par cik te visi valmierieshi varu izstaastiit baigo fiskhu valmieraa lielveikalaa (valleta laikam saucas) tajaa fotosalonaa bildes ne tika drukaa uz papiira bet var tur sarunaat ka uz auduma izdrukaa un arii ieraamee. izskataas baigi kruta. kkadi dabasskati vispaar kaa gleznas. es te nesen taisiju vienu bildi kaa daavanu un 60x40 ta bilde ar smuku raamiiti izmaksaaja kkadi 20-22ls. vot.
wolfenstein:zo saka baltu patiesiibu-bildes uz audekla izskataas interesanti. choms jau 3 meeneshus atpakalj valletaa uztaisiija experimenta noluukos uz audekla-un teikshu taa:baigi gliishi
ahaa un principaa tas pasaakums sanaak sameeraa leeti
wolfenstein:buutu priekshlikums pirmdien 04.08.2008-savaakties pie t/c Valleta-un biki sabildeet bazniicas gaujas apkaartni-ko sakat?
Objekti totāli neinteresanti, vismaz es tos esmu atbildējis ntās reizes, pa iepriekšējiem pilsētas konkursiem. Visdažādākajos gadalaikos utt, ta jau drīzāk - kurš atradīs kādu neierastāku skatījumu uz centru......
ERA:: SHITe pierakstaas tikai Valmierieši! Diskriminaacija!
nu, varbūt uz lokālu tusiņu domājot. bet jā, es takš ļoti agrā jaunībā uz ķimeles izrādēm braucu, caur Valmieru uz Tārtu un ne tik sen kora tusiņu Valmierā bildēju un tā.
Šodiena būs pa īsu, tā kā netikšu. Darbs pirms atvaļinājuma ņem virsroku Gan jau ka pilsētas svētkos varēs daudz sejas ieraudzīt, ne tikai Valmieras "paparaci".
martii:Šodiena būs pa īsu, tā kā netikšu. Darbs pirms atvaļinājuma ņem virsroku Gan jau ka pilsētas svētkos varēs daudz sejas ieraudzīt, ne tikai Valmieras "paparaci".
martii:Šodiena būs pa īsu, tā kā netikšu. Darbs pirms atvaļinājuma ņem virsroku Gan jau ka pilsētas svētkos varēs daudz sejas ieraudzīt, ne tikai Valmieras "paparaci".
te tagad driikst atziities kas taas bija pa divaam dailjavaam kas tajaa pljavaa pa celjam uz kjelderleju (diivalinja ielas gals) kreisajaa pusee bildeejaas, pieam vel taadaas baigaakajaas kleitaas. es ar richaaku garaam braucu bet dikti jaasteidzaas bij tapec nepietureeju un neapvaicaajos. varbut kadu bildi no tas sesijas kkur var apskatiit?
Jautājums Valmieriešiem Vai nav kādam gadījumā monitora kalibrējamais pričendālis, vai zināms kāds cilvēks Valmierā, kurš to var paveikt. Esmu saskāries ar problēmu, kad ar vairākiem "uz aci" kalibrēšanas paņēmieniem sanāk stipri dažāds rezultāts