forum.gif
veestules parakstiishana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / veestules parakstiishana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.08 10:53
 citēt
Oi saule tev izpratne tada Angliska , man pirmais tada veida pasteigums bij kad saku minitanies EU stoljicas labaa savrupmaju rajona. Tur nedeljas nogales bij TIRGUS parcinja kur zemnieki saved lauku labumus un visadas citadas LETAS / NE SUPERMARKETU preces paskats tads ka Riga bij pirms gadiem 10 katra mikrorajona bet tikai uz 4-5h un VISS PAZUD. Tad nu medzu es tur piestaigat jo tur gliemezjus tirgoja superiga Madamm ar savu recepti un pats intresantakais ka klienti pasvara visji tie savrupmaju iemitnieki dazj labs pat UZVALKOS un Kazjokos utt sezj kajas izstiepusji uz ielas malas bordites un Ed glimezi blakus pudele ar vinu un dzer vincjiku no plastmasas "Kristala" glazem paskats ka BOMZJI tik nez kapec Dargos uzvalkos , vins vienkarsji uz ielas citadaka nestaigaa :):) Man protams bij neparasti SAKUMA kemer reiz es tur nesatiku dazu labu pazistamaku Komisaru tapatas sezjam uz bordites un edam kautkadus auglju ar bij UZVALKAA! A mes tur vismaz pars reiz meiesi wikendoss aizstaigajam reku reiz pat sjite ieliku KA ISSKTAS www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.07.08 11:01
 citēt
tie gliemeži izskatās garšīgi :)
Publicēts: 16.07.08 11:05
 citēt
Vini garsjo pec labi piparotam ZIVIM ar zaljumiem:) TEICAMA ZACENE!!
Publicēts: 16.07.08 12:57
 citēt
mums taa ilgi nebus- sabiedriba citadaka..........................
Publicēts: 16.07.08 14:18
 citēt
asteszvaigzne:o, es kā 2. paraksts arī labprāt satusēt:)

Niks piefiksēts. Kurš tad ir pirmais? Varbūt dansiga? Pret panorāmas skatiem man nav nekas pretī. Piekrītu. :face-smile:
Publicēts: 16.07.08 14:24
 citēt
Lunis, nuuu - taa ir pavisam cita lieta - kad ir konkreetas ambraazhas - tad es arii uz galda varu ddejot ;-)))))

schn, vai tas buutu vietaa, no kurienes tev ir daudz fotografijas?;-)))

Linkman, nu ja ka es pirmaa parakstiiju :-)))
Publicēts: 16.07.08 14:32
 citēt
dansiga:Linkman, nu ja ka es pirmaa parakstiiju :-)))

Kāda man forša indukcijas spole ... :face-grin:
Publicēts: 16.07.08 14:56 labots
 citēt
dansiga:Lunis, tur nevar alinju dzert;-ppppp ?;-)))))
var, štrunts par alu, visu ko citu tak a var dzert, bet tas kā fotografēt ar resnu televiku tur, kur nedrīkst. nav liela prieka, ja jāuzmanās, lai Brīvvalsts policija nezažopī.
dansiga: - man gribaas ar baudu ;-pp;-)))?;-)))))))))))
kam ta gribas bez. bet ja jau silts, mušas nekož un ir kur defekalizatoru atstutēt, kas vainas.
kā Pauļuks teica: "nav jau 1-mēr tās naudas, ko iet uz krogu, nopērk veikalā, izdzer trepu rūmē un lētāk sanāk!". viņa rajona miličiem gan esot ticis ziņots, ka viņu kā smalku hudožnieku /ot slova "hudo"/ nevajag ņemt ciet.
vairs jau ne "vēstules parakstīšana", bet "atbildes vēstules lasīšana".

