forum.gif
Lato Lapsas raksts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lato Lapsas raksts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.08 16:54
 citēt
Ļoti labi uzrakstīts!
Publicēts: 15.07.08 17:06 labots
 citēt
Ai koroče es sapratu viss dirsaaaa esot atkal :( Navaidzēj lasit nebūtu sapratis.
Publicēts: 15.07.08 17:34 labots
 citēt
Bet ja ta nupitni tad ar biletem tiesjam bij bardaks , tas itka visas izpirka un kolegjei no kora pat radiem neesot vairak pa vienu uz katru iedotss a beigas nosleguma koncja diena kautkada kordinatore sjiem atnesusji konvertu ar 50 biljetem darat ko gribat ta nu sjie izdalijusji vsiem kas tobrid bijis pa kjerienam un pazinju korim piedavajusji liekas a sjiem ar izradas iedots tads pats konverts:):) Iespejams kads kautkur bij cerejis uz baigo bizness bet tas nobruciss vai pari paliciss:):)
Publicēts: 15.07.08 21:45
 citēt
Biļetes bija bardaks. Vienu artavu piemeta 1/4 izdāļāšana vis-draugiem(nenoliedzu, ka sponsoriem pretī jādod iespēja saņemt biļetes, bet tad reālu skaitu tiem, kas grib iet) un 1/4 ir bezkaunīgi daudz. Turklāt tās čirkas, kas sēdēja man aiz muguras un pārsprieda, cik smieklīgas ir tās tradīcijas ar Līgo karoga ienešanu galīgi neuzlaboja kopējo atmosfēru. gan jau vēl bija tādi paši ne tur trāpījuši, bet biļetes izmantojuši un kultūras ķeksīti savās biogrāfijās ievilkuši.

Otru artavu deficītam piemeta pēdējā laika top-bizness cilvēkiem savārīties uz biļešu tālākpārdošanu un Dz.Sv. ar, salīdzinoši ar citiem koncertiem, mazajām biļešu cenām bija īpaši kārs kumoss, jo navarka pārdod jau par 30 - 40Ls ir ārprātīgākā. Šitos tālākpārdevējus vajag sist ar lielu mietu.

Es pati tiku iekšā, veiksmīgi izshēmojot un nemaksājot tiem spekulantiem ne plika graša. Ne jau tāpēc, ka nevarētu, bet principā negrasos atbalstīt viņus. Turklāt ažiotāža ap biļetēm bija sacelta lielāka kā vajadzīgs - nebūtu ārdījušies un uzkurinājuši cilvēkus, būtu viss mierīgāk noticies, manuprāt.
Anyway, par biļešu daļu Lato cepums.

Par lietussargiem - tas jau nu gan būtu cilvēkam jāspēj aptvert, ka pie esošā estrādes sēdvietu izkārtojuma, atliek 1 cilvēkam savu lietussargu atvērt, lai aiz viņa sēdošās 4-5 rindas neredzētu neko. vienīgi fakts, ka nebija cilvēku, kas lietusmētelīšus pārdotu, gan izbrīnīja.

Par repertuāru, tā izvēli un apdarēm varētu padiskutēt, bet nav tāda postaža, kādu zīmē Lapsa. Mums tomēr pavairāk tās dziesmas ir un nekas uz vietas nestāv.
Publicēts: 15.07.08 23:00
 citēt
Saite - ko Tu iesaki darīt, lai kaut kas mainītos? :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):