HELLman:labs objektivs- lasiju krievu saitos par sito attsauksmes- daudzi pat atzimna ka daudz labaks par 24-70 2.8:face-plain: taka ta- padoma vai ir verts parmaksat 200ls par verkji bez stabilizatora un mazaku mm diapazonu njem ciet
Nu tuftu dzen... es ari esmu krievu saitos lasījis, ka nafig tos canon stiklus pirkt, tač sigma ir kudiš lētāka un nemaz nav tik sūdīga... ja nav naudas, tad pērc to, ko vari, bet ja var pagaidīt, tad labāk pagaidi... Un starpība starp šiem stikliem nav tikai 1 stops un 35mm...
Diemžēl, bet sigma man nesaista, zinu, ka EX sērijas Sigmām nav ne vainas, bet tomēr ar Canon L sēriju pat salīdzināt nevar. Kā diez ir, šamos stiklus lietotus var iepirkt? Pats gan neesmu redzējis.
Pašam ir, sākumā šāva garām nācās aiznest uz Canon servisu lai softiski savelk tieši ar manu kameru, ka reportāžas ļoti OK, pirms tam ir bijuši SIGMA 18-200 un Canon 28-135, pēdējo nomainīju tikai dēl tā ka platajam galam ar crop matricu kā universālis bija pa īsu, šķiet šajā diapazonā mainīt neko netaisos, tā ka rekomendēju...
Lutums:Diemžēl, bet sigma man nesaista, zinu, ka EX sērijas Sigmām nav ne vainas, bet tomēr ar Canon L sēriju pat salīdzināt nevar. Kā diez ir, šamos stiklus lietotus var iepirkt? Pats gan neesmu redzējis.
Lietoju sho stiklu ! Uz FF ir vnk izcilnieks,un mm diapazons arii ir lielisks, bet pie F4 ir miigsti stuuri, bet ja lieto uz crop tad shii probleema nav. Domaaju, ka nedaudz par shauru platais gals varetu buut, bet vnm var kkaa izgroziities Ja tieshaam negribas kaapt uz 24 - 70 F2.8, tad domaju, ka shii ir laba izveele
Nupatas kantoris nez kapec nopirka CANON 17-55 /2,8 USM IS laikam abiem vecajiem 20D jo MARKiem jau sitais neder par to gan varu teikt NEREALS SUDS vinjete riktigi liels smagss AF nedzird toties IS strada ka kautkads VECSS AF SERVO
Lutums:Diemžēl, bet sigma man nesaista, zinu, ka EX sērijas Sigmām nav ne vainas, bet tomēr ar Canon L sēriju pat salīdzināt nevar. Kā diez ir, šamos stiklus lietotus var iepirkt? Pats gan neesmu redzējis.
Ir dažreiz šie 24-70mm F/2.8L ss.lv sludinājumos redzēti. Aptuvenās cenas lietotajiem ap 500-650 Ls, cik gadījies manīt. Pašam palaimējās no viena, kas mainīja Canon sistēmu uz Nikon, pa 500 paņemt.
Salīdzināt 24-70 ar 24-105 nevarēšu, jo nav 24-105 nav bijis lietošanā. Bet domājams, ka 24-70 iekabinās. Pirms tam bija Sigma 24-70 F/2.8 EX DG - nu pamatīga atšķirība kvalitātē.