stāsts iz dzīves - mans frends rāvās par deputāta palīgu un deputātu bija saņerrājusi kāda lāga sieva, kura ieņēma smalku amatu un runāja tikai austrumu kaimiņvalsts valodā, kaut gan bija eksāmenu mūsu valsts valodā nokārtojusi uz to augstāko līmeni. tad nu viņš tās valsts valodas eksāmenu komīzijas priekšēdei vēstuli. atbildi saņēma, pie vīna draugs man palasīja priekšā. citēju pēc atmiņas - ir novērots tāds atmiņas fenomens, ka cilvēki bieži kautko labi apgūst mācoties uz eksāmenu un drīz pēc tam ātri, ātri aizmirst. pirmais šo fenomenu novērojis un pētījis vācu psihologs AizmirsuKāSauc. tālāk sekoja daudz vētīgu faktu par izcilā vācu psihologa dzīvi un darbu.
foto.inbox.lv...
Publicēts: 16.07.08 15:01
 citēt
haralds, ai - kas nu kuram bauda;-))))

Linkman, nuuu - ne tikai indukcijas spole;-p;_)
Publicēts: 16.07.08 16:04
 citēt
dansiga:Linkman, nuuu - ne tikai indukcijas spole;-p;_)
tādas maziņas /indukcijas spoles/ jau arī pjezoelektriskajās šķiltavās un blicēs, nu labi, impulsa transformātori. bet kā šajā kontkstā ierakstās?
Publicēts: 16.07.08 21:19
 citēt
haralds: ... impulsa transformātori. bet kā šajā kontkstā ierakstās?

Kaut kur iepriekš minēta dedukcija (saites komentārs attiecībā uz Dansigu un mani) un pretējais loģikas veids ir indukcija. Konteksts - vārdu spēle par šiem jēdzieniem. :face-wink:
Publicēts: 16.07.08 21:21
 citēt
Schnircks: Dansiga: Bingo!:)

Šeit arī ir labs piemērs Dansigas dedukcijai. :face-wink:
Publicēts: 16.07.08 21:38
 citēt
oo, domu lidojums:) nez kapēc..:)
Publicēts: 17.07.08 01:00
 citēt
njaaa - kaas tik tai dansigai naaavvvvv:-pp;-))))
Publicēts: 17.07.08 08:40
 citēt
Schnircks:Mans piedāvājums vietai- kaut kur ecrīgas tuvumā ar panorāmisku augšskatu uz Rīgu;))

tur man ir bail braukt ar liftu- kāds pavadīs?:)
Publicēts: 17.07.08 09:47
 citēt
interesanti, kur ir kāpnes?:)
Publicēts: 17.07.08 09:54
 citēt
un tiki lidz lejai? es ta ari paliku ap 16 stāvu.....
Publicēts: 17.07.08 17:10 labots
 citēt
Schnircks:Haralds: ar drošibas orgāniem nekādas problēmas:))
dēļ spolēm? nē, lidostā āķus un lādekli paģērējuši uz rentgenu. reiz pat pie 16 mm filmfonogrāfa nepiesējās - tam eļļas dempferis un jātura vertikāli - bagāžā nevar dot.
dansiga:nuuu - ne tikai indukcijas spole;-p;_)
vai tiešām arī dedukcijas spole?
Publicēts: 17.07.08 19:38
 citēt
a vējš...?
Publicēts: 17.07.08 19:51
 citēt
it īpaši ja galvā...:)
Publicēts: 17.07.08 19:58
 citēt
aitinaa:un tiki lidz lejai? es ta ari paliku ap 16 stāvu.....
Kā tad paliek - ar liftu vai pa kāpnēm? Gan augšup, gan arī lejup? Vējš laikam varētu būt kāpnēs? Biku vairāk gaisa derētu, ja pa kāpnēm. :face-wink:
Publicēts: 17.07.08 20:01
 citēt
var ari lifta, bet ne vienai:) bail iestregt:)
Publicēts: 17.07.08 20:06
 citēt
:face-devil-grin::face-devil-grin:
ta ka ir varianti:
face-devil-grin::)
un izskatas, ka jums no manis bail- viena lifta negribat braukt:) un saka vel :face-devil-grin:,ka patik vajas sievietes
:face-devil-grin:
Publicēts: 17.07.08 20:18
 citēt
aitinaa::face-devil-grin::face-devil-grin:
ta ka ir varianti:
face-devil-grin::)
un izskatas, ka jums no manis bail- viena lifta negribat braukt:) un saka vel :face-devil-grin:,ka patik vajas sievietes
:face-devil-grin:

