Nu taa ..... tie, kas veel veelas piedaliities veestules, kuru suutiisim uz nacionaalo radio un televiizijas padomi, Kultuuras ministriju un SIA TV3, parakstiishanaa - riit var ierasties preses baaraa no 19:00 liidz 21:00.
Linkman, tak nee - alvils gribeeja, lai es vinjam aizsuutu vestuli, ko palasiities, bet teicaas, ka neparaxtiis .... tad kaapec man vinjam suutiit?;_)))
dansiga:Linkman, tak nee - alvils gribeeja, lai es vinjam aizsuutu vestuli, ko palasiities, bet teicaas, ka neparaxtiis .... tad kaapec man vinjam suutiit?;_)))
Palasīties? Vai tad viņš neteica, ka strādā kādā no tām organizācijām, uz kurām to vēstuli sūtīs? Tāpēc jau neparakstīs. Ja neparakstīs, tad nav ko sūtīt - piekrītu. Dansiga - Tu esi gudrīte.
dansiga:Linkman, tak nee - alvils gribeeja, lai es vinjam aizsuutu vestuli, ko palasiities, bet teicaas, ka neparaxtiis .... tad kaapec man vinjam suutiit?;_)))
Palasīties? Vai tad viņš neteica, ka strādā kādā no tām organizācijām, uz kurām to vēstuli sūtīs? Tāpēc jau neparakstīs. Ja neparakstīs, tad nav ko sūtīt - piekrītu. Dansiga - Tu esi gudrīte.
tak tā vēstule viņam jau sen ir, vinš vēl pateica komentārus par kuriem paldies!
Un liels paldies arī pārējiem, ka pēc pirmās versijas komentēja!!!
ahā! kaut kas par nabas saiti tur viņa jaunajā nosaukumā. es pat nezinu, kurā pusē nostāties šai sakarā. nav ne jausmas, cik liela ir viņa ierašanās iespējamība.