lasāmais + PC + atmiņas štociņš (opcionāli) un pofig veņņiki, kam kāda karte. es nepažēlotu skalu pajemt www.fotoblog.lv... , ja noder. bet vai ta d700 jau reāli kādam uz rokas?
Annir:dansiga... prieksh tevis drusku par veelu... jau roka blukjii Tev...
Ah, es sapratu domu! Testa būtība tāda - fotogrāfs maina kameras un vēro, kādu iespaidu uz modeli atstāj konkrētais komplekts (fotogrāfs + kamera) ) Jo modeles acis mirdzošākas un lūpas valgākas, jo vērtīgāka kamera
sandijs:Ah, es sapratu domu! Testa būtība tāda - fotogrāfs maina kameras un vēro, kādu iespaidu uz modeli atstāj konkrētais komplekts (fotogrāfs + kamera) ) Jo modeles acis mirdzošākas un lūpas valgākas, jo vērtīgāka kamera
dansiga:palaidniex, nav un nebuuss - 1.negribu lieku smagumu, 2. nebildeeju tik vaajpraataa daudz;-) ... vai es maldos?
ērtāk jau ir bildēt ja liekot fočiku vertikāli ir papildus podziņās vertikālai turēšanai smagums - labi un slikti... labi - netrīc un ir inertāks, slikti - roķeles ātrāk nogurst vājprātā, ne vājprātā, bet papildus grips ar bačām manāmi ceļ continuous shooting ātrumu... vienkārši domāju - paprasīt kādam, kam ir D300 paturēt savās roķēlēs un paprovēties ar un bez tā gripa...
nu attieciibaa par eertumu - esmu pieradusi taa un nejuutu vajadziibu man buutiskaak ir tas smagums. Shooting aatrms pagaidaam mani pilniigi apmierina ;-) (nosmeeju, kad pleneeraa nobliezu seeriju, lai nokjertu veelamo momentu - dazhs labs pagriezaas manaa virzienaa un noteica - "nu i skorostjj ";-)))
Jebkurā gadījumā - D700 pēc anonsētajiem parametriem ir gana pievilcīgs verķis. Patestēt - noteikti būtu feini. Labak tak tomēr kaķi izvilkt no maisa pirms nolemt pirkt...
Priecājos, ka atliku apgreidošanos un ar grūtībām, bet atturējos no D300 pirkānas. Tagad ir reāls mērķis - ņemt D700.l Protams. labprāt to pirms pirkšanas izmēģinātu
Paga , ka top piedavats notestet D300 un D700 es saprotu? Es labprat patestetu jo privati man CANON nepatik esmu vienmer ar NIKON bildejis 20 gadus bet BIZNESS vajadzibam man CANON izdala ot NIKON labprat parotalatos MAJAS VAJADZIBAM
dansiga : Ta jau tu ka musus Hameleons klusi un bez troksnja no IZSLAVETAS markas SONY pargaja veikli uz NIKON 300
zo:nuu man interesee kas tas pa 3D matrix metering.
procesors uzstāda pareizo ekspo-laiku + korekciju atkarībā no gaišuma/kontrasta/attāluma (jābūt jaunajiem objektīviem) neatkarīgi, kur objekts atrodas (mēra pēc nofokusētā/attāluma).