labradors:Kur te kaut kas nerātns....., vai aitiņas tev skaitīt ka mācu.....
... Vai aitiņas tev skaitīt mācu .. bet ja aizmiegu un tad vēl krācu ... es pat nezinu vai naktī dikti šņācu .. un varbūt miegā staigāju un pudeles es vācu ... Ja aiziet dzejās, tas nav uz labu ...
labradors:Kur te kaut kas nerātns....., vai aitiņas tev skaitīt ka mācu.....
... Vai aitiņas tev skaitīt mācu .. bet ja aizmiegu un tad vēl krācu ... es pat nezinu vai naktī dikti šņācu .. un varbūt miegā staigāju un pudeles es vācu ... Ja aiziet dzejās, tas nav uz labu ...
Jā Vilmār , aizdomīgi, parasti Tu tāds nosvērts esi, bet varbūt ar tas uz labu.....
LInkaman, nu ja .... saite jau nemaak lasiit, manu textu, kur es raxtiiju, ka paraxtiishanas beigusies un saakam gaidiiti atbildi ;-)))) (aaaa - pareiz - pac teica, ka saskatijies manii - taapec arii akls) ;-)))))
Jā, jā - kā kāds ārsts teica: cilvēkiem ir vajadzīga atkarība, bet tās cilvēki nevar iztikt. Galvenais, lai tā atkarība pārāk nebojātu cilvēkam veselību. Atkarība jā, bet ar mēru. Ja no vienas atsakies, tad citu jāņem vietā.
Tas, ka skābabrības tornis atrodas Reublikas laukumā ir skaidrs, bet panorāmas augstums gan tā īsti nav saprotams - 2. vai 10. vai 20. Ak jā cik tam tornim vispār ir stāvu? Ja tiek uz jumta - tad panorāmas skats ne pa jokam.