Oi saule tev izpratne tada Angliska , man pirmais tada veida pasteigums bij kad saku minitanies EU stoljicas labaa savrupmaju rajona. Tur nedeljas nogales bij TIRGUS parcinja kur zemnieki saved lauku labumus un visadas citadas LETAS / NE SUPERMARKETU preces paskats tads ka Riga bij pirms gadiem 10 katra mikrorajona bet tikai uz 4-5h un VISS PAZUD. Tad nu medzu es tur piestaigat jo tur gliemezjus tirgoja superiga Madamm ar savu recepti un pats intresantakais ka klienti pasvara visji tie savrupmaju iemitnieki dazj labs pat UZVALKOS un Kazjokos utt sezj kajas izstiepusji uz ielas malas bordites un Ed glimezi blakus pudele ar vinu un dzer vincjiku no plastmasas "Kristala" glazem paskats ka BOMZJI tik nez kapec Dargos uzvalkos , vins vienkarsji uz ielas citadaka nestaigaa Man protams bij neparasti SAKUMA kemer reiz es tur nesatiku dazu labu pazistamaku Komisaru tapatas sezjam uz bordites un edam kautkadus auglju ar bij UZVALKAA! A mes tur vismaz pars reiz meiesi wikendoss aizstaigajam reku reiz pat sjite ieliku KA ISSKTAS www.fotoblog.lv...
dansiga:Lunis, tur nevar alinju dzert;-ppppp ?;-)))))
var, štrunts par alu, visu ko citu tak a var dzert, bet tas kā fotografēt ar resnu televiku tur, kur nedrīkst. nav liela prieka, ja jāuzmanās, lai Brīvvalsts policija nezažopī.
dansiga: - man gribaas ar baudu ;-pp;-)))?;-)))))))))))
kam ta gribas bez. bet ja jau silts, mušas nekož un ir kur defekalizatoru atstutēt, kas vainas. kā Pauļuks teica: "nav jau 1-mēr tās naudas, ko iet uz krogu, nopērk veikalā, izdzer trepu rūmē un lētāk sanāk!". viņa rajona miličiem gan esot ticis ziņots, ka viņu kā smalku hudožnieku /ot slova "hudo"/ nevajag ņemt ciet. vairs jau ne "vēstules parakstīšana", bet "atbildes vēstules lasīšana".
stāsts iz dzīves - mans frends rāvās par deputāta palīgu un deputātu bija saņerrājusi kāda lāga sieva, kura ieņēma smalku amatu un runāja tikai austrumu kaimiņvalsts valodā, kaut gan bija eksāmenu mūsu valsts valodā nokārtojusi uz to augstāko līmeni. tad nu viņš tās valsts valodas eksāmenu komīzijas priekšēdei vēstuli. atbildi saņēma, pie vīna draugs man palasīja priekšā. citēju pēc atmiņas - ir novērots tāds atmiņas fenomens, ka cilvēki bieži kautko labi apgūst mācoties uz eksāmenu un drīz pēc tam ātri, ātri aizmirst. pirmais šo fenomenu novērojis un pētījis vācu psihologs AizmirsuKāSauc. tālāk sekoja daudz vētīgu faktu par izcilā vācu psihologa dzīvi un darbu. foto.inbox.lv...
haralds: ... impulsa transformātori. bet kā šajā kontkstā ierakstās?
Kaut kur iepriekš minēta dedukcija (saites komentārs attiecībā uz Dansigu un mani) un pretējais loģikas veids ir indukcija. Konteksts - vārdu spēle par šiem jēdzieniem.
Schnircks:Haralds: ar drošibas orgāniem nekādas problēmas)
dēļ spolēm? nē, lidostā āķus un lādekli paģērējuši uz rentgenu. reiz pat pie 16 mm filmfonogrāfa nepiesējās - tam eļļas dempferis un jātura vertikāli - bagāžā nevar dot.
Kurš saka, ka patīk vājas sievietes? Man patīk gudras sievietes. Ja iestrēgst liftā, tad ir par ko parunāt. Bail no aitinas? Bet ja nu zem aitinas kāds vilks slējas?
garākais man bija 80-200 un tā sevišķi jau ar to nevingroju. šajā sakarā labs stāsts par krievu fotogrāfiem Amerikā, kautkur Dienvidu štatos - vēl padumjajos laikos. MTO-500 vai MTO-1000, šiem jautā ko ar tiem darīs - nu, kādu fermeri uz lauka nobildēt. šiem noziņots, ka nošaus viņus kā trakus suņus un fermeris pateiks, ka izskatījās pēc optiskā tēmekļa un jebkura tiesa fermeri attaisnos.
aitinaa:vilks ir smukāks kā aita, un ari laikam gudraks