NilsS:ja tu esi politiķis, tad ir jārēķinās ar pilnīgi citu statusu un attiecīgu mediju uzmanību
šo viedokli tev uzspiež mēdiji pats vismaz to vari apzināties tagad? socializācijas procesā visiem kārtīgi tika noskalotas smadzenes kas drīkst un kas nedrīkst, kas kuram pienākas utt. un nemēģiniet apstrīdēt šo aksiomu, tas ir vispārzināmais fakts, ko daudzi, kuri nepētīja socializāciju noraida, jo neviens negrib justies manipulēts
varu tikai apbrīnot tavas vāvuļošanas spējas, tā arī neko nepasakot bet tā jau ir - Zviedrijā ministre atkāpjās no amata, ja par pamperiem norēķinājusies ar Valsts naudu,kuru, turklāt atdeva, bet pie mums deputāti pamanās saglabāt krēslu,pat sēžot aiz restēm. Un, kā izskatās, tas jau šķiet normāli, te dažiem........
PS man, personīgi, šķiet,ka viss tas skandāls ap bildēm ir ne par ko. Nebūtu MR politiķis, i nevienu neinteresētu - ko bildē,kā un kur toliek. Tāka tā ir politika.........
ngng: Esmu tik sarūgtināts par to, ka cilvēki mūzikas svētkos paģēr fotografēt bezjēgā visu un visas, ka gribas pret to protestēt, kādu laiku nefotografējot.
kāda jēga no protesta, kuru nepamana? vismaz pagaidām to, ka kāds nefotografē vairumā gadījumu tomēr mazākā mērā ievēro, nekā to, ka fotografē bankā vai nužņikā.
Hameleon:/quote] šo viedokli tev uzspiež mēdiji pats vismaz to vari apzināties tagad? socializācijas procesā visiem kārtīgi tika noskalotas smadzenes kas drīkst un kas nedrīkst, kas kuram pienākas utt. un nemēģiniet apstrīdēt šo aksiomu, tas ir vispārzināmais fakts, ko daudzi, kuri nepētīja socializāciju noraida, jo neviens negrib justies manipulēts
varu tikai apbrīnot tavas vāvuļošanas spējas, tā arī neko nepasakot bet tā jau ir - Zviedrijā ministre atkāpjās no amata, ja par pamperiem norēķinājusies ar Valsts naudu,kuru, turklāt atdeva, bet pie mums deputāti pamanās saglabāt krēslu,pat sēžot aiz restēm. Un, kā izskatās, tas jau šķiet normāli, te dažiem........
PS man, personīgi, šķiet,ka viss tas skandāls ap bildēm ir ne par ko. Nebūtu MR politiķis, i nevienu neinteresētu - ko bildē,kā un kur toliek. Tāka tā ir politika.........
nu kāpēc uzreiz politiķis? vai tad Vakara ziņas vai Privātā dzīve rakstā tikai par politiķiem? izlasi kaut vienu reizi šos žurnālus un ceru, ka tev vairs negribēsies viņus lasīt!
Par ko tāds uzbrauciens minētajai personai? Katrs bildē kā māk un kā sanāk attiecigājā attīstības stadijā. Mēs visi uz šīs zemes esam tikai viesi un tikai mācamies- un esam mirstigi, saiteuznabu, starp citu, - visi.
Tev viņa bildes par naudu liek pirkt? Modeles ar varu kāds spiež pie viņa fotografēties? Ko tieši viņs dara ne tā?? Saproti, boldīne esmu, nu nekādi nepielec.
Autortiesības uz savu vārdu un uzvārdu- tas ir kas jauns! Atceries vēl, ka pase ir Latvijas Republikas īpašums, citādi, nu saproti visādi var sanākt...............
vo vo- tā ariī ir attieksme pret valsti. Un karogs bez šaubām arī ir tikai lupata, tikai lielāka un krāsaina un bez foto......( tas tavā izprantē). Varbūt laiks emigrēt?
nesaprotu, par ko taa saite uz nabu taa streso, kad tiek piemineets sveshss vaards/uzvaards? Un kopsh kura laika internetaa nedriikst piesaukt konkreetus vardus/uzvaardus!?!?!?
Linkman, es to lapu jau iepriekshaak redzeeju un vakar nosmeeju, ka peekshnji vinjsh ne no shaa ne no taa shiis diskusijas laikaa saaka dzeest bildes;-) Bet viena otra bilde tur bija pat ljoti ok!
saiteuznabu, izskataas, ka tev tas dziiviibas un naaves jautaajums - ir/nav bildes ar modeleem .... kursh tev neljauj ar to nodarboties - priekshnieks vai sieva?;-))))))