forum.gif
Veestule nekauniigajiem zhurnaalistiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Veestule nekauniigajiem zhurnaalistiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.08 13:02
 citēt
Topmodele
Naticieju, bet tys beja
Es tev vysa īsapatykūs
Voi tei dīna voi naksts beja
Tagad tū vairs naatceriešūs.

Piedz.
Es tova top top topmodele top
Top top topmodele top,
Es tova top top topmodele top
Top top topmodele top.
Ar vīnu koju top, ar ūtru koju top
Es tova topmodele top top
Ar vīnu koju top, ar ūtru koju top
Es tova topmodele top top

Atcerūs, ka dīna beja
Tikai daudzas zvaigznis speidēja
Vysy dīnu ļeiteņš leja
Spūža, saule korsti speidēja.

Piedz.

Atcerūs, ka pučis pleucam
Gojom syltūs vylnys kažukūs.
Bitis soldu madu seuce
Obys kojis sola vaļenkūs.
Publicēts: 15.07.08 13:03 labots
 citēt
...
Publicēts: 15.07.08 13:09 labots
 citēt
...
Publicēts: 15.07.08 13:14
 citēt
Linkman, nu tieshi to arii iedomaajos;-))))

saiteuznabu, tu neuztraucies dikti! Ka nesaac valodu raustiit! Labaak ieelpo dzilji 10 x un tikpat daudz izelpo ;-pppp;-))) Un atceries, draux ..... ja dari kaut ko aizliegtu/neatljautu/citam neveelamu ... jaareekjinaas, ka tas agri vai veelu izpeldees un par to uzzinaas, tie, kam tas it kaa nebuutu jaazina ;(((
Publicēts: 15.07.08 13:28
 citēt
saiteuznabu, tad mums dazhaadi priekshstati par drazu .... man shkjiet tai kuudraa ir tieshi atstaata draza un labas bildes izdzeestas.

Oi - bet pag pag .... Tu saac nonaakt pretrunaas.... Mees bojaajot Tavus albumus - laikam jau liekot tev izdzeest to labaako. Bet taalaak Tu raksti, ka no kuudras esi izdzeesis tikai drazu .... opredeljisj parenj pie vienas koncepcijas! (taa iet ka par daudz streso - tad ij rocinjas triic, ij skaidri un logjiski padomaat ar vairs nevar;-pppp) .... :-)))))))
Publicēts: 15.07.08 13:33 labots
 citēt
...
Publicēts: 15.07.08 16:44
 citēt
nu ko jūs piesējāties ng, Kok-nes Jānim, Normundam - man nav būtiski, kā viņu sauca :) cilvēks ir dzimis opozicionārs, tas acīmredzams :)

PS bildes toč nebija sliktas, tajā saitā uz kūdru :) nu pāris k. gan par tām nelocītu, sory, līdz tam tev augt vēl :face-angel:

Lāčplēsis !:face-grin::face-grin:
Publicēts: 15.07.08 19:34
 citēt
vienigais kam tu jauc galvu esi tu pats
Publicēts: 15.07.08 23:03 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.07.08 01:11 labots
 citēt
Schnircks:http://fotokudra.lt/img.php?img=9515&nav=aut&page=
ļietuviška kalba nezinu, bet absobloodYlutely gan!
Publicēts: 16.07.08 08:59
 citēt
nezinaju, ka fotografs drikst fotografet tikai 1 sievieti un visu atlikuso muuzu. A 2 nedrikst.

a partija ka partija- ne labaka, ne sliktaka. Pedeja Saeima ieveleta utt. Un ari sobrid pec reitingiem ne ta sliktaka.

nu nav musu valsti ta, ka ministram stajoties amata japartrauc visi hobiji, japamet gimene (nestajas tacu klosteri, vai ne taa?)
Publicēts: 16.07.08 09:11
 citēt
saiteuznabu, klau ...... Tev labi samaksaajushi par sho Tavu nostaaju?? Diez vai .... jo Tu taapat kaa Puupols,ljoti nekvalitatiivi to dari! Slikti tevi apmaaciijushi nekabatas partijas biedri;-pppp Ja shie maxaatu vairaak, atast labaakus "demagogus" un "pareizo partiju" ruporus;-pppp

