forum.gif
Patversmes dzīvnieku foto.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Patversmes dzīvnieku foto.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.08 14:48 labots
 citēt
Sveiki! Vai kāds no jums (varbūt arī vairāki) būtu ar mieru septembra pašās beigās/oktobra sākumā (1.-3.oktobris) doties uz Juglas dzīvnieku patversmi un safotografēt tā brīža patversmē mītošos suņus un uz Rīgas pilsētas patversmi safotografēt tābrīža patversmē mītošos suņus un kaķus? (pēc iespējas interesantāk, saistošāk, uzrunājošāk) Pēc tam šīs fotogrāfijas tiktu izvietos Dzīvnieku aizsardzības dienas ietvaros bezšķirnes suņu izstādes laikā topošās dzīvnieku patversmes "Labās mājas" telpās. VArbūt kāds tur noskatītu sev mīluli. VArbūt kāds vienkārši aizdomātos par viņiem. Arī tas būtu daudz.
Noderīgas būtu arī ielu dzīvnieku fotogrāfijas.
Publicēts: 17.07.08 15:48
 citēt
Izklausās interesanti....
Labprāt piedalītos.
Kad kas sīkāk zināms, dod ziņu.
Publicēts: 17.07.08 15:57
 citēt
Vai Doma nav tas pats artphoto blogaa?
Publicēts: 17.07.08 15:59
 citēt
Labprāt piedalītos. Bet līdz oktobrim vēl jānodzīvo.
Publicēts: 17.07.08 16:15
 citēt
saiteuznabu:Nu sveiki! ERfoto lietotājs Doma to visu laiku dara. Pie viņa vajag vērsties, piemēram, arī te (skat. labākās kaķbildes), viņš būtu atsaucīgs uz tādām lietām.

Kad lem, kam piedāvāt, paskaties arī portfelītī. Juzix ar vienu kaķīti, šķiet, nespecializējas šajā jomā. :)
Nebūt nepretendēju uz mega dzīvnieku fotogrāfa statusu. Vienkārši izteicu vēlmi piedalīties, pamēģināt un ja kāda bilde organizātoriem liksies tīkama, tad jutīšos ļoti pagodināts.
Publicēts: 17.07.08 16:20
 citēt
Atteikts netiks nevienam, kam ir vēlme pamēģināt. Dzīvnieku pietiks. Juglā vien pagāšnedēļ mitinājās 28 suņi. Es domāju, ka būs tā, ka kāds brauks uz Juglas patversmi, kāds uz Līčiem, nevis viens fotogrāfs nopūlējies galīgi beigt mēģinās nogotografēt visus... BEt, ja būs liela vēlēšanās, tad tas nekas, ka kādam dzīvniekam būs vairākas fotogrāfijas. Tas jau tikai labāk, ka būs no kā izvēlēties.
Publicēts: 17.07.08 16:21
 citēt
Juzix:
saiteuznabu:Nu sveiki! ERfoto lietotājs Doma to visu laiku dara. Pie viņa vajag vērsties, piemēram, arī te (skat. labākās kaķbildes), viņš būtu atsaucīgs uz tādām lietām.

Kad lem, kam piedāvāt, paskaties arī portfelītī. Juzix ar vienu kaķīti, šķiet, nespecializējas šajā jomā. :)
Nebūt nepretendēju uz mega dzīvnieku fotogrāfa statusu. Vienkārši izteicu vēlmi piedalīties, pamēģināt un ja kāda bilde organizātoriem liksies tīkama, tad jutīšos ļoti pagodināts.

Man patīk Tava kaza:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.07.08 16:21
 citēt
Paskatījos savu bilžu kolekciju blogā un sapratu, ka nedrīsktu pieteikties - arī tikai viena kaķbilde :(
Publicēts: 17.07.08 16:22
 citēt
Un bvēl es varētu jūs visus lūgt, ja ar fotoaparātu rokās sastopat ielu dzīvniekus, tad nofotografējiet un atsūtiet man uz animi@inbox.lv kopā ar savu parakstu. Tās, kas šķitīs saistošas, noteikti izstādīsim.
Publicēts: 17.07.08 16:25 labots
 citēt
sandijs:Paskatījos savu bilžu kolekciju blogā un sapratu, ka nedrīsktu pieteikties - arī tikai viena kaķbilde :(

