Rakstiiju jau ieprieksheejaa diskusijaa, ka veestule ir gatava, ir jau paraksti (ieskaitot Valfi braunu, Gunaaru Bindi, Jaani Knaakji) ... Tie, kas mani nesatiks sestdien Aluuksnee, bet veelas parakstiit veestuli - gaidu idejas, kur un kad varam satikties. Man ir doma par kaadu vakaru kaadaa kafejniicaa. Idejas?
Es aitinaai izklaastiiju savus ieteikumus peec pirmaa veestules varianta uzcepshanas. Bet savas darba vietas deelj es negribu likt parakstu. Es pieljauju, ka shii veestule vareetu tikt atspoguljota meedijos, un arii attieciigi parakstu autori. Man negribaas shaadu publicitaati. Tas arii viss.
noteikti ..... kads nodarbosies , aviizee publiceejot visus, kas parasktiijushies;-)))) Tu esi zakjapastala;-pppp Bet ok ok ok - taa nav spiesta lieta! Es toties biju parsteigta, piemeeram ,par Bindi, ka vinjsh nemisntinoties parakstiija, kad izstaastiiju, kas par veestuli ij taa ... ;-)
Oi, tad jau jātaisa ne tikai pasēdēšana kafē! Jāsalasa kārtīgs mītiņš (žēl ka oficiāli tagad jāpiesaka mēnesi iepriekš, ja nemaldos) ar devīzi ROKAS NOST NO FOTOGRĀFIEM! vai kā tamlīdzīgi. Ar plakātiem, megafoniem, skandēšanas NOST!, NOST!, NOST!, jaunalksnes lelles dedzināšanu u tml. izdarībām, fotosesijām protams. Un kā pasākuma rezumē- parakstu vākšana.
Revolūcija ir virzība..... Alvil par likumību tev no darba neviens neatlaidīs, man ar līdzīgs darbs.... Dansiga, pirmdien būšu Rīgā, kā Tevi satikt un parakstīt vēstuli....
vesturz, nu tie, kas parakstiis - tie arii izlasiis pirms parakstiishanas Un nav jau svariigi, kas esi peec profesijas, bet gan attieksme par raidiijumu, kas nebija shauri specifisks.
Lai veidotu interesantus raidījumus, žurnālistiem ir jābūt zināmā mērā "nekaunīgiem". Dzeltenā prese, kā zināms, ir lasītākā.
No otras puses- protams, ka vēstule ir labs PR Schnnam kā fotogrāfam. Tomēr man liekas, ka nu jau viņam modeļu būs gana, vairāk nav jāpīāro.
Par tēmu- nav jau nemaz tie žurnālisti tik ļoti neobjektīvi. Ja pavaicātu Freida onkulim, ko viņš domā, no kurienes aug saknes šai padarīšanai, iespējams, ka atbilde būtu visai tāla no fotomākslas. Un jā, domājams, ka vairums meiču, kuras fočējas pie Schnnn ir informētas par viņa "drēbju skapīti". Nav dūmu bez uguns.
Tomēr par žurnālistiem večiem runājot, es domāju, ka jebkurš no viņiem gribētu lai pie viņiem nāk meičas un velk nost drēbītes pilnīgi plikiņas objektīva priekšā. Te varētu arī kāda skaudībiņa iedarboties, zināmā mērā. Bet tas jau offtopic, es jau saprotu, ka dotais viņu materiāls vispār nav par FOTOGRĀFIJU. Politika...bizness...poņimāješ...
Portreti, nu nav shii veestule par Schn aizstaaviibu!!! Shii veestule ir par fotograafu un modelju aizstaaviibu un zhurnaalistu attieksmi! un schn kaa fotografs sen jau paziistams! Han KLubaa ir bijis, gan izstades ir bijushas, gan shiis nedeeljas Privaatajaa Dziivee esot. Un par kaadu "dreebju skapiiti" Tu runaa, es nesaprotu.
Par citām niansēm- personas kodu nevajag. var parakstit ar e-parakstu, bet tas ir atsevisks eksemplars. Jo cik zinu nevar uz papira uzlikt 2 parakstus- vienu e-parakstu, un vel kadu citu ( es nezinu vai ir atrisinats tas, ka 2 personas vienlaikus paraksta ar e-parakstu)
nejūtu gan, ka kāds mēģinātu man liegt fotografēt to,ko vēlos un tā kā vēlos. Par ko tad parakstīties ?! Ja biedrs Roze būtu strādājis gaterī, viņa kailfoto nekad dzīvē tādu ažiotāžu neizraisītu. Portretiem taisība - tā ir politika. Un es tur nepiedalos
Vēļ dažas lietas, ko gribētu teikt šajā sakarā. Pirmkārt - vai kādam te šķiet, ka ir iedomājams kautrīgs žurnālists ? Izklausās stulbi, fakts Otrkārt - tikai pateicoties tās pašas žurnālistes Jaunalksnes nekaunībai, mēs uzzinājām ļoti daudz interesanta par LV digitalizācijas aizkulisēm un arī vēl interesantākā jūrmalgeita bija viņas darbs. Vajag jau padomāt - kāpēc, par ko un pret ko cīnies.........
Portreti:Lai veidotu interesantus raidījumus, žurnālistiem ir jābūt zināmā mērā "nekaunīgiem". Dzeltenā prese, kā zināms, ir lasītākā. ... Ja pavaicātu Freida onkulim, ko viņš domā, no kurienes aug saknes šai padarīšanai, iespējams, ka atbilde būtu visai tāla no fotomākslas. ... Politika...bizness...poņimāješ...
Iespējams, ka dzeltenā prese ir lasītāka - nelasu. VNK jau nelaba dūša aplūkojot tās 1. lapu veikala plauktā. Ko par tās veidotājiem varētu teikt "vectētiņš"Z.Freids? Īpaši, ja uz tās bāzes tiek veidota politika! Ja nu vienīgi to uzskata par mākslu!
Freids par fotomākslu teiktu ka tā ir attiecīgas enerģijas sublimācija un tas nav nekas nosodāms. Ja nepiekrīti- palasi sēriju par ievērojamu cilvēku dzīvi.
Es parakstītos, jo jūtu līdzi modelēm un uzskatu, ka bez saskaņošanas tādus materiālus nedrīkst publicēt, pat ja žurnālistei mērķis ir cēls "pāri līķiem" iet nedrīkst.
Bet.
Šī vēstule bez fotogrāfu tiesībām aizskar arī politiku, patiesībā viss jau aizsākās tieši politikas dēļ. NP jau uzklupa MR, nevis modelēm un notikumu attīstība tāpat pārtaps par politiku, kurā iespējams parakstītāju viedoklis var transformēties uz kaut ko tādu, par ko viņi nemaz nebija domājuši parakstīties.
Par politiku es parakstītos tikai tad, ka tas ved uz cēliem mērķiem. Jautājumi Schnirckam:
- Ko MR domā par 2. augusta referendumu par Saeimas atlaišanas grozījumiem? - Kāpēc MR balsoja par Loskutova atsādināšanu?
Atvainojos, ka par politiku, bet manam parakstam tas ir būtiski.
Schnircks: P.s. arī vēstule ir gatavota ne par manu personu, bet par notikumu principā.
A kas par "notikumu"? Šamie tautas izglītītošanas nolūkos parādīja pāris puspliku meiču bildes, atrodamas publiskajā telpā? Tautai patīk dzeltenums, pilnīgi normāla ēsma.
Morāle: Raidījums ir par tavu personu, nevis par meičām. Vēstule nē?