Un kas slikts fotograefet modeli grupaa? Mums gan taas grupas parasti apstaajas pie cipara 2 vai 3, iznjemot pleneerus, kuros ir arii visi nepiecieshamie liigumi gan ar organizeetaajiem, gan ar modeleem ...
Un kas slikts fotografeeet daudzus modeljus? Ne ju nu Tu pagjeereesi ar kuru modeli un cik daudz fotografeeet - taa ir abosluuti katra personiiga lieta un NEPASTAAV nekaadi raamji, kuros buutu jaaiekljaujas - piemeram gadaa stradaadt ne vairaak kaa ar 3 modeleem. UN to Tu pats ljoti labi saproti - bet Tev ir iedota taada nostaadne un Tu to tagad visadiem veidiem meegjini uzspiest citiem - bet ljooti neargumetneeti!
Publicēts: 16.07.08 09:26
 citēt
un tad jau visam Latvijas sievietem nepietiktu fotografu, kas vinas fotografe.... tapat jau viriesu ir mazak ( par tiem , kas cietumos vai nodzerusies te nebus runa) un bez tam ne visi foce. A kuras tad bus tas izredzetas, a kuras nee?
Publicēts: 16.07.08 09:34
 citēt
saiteuznabu, kad nav argumentu - tad saakas texti "dumja tu esi tomeer kaa zaabaks".... ar sho tu atbildeeji uz manu jautaajumu ;-pppppp
Publicēts: 16.07.08 09:35
 citēt
P.S. es jau neteicu, ka Tu esi kaadas partijas biedrs .... taadus kaa Tu partijas tikai vervee noteiktiem uzdevumiem ;-pppp
Publicēts: 16.07.08 12:01 labots
 citēt
dansiga:... kas slikts fotograefet modeli grupaa?
no fotografiskā viedokļa tas pats, kas jebko fotograefet grupaa. no juridiskā, ētiskā, estētiskā, higiēniskā un politiskā nekas. reiz tusējamies pēc pazīmes, ka fotografējam, politiskie aspekti varētu būt pie backsaides, kamēr politika nesaskrienas ar fotogrāfiju.
Publicēts: 16.07.08 12:54
 citēt
Lai nebūtu šaubu ... ja vīrietis grib priecāties par sievieti, es iesaku viņam naktīs gulēt kopā ar divām!
A 2 viriesi neder? Tev izbeigusies argumenti, ja jau sadas mulkibas sac rakstit
Publicēts: 16.07.08 13:12
 citēt
Visa šī diskusija jau sen ir grāvī :) vieni par sienu, otri par politiku, trešie par bildēm, ceturtie - par personālijām. Ik pa brīdim redzamas daudzas taisnības vienlaikus :)
Publicēts: 16.07.08 13:33 labots
 citēt
:face-devil-grin::face-grin::face-grin::face-grin: neee, man nepatīk strādāt pūlī :) un lai būtu vēl dīvaināk - neesmu sists uz zaķu bildēšanu :) šodien taisījos fočēt vienu čali :) bet laiks, izskatās, ka piekāsa :face-crying:

a divi pirksti, tikpat labi tulkojās kā - V, vai margala s&^%$% vikaļu :face-devil-grin:

PS bez spama tak garlaicīgi :)

PPS bet es jau šonedēļ ielikšu kādas pāris kāzu bildes :) solījumi jātur :)
Publicēts: 16.07.08 13:43 labots
 citēt
Portreti: Dzeltenā prese, kā zināms, ir lasītākā.
Y, kam nav savas un neviena, kam maitāt viņa, lasa privāto dzīvi.

Portreti:Nav dūmu bez uguns....
kā ķīmiķis ķīmiķim – ir. Skābekļa nepietiekamības apstākļos. dimouškas no filmiņas neesi taisījis, vai?

NilsS:... Likumdošanu arī ar šo vēstuli neviens nepilnveidos
... no stremistja k etomu nado!

Linkman:... Mans variants: pirmais - TV3, otrais - KM, trešais - NRTP. :face-wink:
mans - pirmais - TV3, otrais un trešais – picikato!

Lunis:Ouu kas Aitinaa par kosju profilbildi!:)
Aitinaa šlanga?

Hameleon:...neviens negrib justies manipulēts :)
ne pedipulēts ne penipulēts arī ne.

Schnircks:Parastais variants- kas māk, tas dara, kurš nemāk- tas māca citus;DD
māk darīt vai māk mācīt?

