aitinaa, nu bet var piemirsties ij taaa ;-)))) bet atbilde buus izvairiiga, zinot kadiem meerkjiem tas riadiijums tika veidots Es domajau, ka muusu vestuleil ir jeega kaut vai taapec, ka vinji zinaas, ka nav atstaats bez ieveriibas shis fakts!
saiteuznabu:Konsekventi iebilstu pret batonu spraušanu ausīs attiecībā uz iemesliem, cēloņiem un sekām. Tu mācies no politiķiem?
Atvaino , bet tu tiešām te batonus spraud un muti vārsti kā politiķis, es un es, jūs nekas un tādā garā, baidies pats sava vārda un uzvārda, zini tāds gailītis vien esi, ralitātē piesitīs kāds ar kaju un smaka nepaliks no tevis saiteuznabu...., ar muti visi var varoņi būt, bet te pat tev muti nav jāvārsta....
saiteuznabu:Fui, kā te atkal smird, puķes sabrador. No pakaļkājām vismaz notrauc tās piles, kad nāc pie cilvēkiem, savādāk kā tāds lauku paps, ar vircā mērcētiem gumijas zābakiem.
Vismaz dabīga smaka, cik sapratu tev jau tā smaka patīk, pats regulāri uz laukiem brauc, taatad pietruukst tev viņas, kaari gaisu ievelc noteikt, kad ierodies laukos, es gan pie juuras, peec ziviim smarzzoju.....