forum.gif
Pleca soma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pleca soma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.08 22:28
 citēt
Kāds var ieteikt kādu normālu somu, kur salien uz rumpja uzmontēts 80-200 + extenders 2x un atsevišķi vēl kādi 3 objektīvi + filtri, lādētājs, zibspuldze ? es neko nevaru atrast, kas nebūtu dikti par lielu.
Varbūt kādam ir Lowepro Stealth Reporter 300 AW? Tur tas viss lien, manuprāt, pa daļām noteikti, bet kā ir ar uzmontētu 80-200 ?
Publicēts: 13.07.08 22:33
 citēt
Imho,Lowepro Nova 5 AW vajadzētu ielīst,ja pareizi izkārto... bet pie tāda svara es izvēlētos mugursomu,būs ērtāk.
Publicēts: 13.07.08 22:45
 citēt
man ir mugursoma, bet nestaipīšu tak visu laiku viņu apkārt.
nu par to Nova 5 AW es nezinu, varbūt kādā veikalā jāapskatās, bet no bildes nevar saprast vai tur točna ielīdīs tādā veidā...
Publicēts: 13.07.08 22:49
 citēt
nopirku Lowepro Stealth Reporter 550 AW, jo tur ielien arī 15" dators, ko lidot ar nūģiskām aviokompānijām, kur var ienest salonā tikai 1 somu. uzmontēts 100-400 uz 40D tā kā gluži neielien. citādi plašs jau bez gala... un smags...
Publicēts: 13.07.08 22:50
 citēt
man ir tāda soma, bet šķiet, ka uzmontētu būs tikai tā kanpi kanpi, ķipa, ka nedaudz jau izspiedies ārā, bet aiztaisīt var. Ja ļoti gribi varu pamēģināt ar Sigma 70-200 2.8 man liekas izmērs tāds pats aptuveni
Publicēts: 13.07.08 22:50
 citēt
Es līdzīgā situācijā (lai brīvi lien body ar 70-200 un vēl viss-kas) izvēlējos Tamrac 5608:
www.tamracrussia.ru...
Lietoju jau 2 gadus un esmu apmierināts.
Toreiz pirku (pasūtīju) BFS pa 66 Ls.
Publicēts: 14.07.08 00:12
 citēt
o šitā laba, Frīdi ! A ja somā liek to 70-200 nepiemontētu, tad nav tur tie polsteri jāpārkārto? Nu kāda tāda kombinācija pie kuras tās somas iekšpuse ir jāpārbūvē...

ox3r, tev ir NOVA vai Stealth Reporter ?
Publicēts: 14.07.08 00:17
 citēt
Palcho:o šitā laba, Frīdi ! A ja somā liek to 70-200 nepiemontētu, tad nav tur tie polsteri jāpārkārto? Nu kāda tāda kombinācija pie kuras tās somas iekšpuse ir jāpārbūvē...

ox3r, tev ir NOVA vai Stealth Reporter ?

Man diemžēl ir tikai 70-200/4L (Canon). Tas liekas bez problēmām- gan atsevišķi stāvus, gan piemontēts bodijam ar gripu un ar blendu. Blendas noņemtā stāvoklī lieku galu kabatās un turpat iekš blendas ielien vēl 50/1,8.
Publicēts: 14.07.08 08:53
 citēt
man ir Stealth Reporter un nepiemontēts liekās pilnīgi bez problēmām 70-200 F2.8 stikls un domāju, ka vajadzības gadījumā ielīstu arī piemontēts.
Publicēts: 14.07.08 13:24
 citēt
Nowa 5 varu arī iedot izmēģināt,,vai ielien,ja bodēs nav uz vietas.
Publicēts: 14.07.08 13:44 labots
 citēt
ir itkā uz vietas Nova 5, Elkorā redzēju bet viņa jau vizuāli man liekas mazāka par Stealth Reporter.
Ieraudzīju Magnum AW. Varbūt kādam ir tāda ? izskatās labi:

www.cambags.com...

Frīdi, runājot par Tamrac, laikam Latvijā šitās nav nopērkamas, vismaz google.lv neko neatrod. ir kādas idejas kur tādu dabūt ?
Publicēts: 14.07.08 14:50
 citēt
Palcho:ir itkā uz vietas Nova 5, Elkorā redzēju bet viņa jau vizuāli man liekas mazāka par Stealth Reporter.

www.cambags.com...

Frīdi, runājot par Tamrac, laikam Latvijā šitās nav nopērkamas, vismaz google.lv neko neatrod. ir kādas idejas kur tādu dabūt ?

Pirms 2 gadiem pasūtīju un nopirku BFS, bet tā izskatās, ka tas vairs nefunkcionē...
Publicēts: 14.07.08 14:55
 citēt
Friidis:
Palcho:ir itkā uz vietas Nova 5, Elkorā redzēju bet viņa jau vizuāli man liekas mazāka par Stealth Reporter.

www.cambags.com...

Pirms 2 gadiem pasūtīju un nopirku BFS, bet tā izskatās, ka tas vairs nefunkcionē...
Lapa šamējiem vēl nav, bet zvani pa norādīto numuru ar papildus nulli (t.i. 80003686) un viss funkcionē.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):