forum.gif
Foto honorāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto honorāri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.08 15:25
 citēt
Sveiki kolēģi!.
Svaiciens arī citādi domājošiem!
:)

Jautājums - vai nebūtu lietderīgi izveidot kaut vai anonīmu votingu par fotohonorāriem - par cik naudiņām kāds ir gatavs sniegt dažādus servisus.
Man uzdeva jautājumu - vai es pazīstot tādu un tādu fotoreportieri. Sacīju, ka ne.
Cilvēks bildēs lielam megakantorim pasākumā par 20 latiem stundā (norise 5 stundu garumā ar 200 cilvēku klātbūtni). Piebildīsim, ka pašā uzņēmumā arī izpratne - "mēs jau paši bildētu, bet nebūs ērti ar alus krūku vienā ar fočiku otrā", kas varbūt noska cenu...
Mans ierosinājums - līdzīgi kā cv.lv - ir (www.cv.lv...) mainot datus vienā vai vairākās sadaļās, var iegūt informāciju par to, cik cilvēki pelna dažādās valstīs, dažādās darbības sfērās u.t.t.
?
Publicēts: 16.07.08 15:42
 citēt
sāc rušināties - droši! kad būs gatava datu bāzīte - padod ziņu - notestēsim! :)
Publicēts: 16.07.08 15:48
 citēt
Kāpēc ne, es piedalos
Publicēts: 16.07.08 21:59
 citēt
Traks!? Anonīmu votingu!!!! Nekādā gadījumā!!! Tikai petingu!!!:)

Karoč, stulbs topiks! Liec taču savus jautājumus, da i viss, nafig spamot!:)
Publicēts: 16.07.08 23:13
 citēt
tjip Juri - anoniims petings?

kāzas bija kreatīvas vai?
Publicēts: 16.07.08 23:39
 citēt
Spamo te tikai viens...
Publicēts: 17.07.08 00:04 labots
 citēt
Samera bezvertiga informacija:) Es jums pastastisju KADA VEIDA medz nemt zemas cenas. Kadreiz stradaju valsts kantoros un 90% darbu ko dariju bij PRIVATI. Man ailite IZDEVUMI bija "0" IENAKUMI bija 100% ko sanemu NO KLIENTA :) Tiesjai ta patas ir ari ar REPORTIERIEM. Dzeki kas MUSDIENAS strad LABOS robos parasti strada par LIELAM bet ne ipasji lielam algam un lai vinji TUR STRADATU nevis dotos uz ROBIEM kur SOLA VAIRAK vienem REALI nav ierobezojumu uz "NE SAVAS" tehnikas izmantosjanu privatam vajazdibam tada IZDEVUMI +/- 0 un Ienakumi ~100% :) Es te vakar pasmaidiju par Dreef tekstiem par tehnikam VINS NEMELOJA tik nedaudz kera uz mulkji , izteniba RETI kuram profam ir SAVA TEHNIKA man ar PRIVATS ir tikai CANON 95 Zieptraukss:):):) Visa pareja 100% ir vairaku agenturu ipasjums:):) Ar vienu mums ir DARI KO GRIBI bet ar Francjiem /Zviedriem jaatskaitas par katru izbildeto kadru pa kreisi nepahalturesi ar vinju tehniku:):)
Publicēts: 17.07.08 15:59
 citēt
Senders:Spamo te tikai viens...

Man jau liekas, ka tu neesi viens.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):