dansiga:Linkman, tu pa prikeshu un tad veel mani dabuusi vilkt;-)))) Bet nu skats ir taa veerts;-)))
labradors, 1. vienaa balonee ievietoajs 3 cilveeki (bez stuurmanja), 2. vai visi ir gaavi maxaat >80 ls (pagaajushaas vasaras cena)?
Ja Linkmans baidās tad es pa priekšu varu , kā nekā kādreiz kalnos kāpu, gadijaas vienā paarejaa ar Tartu universitaates pasniedzeejus pa klintiim vilkt augšā...
Skatos diskusija par staaviem aizgaajusi ash uz piekto lapu cerams ka kad buus kaada atbilde un reali jaaaiet klausiities un buss zinaams kur un kuraa staavaa buus kads jauns topiks lai neapmulstu shitajaa garajaa textaa
Sorry ka iejaucos diskusijaa kas aiz kura kaaps skaabbarribas torni, be vai gaidaamais atbildes laiks nesakrrit ar fotobloga plenera laiku tad jau tur vareetu lasiit atbildi bet ja nee tad ar labpraat kaaptu aiz kaada skaabbariibas torni, man jau vispaar tas paari ielai no darba vietas, itseviski ka dikti interesanti ko shie atbildees
Vispirms jautājums - vai Koba parakstīja vēstuli? Nav zināms, kad un vai vispār vēstules atnāks. Es teiktu - tornis paliek spēkā sākot ar 4. augustu. Šobrīd ir pieteikušies septiņi cilvēki šim panorāmas lasījumam - skat. otro lapu, apmēram pa vidu - tur ir saraksts.
Linkman:Vispirms jautājums - vai Koba parakstīja vēstuli? Nav zināms, kad un vai vispār vēstules atnāks. Es teiktu - tornis paliek spēkā sākot ar 4. augustu. Šobrīd ir pieteikušies septiņi cilvēki šim panorāmas lasījumam - skat. otro lapu, apmēram pa vidu - tur ir saraksts.
aitinaa:vēl jau ir sāpigs jautājums kurš būs tas, kas lasīs ( ja vispār ko saņemsim
Vai tad lasīt vēstules ir sāpīgi? Pirmā roka lasīšanā būtu pirmai personai, kas saņems atbildi. Ja tā kaut kādu iemeslu dēļ nevar nolasīt, tad vēstuli varētu lasīt nākošā persona, kas parakstījusi, utt.
aitinaa:vel jau tik tas atbildes jasagaida................................
Kādas prognozes par atbildēm: 1. neviens neatbildēs 2. atbildēs un pasūtīs 3. ... un izteiks nožēlu, ka tā noticies 4. ... un izteiks atzinību par vērīgo aci un izteiks nopēlumu žurnālistiem 5. ... un izveidos komisiju autorlikuma izmaiņu izstrādei un ieviešanai. Tā kā dažādi adresāti, arī atbildes varētu būt dažādas. Bet iesākumam vismaz šādi varianti.
saiteuznabu:Izlasot pēdējos 100 komentārus, arī saiteuznabu apņemas turēt šo sūnaino tēmu spama galvgalī, ik pa brīdim kopā ar apbižotajiem pamuldot bezjēgā.
saiteuznabu, heh ..... man tu maaciisi izlikt celjaziimes un horizontalao apziimeejumu?;-)))))))))))))) Kaapeec domaa, ka nav ieguvumu? Domaa, ka es ar shamiem plaatos pa labi pa kreisi? ;-p
tu cho to iecikleejies uz vienu un to pashu .... neviens ar to nelielaas un netaisa nekadus varonjus - mees vienkarshi to izdariijaam!!!! kas tev, duudinj, saap shinii jautaajumaa?;-)
saiteuznabu:Izlasot pēdējos 100 komentārus, arī saiteuznabu apņemas turēt šo sūnaino tēmu spama galvgalī, ik pa brīdim kopā ar apbižotajiem pamuldot bezjēgā.