forum.gif
komentaari kritikai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / komentaari kritikai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.07.08 00:21
 citēt
eu mosh ir jeega kko uzmukjiit lai nevaretu pie kritikas vertejo komentet ar tikai atstarpem vai punktinjiem vai ko tamlidzigu. ir tachu jabut iespejai ka nevar komentet ja ir tikai simboli vai kas tads. vai varbut vajag kkadu minimalo komentara garumu ieviest vai ko tadu. savadak neredzu jegu tai sadaljai ''kritikai''
Publicēts: 11.07.08 01:10
 citēt
Nedomāju, ka kādi ierobežojumi te līdzēs. ja ir kas īpaši sakāms - to pasaka pie bildes arī sadaļā apskatei. Ar varu nevar piespest cilvēkus izteikties, tikai ar darbiem:)
Publicēts: 11.07.08 11:23
 citēt
Da beidz, kā tiem vērtētājiem jāpiepūlas, lai vēl ierakstītu to pašu atstarpi? vai smaiļiku, komatiņu.

Ja katram no viņiem būtu teikums jāuzraksta, neviens kritkas bildes nevērtētu, tas būtu pārāk laikietilpīgs darbs...
Publicēts: 11.07.08 11:26
 citēt
plje
Publicēts: 19.07.08 23:17
 citēt
Slinki mees visi esam, tas nu ir tiesa... :) Laigan es arii piekriitu, ka kritikas sadalja zaudee savu jeegu, ja komentaara nav vai ir tikai smaidinjsh vai kaut kaadi simboli... :)
Publicēts: 20.07.08 00:14
 citēt
tā jau pa ilgiem laikiem aizmirstās kā īšti bija jāvērtē un vēl tas, ka vispār ir jāvērtē.
Publicēts: 20.07.08 00:19
 citēt
Nu jaa, dazhi jau taas atziimes liek ar domu "es te biju" :)
Publicēts: 20.07.08 02:26
 citēt
ERA:Nu jaa, dazhi jau taas atziimes liek ar domu "es te biju" :)

daži?
Publicēts: 20.07.08 02:29
 citēt
Billy :) labi, labi - daudzi :) pareizaak sakot - lielaakaa dalja :D
Publicēts: 20.07.08 11:22
 citēt
Nez ne vienmeer jau tur tikai slinkums kaadreiz jau vienk gruuti ko pateikt vienkaarshi laba bilde vai arii pirms manis jau kaadas piecas reizes pateikts ka tur tas stuuris par gaishu vai par tumshu, katru reizi tur iegrimt kautkaadaa briesmiigaa analiizee "... shii bilde izskataas tik labi taapeec ka luuk tas atrodas uz zelta griezuma tas uz diogonaales un taaas tur detaljas veido briinishkiigu ritmu ..." nez man liekas ka ir labi kaa ir, jo ja ir veeleeshanaas tad jau cilv pasaka taapat ko domaa pasham taapat ir gadiijies rakstiit gan garus palagus gan gandriiz neko
Publicēts: 20.07.08 12:10
 citēt
komentāram pilnīgi pietiek ielikt kursoru lodziņā, piespiest peli un nospiest "Balsot". nekādas citas darbības NAV nepieciešamas. es saku tikai tad, kad ir ko teikt, pārējos gadījumos izlīdzos šādi.
Publicēts: 20.07.08 21:46
 citēt
nu par to jau ari ir teema
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):