hm. nelāgi. ja vēl vismaz divi pateiks kaut ko līdzīgu, es forumu sākšu apmeklēt vimaz uz pusi mazāk un tajā kaut ko ierakstīt vēl vairāk reizes mazāk.
mani netraucē,bet,ja Tevi pašu tas sāk uztraukt,tad vari piedomāt,kā situāciju uzlabot...piem.vairāk fotogrāfēt(lai runā darbi),komentēt pamatoti(apgūt zināšanas),risini savas problēmas(tie kuri risina svešas,vai nu nav savējās,vai neprot tās risināt)Lai veicas!
saiteuznabu:3. Aizrāvies ar nepārdomātu 555 likšanu pie nepārdomātiem kadriem vienkārši nevāji. Rada cilvēkos ilūziju, ka to kadru nevajag dzēst, jo, raugi, viens jau nobalsojis. Tas ir baiss mīnuss viņa paša kadru objektīvai vērtēšanai.
saiteuznabu:Neesi gan ņēmis. Jau paspēji paspaidīt podziņas. Mēs rakstām un lasām atšķirīgās latviešu valodās? Saproti vienreiz, ka tie cipariņi ir tikai cipariņi. Nav obligāti pie katras bildes atzīmēties reitinga celšanai. Man tie cipariņi neizsaka neko, es esmu eksakto zinātņu nihilists, pat skaitīt īsti nemāku. Alloxa ceļ reitingu ar fotoskolām, Linkman ar reportāžām, alvils ar balsošanu.
aizliegt balsošanu! turpmāk (pēc Grīnberga pavēles) drīkst TIKAI komentēt (un argumentēti, ar analīzēm un shēmām)!
saiteuznabu:3. Aizrāvies ar nepārdomātu 555 likšanu pie nepārdomātiem kadriem vienkārši nevāji. Rada cilvēkos ilūziju, ka to kadru nevajag dzēst, jo, raugi, viens jau nobalsojis. Tas ir baiss mīnuss viņa paša kadru objektīvai vērtēšanai.
Ar to fotoblogs ir krāsains, ka mēs esam tik dažādi. Ja kādam sakāpj galvā nepamatoti atzinīgi vērtējumi, tā ir viņa paša problēma/izvēle. Arī uz mani tas attiecas (jo arī man patīk, ja esmu pamanīta...)
saiteuznabu:Tā ir problēma tad, kad citi no tā izdara atdarināšanas vērtus secinājumus. Tā rezultātā tiek iztērēts laiks un enerģija, lai pēc laiciņa, pēc kursiem, plenēriem un pirtīm secinātu - nē, tas nav priekš manis, un nav pat nevienas lielāka izmēra bildes, ko izkarināt vispārējai apskatei. Bet, no otras puses, tas kopumā ir slēgta fotokluba vai citas vides uzdevums, pulcēt tos, kam noteikti ir iekšā. Antiikaa, izģērbies priekš kailfoto, un Tevi noteikti pamanīs.
Ja kaadam trauce - nu var tachu vienkarshi nelasiit!
Bet es gan pasmiiknjaaju par tiem 555 (pie sevis nodomaajot - nu jaa - meedz buut arii akli fotograafi ;-ppp) ... un liidz ar to shaada cilveeka atziime pie manas bildes prieksh manis ir tuksha vieta
dansiga:Ja kaadam trauce - nu var tachu vienkarshi nelasiit!
Bet es gan pasmiiknjaaju par tiem 555 (pie sevis nodomaajot - nu jaa - meedz buut arii akli fotograafi ;-ppp) ... un liidz ar to shaada cilveeka atziime pie manas bildes prieksh manis ir tuksha vieta
variants NR 9 - man nepatīk, ja zem manām bildēm sāk bezjēdzīgu, beztēmas čatu. Jau vakar lūdzu - visu kas uz sirds, iekš PM. Ko tu dari forumā, man po...........
PS tavi 555 pie visādas drazas mani izbrīna, tā ir smalka ironija, vai iedzimts defekts ?
nu tas saiteuznabu ir kautkāds gadsimta īgņa. nah tu te apgrozies ja viss ir slikti, formumā spamot ir slikti, iesācējiem palīdzēt dzīvnieciņiem arī ir slikti utt.
Bet tā jau ir Latvietim labākais ēdiens ir Latvietis.
Neņem pierē viņu Alvil un just beee juuuu labāk 4 alvili nekā viena naba.