forum.gif
NEXT FOTO pārles
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NEXT FOTO pārles
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.07.08 11:41
 citēt
vislabakais bija viena ieprieksheja next foto - vairak megapikselju, mazak trokshnja!
Publicēts: 11.07.08 11:42
 citēt
da labi,tas ir Karlinska žurnāls.. ar to arī viss ir izteikts.
Publicēts: 11.07.08 11:56
 citēt
+shvaboc! :D moš redaktora maiņa ko dotu... Bet pagaidām es nepažēloju 5Ls un reizi mēnesi nopērku kādu labu ārzemju foto žurnālu! ;) Ir iepaticies DigitalSLR un Practical Phtography.
Publicēts: 11.07.08 12:00
 citēt
Digital SLR User vai Digital SLR Photography?
Publicēts: 11.07.08 12:05
 citēt
billy,tak jamais ir ieķēries visā tanī padarīšanā,vaļā nelaidīs.Nauda un publicitāte dara savu.
Aber ārzemju žurnāli tagad drusku cenā nokritušies,toch ir vērts pirkt.
Publicēts: 11.07.08 12:17
 citēt
Zjeel tik ,ka ar reklaamaam vairaak piebaazti,kaa taa labuma :face-devil-grin:
Publicēts: 11.07.08 13:57 labots
 citēt
Annir:es peec taadaam peerleem parasti nevaru sanjemties taalaak lasiit...

Viena no vietējām, topika autora, pērlēm ar ambīciju uz skolu www.fotoblog.lv...
"Filmu spogulēne ir izdēvigka (ekonomiskāka lietošanā) par ciparu... " :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 11.07.08 16:18
 citēt
Annir:Alloxa - Tu vienkaarši nemāki latviski lasīt vai arī neuztver domu/jēgu.

A kādu domu tur var uztvert... vienīgāis, kas atnāk galvā - lai iemācoties fotogrāfēt exponējot "apdomātus" 36 kadri mēnesīkā, ir janodzīvo vismaz 5000 gadus. Intersanti būtu redzēt tevi (cirks) bildējot repertāžu... ar "pārdomām" pirms katra kadra. Fotogrāfija ir kā sporta - jo mazāk trenneies, jo vājāķi rezultāti (jā netici - skati savu galerīju).
Publicēts: 11.07.08 17:34
 citēt
itkā lieli cilvēki bet šitā te
Publicēts: 11.07.08 17:39
 citēt
Starp citu - piekritīšu Annir..
Man kolēģe, kura vēlējās šo to saprast - raugi ir ģimenei foto un ir iespēja bildēt, bija iepirkusi aktuālo izdevumu.
Pašķirstīju..
Nodušoju sevi ar aukstu dušu..
Tādus tehnikas review NEKAD NEVIENĀ MURGĀ nebiju sapņojis lasām..
Man laikam citādi sapņi un tā..
Es te spamoju - ar domu - neiesakiet to izdevumu cilvēkiem. Tas radīs auditoriju ar vājām, bet DAUDZ bildēm. Un ar vēl daudz vēl draņķīgākām..
Publicēts: 11.07.08 17:41
 citēt
Spamotais ir tas, kas atvēra šadu tēmu - "vau, atradu netā "ūdeni" - tomēr, laikam, esmu "gudrs" jūzers"...
Un vel, iegaumē - niks "Alloxa" rakstāms un lasāms t/p "Alloxa", es taču Annir nesaucu pār Annanijsru, k/g tas piestāvētu tavai "avatārai" vairāk...
Publicēts: 11.07.08 18:06
 citēt
Starp citu - piekritīšu marruciic...
Izteiktie vajag bezpersonisķi, miglaini ap "dūšām" un ap "murgiem"...
Publicēts: 14.07.08 13:56
 citēt
tas gan ne NeXt, bet 7 un 9 asmeņu un lāpstu objektīvi u.t.t.
Publicēts: 14.07.08 14:33
 citēt
sasar:Digital SLR User vai Digital SLR Photography?
Publicēts: 14.07.08 17:42 labots
 citēt
Alloxa:... vienīgāis, kas nāk galvā - lai iemācoties fotogrāfēt exponējot "apdomātus" 36 kadri mēnesī, ir janodzīvo vismaz 5000 gadus.
2160 000 kadri. varbūt kādam jau pie 1832 000 mācēšana iestājas. cerams nedomā, ka filmu laikos visi ilgi dzīvoja, daudz fotografēja, bet tomēr nomira neko neiemācījušies vai 5% mācīti. ja tā būtu, man būtu lielas bēdas, fotogrāfa stāžs jāmaina no 30 gadiem uz 3.
personāli mani pavisam nedaudz tomēr besī pilsoņi, kuri sarēķina cik kadrus kāds izmaucis, ja 5 gab. 300 m filmu bundžas izbildējis /~ 36 000/, pēc tam sarēķina, ka ar digitālo to var izmaukt pa mēnesi, izmauc un uzskata sevi par pieredzējušākiem. bet bazārs par pērlēm.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):