forum.gif
Canon EF 20-35 F3-4.5
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon EF 20-35 F3-4.5
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.08 16:47
 citēt
hm, pirms kada laika tieshi shads aizgaja pa 100 ja nemaldos.
iemesls ir dikti apshaubama vajadziba uz kropa (jo nosedz mazak ka KITs) un dikti apshaubama kvalitate uz pilnkadra.
reala klientura - amatieri kas shauj uz letas filmas ar sakuma limenja aparatiem. tam stikls bus neslikts.
Publicēts: 16.07.08 17:02
 citēt
nu versatile ir klāt visos topikos, kur runa ir par pirkšanu vai pārdošanu :) Ja viņam būtu tik daudz entuziasma kaut ko sakarīgu uzbildēt ... :))
Publicēts: 16.07.08 17:05 labots
 citēt
ja jau labak bildet ar kitu, bet leca ta verta lai liktu uz pilna kadra, pats nonac pretrunaas. uz 5D vai marka šo likt man nebūtu interesanti. ķem boļee - kas var 5D pacelt, shadam stikla i virsu neskatisies.
uz kropa matricas ir ta verta. uz filmas ari, ja nebutu man mana tokina, par 100 panjemtu.
shiem stikliem aberacijas un flāre ir standarta komplekts - lētā gala FF platleņķi kā nekā. Canona versijai ir interesants risinājums ar taisnstūri ap priekšējo lēcu, kas mazliet uzlabo situāciju, bet tik un tā.

value for money - labs šai lēcai.
pardeveju cienu, ar dzivi ari esmu apmierinats, ka ekonomists komenteju IESPEJAMU nepiecieshamib samazinat cenu delj maza un nepastaviga pieprasijuma.

sandijs: nu jau panesas lielaks spams. velkmets turpinat privati @anytime.
es ir ekonomists, ne fotografs. jautajumi, komentari?
Publicēts: 16.07.08 17:07
 citēt
www.fredmiranda.com...

katrs pats var izvertet.
ja trapijies ljoti labs eksemplars, velkametas full size neapstradatas paraugbildes. :) es parasti ta daru, kaut ko pardodot.
Publicēts: 16.07.08 17:12
 citēt
Muldoņa Tu esi ne ekonomists :)
Ja būtu ekonomists, tad es būtu kaut kur dzirdējis vai lasījis Tavus komentārus par ekonomiku, nevis pastāvīgu iejaukšanos pircēju un pārdevēju darīšanās :)

versatile:

sandijs: nu jau panesas lielaks spams. velkmets turpinat privati @anytime.
es ir ekonomists, ne fotografs. jautajumi, komentari?
Publicēts: 16.07.08 17:17
 citēt
sandijs:Muldoņa Tu esi ne ekonomists :)

viens otru neizsledz :)
ja man par komentariem naudu maksa, kadelj man ar tiem publiski dalities? nu taa, 2o vardos.

pardevejam: tavam sludikjim bilzhu paraugi naks tikai par labu. sagaidisim, parunasim.
atskiriba no tevis, es personalijas neielidu un nelidishu, kas ari norada zinamu cienjas limeni.
lai jauks vakars, V.
Publicēts: 16.07.08 17:18
 citēt
Man, kā potenciālajam pircējam, ir ļoti interesanti paklausīties, kā pārdevējs var savu preci aizstāvēt un attaisnot tās cenu.
Publicēts: 16.07.08 19:36
 citēt
Neaizstāvu ne vienu ne otru strīdus pusi, tomēr jāatzīst, ka pārdevējam ar kultūras līmeni un nervu sistēmu ir lielākas problēmas.nekā spamerim...:)))
Ja par tēmu (stiklu)- es laikam arī tādu stiklu par tādu naudu diez vai pirktu (cīši IMHO- ir labāki varianti).
Publicēts: 16.07.08 20:50
 citēt
steevee:Velviens gudrinieks!:face-grin:
Nu negribi neperc, kas Tev kads ludzas...?
Ar nerviem viss ok, bet kad lasu sitadus komentus tad man paliek jautri un rodas velme jus tuksrunatajus nedaudz atlikt vieta! :)
Neka privata, bet es tacu nemacu Tavu sievu ka pagatavot zupu kura tev garso?!
Tad esi tik laipns, ka ari visi kuriem daudz briva laika un muti neveras ciet, nerakstiet te neko kas nav par pirksanas un pardosanas temu!
Lai jums jauka diena!

Paklau, ašais zēn! Pēc Tavas valodiņas un agresīvās uzvedības tā vien izskatās, ka esi ne tik daudz no fotogrāfu, kā no kriminālām aprindām. Neviens Tevi neaizskar, bet pieklājīgi un par tēmu izteikties publiskā forumā ir katra tiesības. Ja nepatīk- liec sludinājumu anonīmi ss.lv utml.
Publicēts: 16.07.08 21:23
 citēt
Nu ko-vēlreiz apstiprināji savu "šauro pierīti". Žēl, ka tādi "bračkas" te apgrozās...:(
Publicēts: 16.07.08 21:40
 citēt
steevee, ludzu, saiti uz foruma noteikumiem, kur tas minets. citadak, viss ir saskanja ar pastavosho kartibu.
Publicēts: 16.07.08 21:52 labots
 citēt
tu uz jautajumiem atbildet maki, vai joprojam konsekventi nelasi?

starp citu, shi tavam sludinajumam ir bezmaksas reklama.
hotj paldies butu pateicis.... ir nu gna musdienas cilveki....
Publicēts: 16.07.08 21:54
 citēt
prieks par tevi :)
Publicēts: 16.07.08 23:14 labots
 citēt
steevee "bračka" Bembists :D
Publicēts: 17.07.08 00:37
 citēt
arturso:steevee "bračka" Bembists :D

Vo vo, man ar kko tādu gribējās pateikt :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.