Linkman:Kas ir ng sindroma pamatā? :face-wink:
ask?

dansiga:... kopsh kura laika internetaa nedriikst piesaukt konkreetus vardus/uzvaardus!?!?!?
drīkst: Eihmanis, Žopenhauers, Štokhauzens, Dzuzepe Rotuno, Hindemits, Brodskis, Vims Venderss, Karloss Santana, Freds Cinnemans, Roberts Plants, Bobs Foss, Artonens Arto, Marsels Karne, Svens Ņūkvists, Tonino guerra, Bottičelli un Bertoluči,

saiteuznabu:Zini, kas ir MODELE, pēc definīcijas?
jebkurš skaitlis pakāpē 0 =1. 0 jebkurā pakāpē = 0. zinat cik ir 0 0-jā pakāpē? a modeles tāpat kā fotogrāfi ir i profesionālas i neprofesionālas.
Publicēts: 16.07.08 13:52 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.07.08 14:02 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.07.08 14:22
 citēt
Man reiz bij tads kolēģis , smalkmehāniķis un juvelieris vārdā Oļegs. Neskatoties uz to ka čalis priekš Krievu laikiem bij visai turīgs un ar "Dzivojamo platibu" Jurmalā šim nekādi neveicas ar sievišķiem es sakuma nesapratu kā daudzas meičas no Krievijas provinces kas mus reklamas biroja tuseja NAV šo savākušas. Beigas sapratu , braucām reiz eskursijā a šim kārtējā fane draudzene atkal piesitusies sanāk ka skuķis atnāk pirms šā un ieņem vietu bussā , kas atcerās krievlaiku lielos bussus tad "Uz riteņa" bij tāda vieta salonā augstāk par visiem bet problēma ar kāju likšanu. Tad nu frēeks atnāk pēdējā brīdī un pirmie vārdi "Počemu ti sela na koļeso" skuķis nju tā neko bet kad kautkadas 3 dienas beigās 1001 reiz viņš gatavojās teikt šos frāzi mēs šim atverot muti KORĪ nodziedājām "Kāpēc tu apsēdies uz riteņa!" :) Otrais variants pie dzeka atnāk māte , kura bijusi šā mājā un laistot puķes sasitus GRAŅONKU , cara laika stakanu lidzigu kā katrā stolovkā bet TASITU SEN. Kamēr ķotka bij pie mums kautkādas 3h šai pie kautkāda daktera bij laikam jāiet puisss ik pa 2-3min tricināja gaisu ar tekstu "Mama kak ti MOGLA!!" tantuks bij laikam pieradiss bet mēs pēc pirmās stundas pārcēlāmies tussēt uz bildēsanas paviljonu VISS BIROJS:):)
Publicēts: 16.07.08 14:26 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.07.08 20:48 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.07.08 21:41
 citēt
Lunim žetons
Publicēts: 16.07.08 22:09 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.07.08 22:13 labots
 citēt
...
Publicēts: 17.07.08 08:29
 citēt
Linkman- paldies, paldies.
Vēl jau tā atbilžu lasīšana...:)
Publicēts: 17.07.08 20:29 labots
 citēt
...
Publicēts: 17.07.08 20:51 labots
 citēt
Linkman:Kāds esot teicis: parādi savus darbus, tad ieklausīšos tavos vārdos.

viens fizolops teica "to do is to be", otrs "to be is to do". Ārmstrongs un Sinatra teica prātīgāk: "doobeedoobeedoobeedoobeedoobeedoo".
Kāpēc tu apsēdies uz riteņa! Kā Tu varēji!
Publicēts: 17.07.08 21:01 labots
 citēt
...
Publicēts: 17.07.08 23:09 labots
 citēt
...
Publicēts: 17.07.08 23:49 labots
 citēt
...
Publicēts: 18.07.08 09:02
 citēt
oi, te daudziem ir ne tikai 50, bet simtiem bilzu. Nu un? vai tad tas nav viens no bloga mērķiem?
Publicēts: 18.07.08 09:32
 citēt
kas ir demonstrejams kadrs?

- ne prata nenak
Publicēts: 18.07.08 13:35 labots
 citēt
...
Publicēts: 18.07.08 13:52 labots
 citēt
...
Publicēts: 18.07.08 14:18
 citēt
vispar jau diena 1 bildi likt- protams, ja nepartraukti nedzes ara....:)
Publicēts: 18.07.08 18:19 labots
 citēt
...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6