Nu būs tev pavadoņos jāņem suns, ja iestrēgsim es skaļi riešu....:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.07.08 20:19
 citēt
oi, labi, labi.......:)
Publicēts: 17.07.08 20:21
 citēt
Kurš saka, ka patīk vājas sievietes? Man patīk gudras sievietes. Ja iestrēgst liftā, tad ir par ko parunāt. :) Bail no aitinas? Bet ja nu zem aitinas kāds vilks slējas? :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 17.07.08 20:26
 citēt
nu daudzi taa saka:)
vilks ir smukāks kā aita, un ari laikam gudraks:)
Publicēts: 17.07.08 20:34 labots
 citēt
aitinaa:nu daudzi taa saka:) vilks ir smukāks kā aita, un ari laikam gudraks:)
Tad varbūt jāmaina niks, lai atbilst smukumam un gudrībai. ;)
Publicēts: 17.07.08 20:38 labots
 citēt
Schnircks:Nea, dēļ telikjiem;)))
garākais man bija 80-200 un tā sevišķi jau ar to nevingroju. šajā sakarā labs stāsts par krievu fotogrāfiem Amerikā, kautkur Dienvidu štatos - vēl padumjajos laikos. MTO-500 vai MTO-1000, šiem jautā ko ar tiem darīs - nu, kādu fermeri uz lauka nobildēt. šiem noziņots, ka nošaus viņus kā trakus suņus un fermeris pateiks, ka izskatījās pēc optiskā tēmekļa un jebkura tiesa fermeri attaisnos.
aitinaa:vilks ir smukāks kā aita, un ari laikam gudraks:)
kā nu kurš vilks un kā nu kura aita.
Publicēts: 17.07.08 20:49
 citēt
neee, nu dazkart noder ta aita ar
Publicēts: 17.07.08 21:02 labots
 citēt
aitinaa:neee, nu dazkart noder ta aita ar

Piemēram, kur? :face-smile: Man viens tāds niks piedāvājumā: dreamcat. Vēl nav šeit reģistrēts. :)
Publicēts: 17.07.08 21:05 labots
 citēt
Piemēram ja miedziņš nenāk, tad Linkman jāskaita aitas....:face-smile::face-wink:
Publicēts: 17.07.08 21:05
 citēt
labradors:Piemēram ja miedziņš nenāk, tad Linkman jāskaita aitas....:face-smile::face-wink:

esmu skaitijusi, nelidz:)
Publicēts: 17.07.08 21:06
 citēt
Linkman:
aitinaa:neee, nu dazkart noder ta aita ar

Piemēram, kur? :face-smile: Man viens tāds niks piedāvājumā: dreamcat. Vēl nav šeit reģistrēts. :)

ok, pameginasu
Publicēts: 17.07.08 21:07
 citēt
tas būtu?
Publicēts: 17.07.08 21:14
 citēt
būs vien jāiztiek ar veco niku un jaunu bildi:)
Publicēts: 17.07.08 21:18
 citēt
aitinaa:
labradors:Piemēram ja miedziņš nenāk, tad Linkman jāskaita aitas....:face-smile::face-wink:

esmu skaitijusi, nelidz:)

Noteikti jau sevi piemirsi pieskaitīt....:face-wink:
Publicēts: 17.07.08 21:20
 citēt
aaaa, pameginasu:) lai gan sen nav nacies.....
Publicēts: 17.07.08 21:32
 citēt
aitinaa:
Linkman: Piemēram, kur? :face-smile: Man viens tāds niks piedāvājumā: dreamcat. Vēl nav šeit reģistrēts. :)

ok, pameginasu

Aizmirsu Tevi pabrīdināt, ka nika maiņa kaut ko maksā, ja nemaldos 50FL jeb 0.50 Ls kā sms. Es gan nezinu, vai tas funkcionē. :face-wink:
Publicēts: 17.07.08 21:39
 citēt
aitinaa:aaaa, pameginasu:) lai gan sen nav nacies.....

Tad jau labi miedziņš nāk......:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >