forum.gif
Fotoshops (kā panākt šādas krāsas)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoshops (kā panākt šādas krāsas)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.08 12:49
 citēt
Kāds var izstāstīt kaa ieguut shaadus tonjus bildei?? vajadziigs kaads speciaals filtrs vai kaa? atrastu pats, bet pat nav ne jausmas kaa mekleet, ierakstot google "zilganpeleka bilde" nekas neatrodas :D:D

www.photodom.com...
Publicēts: 17.07.08 12:59
 citēt
Lai dabūtu zilu ādas krāsu, paņem kvalitatīvu bildi un sakruķī Color Balance, vai Hue kanālu HSB režīmā, vai ko citu. Fotošops piedāvā neskaitāmas iespējas sabojāt attēlu. :)
Publicēts: 17.07.08 13:00
 citēt
tur vispār ar split toning hailaitiem man liekas ir zilais tonis, ta iekachaats vispareeji vibrance un nonjemts saturation! ;) vismaz es taa panāktu šādu efektu..

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.07.08 13:05
 citēt
nja, ja vēl saprastu kas ir split toning hailaiti un ko nozīmē "iekachaat vispareeji vibrance" :)
Publicēts: 17.07.08 13:12
 citēt
laitrūma žargons! :D

ietonē highlight ar zilo, piemet ēnām nedaudz zaļo vai dzelteno, nu un nesaprotu kas neskaidrs par vibrance un saturation? Vibrance vairāk, saturation mazāk i viss ...
Publicēts: 17.07.08 13:15
 citēt
sk, laitrūmu tikai drusku esmu appētījis
Publicēts: 17.07.08 13:19
 citēt
Antuuns:Fotošops piedāvā neskaitāmas iespējas sabojāt attēlu. :)
+++
Publicēts: 17.07.08 13:20
 citēt
haralds:
Antuuns:Fotošops piedāvā neskaitāmas iespējas sabojāt attēlu. :)
+++

+++
Publicēts: 17.07.08 13:25
 citēt
Billy:tur vispār ar split toning hailaitiem man liekas ir zilais tonis, ta iekachaats vispareeji vibrance un nonjemts saturation! ;) vismaz es taa panāktu šādu efektu..

http://www.fotoblog.lv/img/17242/?cid=6524

skolu negribi uztaisiit, tieshi par laitruumu, nu taadu Alloxa stilaa :D
Publicēts: 17.07.08 13:36
 citēt
Annir:
Rolands66: +++

+++

---
Publicēts: 17.07.08 13:36
 citēt
Portreti:
Annir: +++

---

xxx
Publicēts: 17.07.08 13:37
 citēt
miller31:
Billy:tur vispār ar split toning hailaitiem man liekas ir zilais tonis, ta iekachaats vispareeji vibrance un nonjemts saturation! ;) vismaz es taa panāktu šādu efektu..

http://www.fotoblog.lv/img/17242/?cid=6524

tu to nopietni vai kā?
Publicēts: 17.07.08 16:19
 citēt
+++
Publicēts: 17.07.08 16:38 labots
 citēt
Billy:
miller31:te]

tu to nopietni vai kā?

aha es domaaju neizpluustot garos skaidrojumos :D
es te kaut ko krukjiijos :D nu nejeedzu dabuut.
content6-foto.inbox.lv...
Publicēts: 17.07.08 16:48
 citēt
ar layeriem strādā, ar layeriem! Vienam layerim tāds tonis, otram tāds, tad ar dzēšgumiju paņem un padzēs tās vietas, kuras gribi, lai redz no otra layera! ;)
Publicēts: 18.07.08 09:10 labots
 citēt
www.photodom.com...
bļin , tik šodien izlasīju, ka tas taču ir Vassermana portrets ! Labais (tiem kas zin viņu) !
Publicēts: 18.07.08 09:42
 citēt
Nezinu, moš man darba monitors gļuko, bet man šī www.photodom.com... bilde patīk - baigais bojeviks - tip filmas plakāts... :face-glasses:

A dabūt tādas krāsas var mēģināt kā Billy`s rakstīja ar laitrūmu un pēc tam uzfrišināt (pastiprināt toņus) šopā, jaunu lajeri pārslēdzot uz soft lights un ar melnu zīmuli ietonē vajadzīgās vietas, pieregulē slāņa stiprumu un sanāks kkas līdzīgs. - man šķiet :D
Publicēts: 18.07.08 10:56
 citēt
man laikam par zilu sanaaca
www.fotoblog.lv...

un fotoblogs kaut kaa gaishaaku pataisiija, nekaa man bilzhu skataamajaa progaa:face-monkey:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):