Nabaziņš, man ir kaķis, zirgs un kaza :face-glasses:

Alvil, paldies :face-wink:
Publicēts: 17.07.08 16:26
 citēt
Animi:Un bvēl es varētu jūs visus lūgt, ja ar fotoaparātu rokās sastopat ielu dzīvniekus, tad nofotografējiet un atsūtiet man uz animi@inbox.lv kopā ar savu parakstu. Tās, kas šķitīs saistošas, noteikti izstādīsim.

drīkst neraksturīgos izmēros (nu ne 2x3, bet, piem., 20x37)? :)

sandijs:Paskatījos savu bilžu kolekciju blogā un sapratu, ka nedrīsktu pieteikties - arī tikai viena kaķbilde :(

domā šis skaistulis:
www.fotoblog.lv...
neskaitās? man jau šķiet, ka skaitās! ;)
Publicēts: 17.07.08 16:26
 citēt
man arī :( kautgan labprāt palīdzētu mazajiem četrkājiem :) zooveikalos parasti sīceni saberu tais krātuvītēs :)
Publicēts: 17.07.08 16:28
 citēt
ah nē! man ir 3 dzīvnieku bildes un piepalīdzot stārķu ģimenei kopā iznāk 6 dzīvnieciņi :)
Publicēts: 17.07.08 16:35
 citēt
Droši vien, ka tās nestandarta foto arī var... Jāskatās, gan jau k-ko izdomāsim.\
Ja nav foto ar dzīvniekiem, tas jau nenozīmē, ka nav vērts pamēģināt.
Publicēts: 17.07.08 16:45
 citēt
Animi:Droši vien, ka tās nestandarta foto arī var... Jāskatās, gan jau k-ko izdomāsim.\
Ja nav foto ar dzīvniekiem, tas jau nenozīmē, ka nav vērts pamēģināt.

Es vienu tādu (ar kaķi no Jelgavas tirgus) varu aizsūtīt. Bet viņu nedrīkst printēt ārā, apgraizot. Viņa man patīk tieši (un tikai) tai griezumā, kādā viņa ir. :) Tuvāko dienu laikā sameklēšu savos arhīvos un aizsūtīšu.
Publicēts: 17.07.08 16:45
 citēt
No manām dzīvniekbildēm man tomēr tuvāka šī:
www.fotoblog.lv...

alvils:
domā šis skaistulis:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.07.08 16:47
 citēt
sandijs:No manām dzīvniekbildēm man tomēr tuvāka šī:
www.fotoblog.lv...

alvils:
domā šis skaistulis:
www.fotoblog.lv...

cerams, ka tādas tai patversmē nenāksies bildēt! :)
Publicēts: 17.07.08 17:00
 citēt
tikai suņi un kaķi
Publicēts: 17.07.08 17:22
 citēt
ideja ok, bet tā tikai viena medaļas puse/../.a davai uz beernu namu pabildēt atstātos, līdzvērtiigs pasākums, jo tie kas ir tajā pusē, cer, ka viņi arī tiks mīlēti, gribēti, un paņemti ...utt... un vesels bars ar slēdzu klikskinātajiem...un..vilšanās...vai tad maz dzīvnieku ko bildēt????
Publicēts: 17.07.08 18:15
 citēt
Es arii labpraat piedaliitos :) Labas idejas vaarda nav zheel :)
Publicēts: 17.07.08 20:25
 citēt
... es pirms vairāk kā gada tajā patvermē paņēmu kucīti, kuru tagad sauc Šēra un kura te man sēž blakus un skatās, kā es raxtu šo ziņu ! ... es piedalos, tikai pirms tam atgādiniet man !
Publicēts: 17.07.08 21:18
 citēt
viena mana draudzene pirms pāris gadiem paņēma nenormāli atraktīvu kaķenīti (kuru tagad sauc Mia), viņa ir zilganzaļpelēka (jocīga spalvas krāsa) un viņa skrien pa sienām. bet, kad beidz dauzīties saritinās kādam no saimniekiem klēpī un murrā. tajās patversmēs mēdz būt ļoti daudz jauki dzīvnieciņi, bet ļoti daudzi tā arī paliek bez saimniekiem... ja mēs ar foto varētu to kaut mazākā mērā mainīt, tad būtu lieliski! :)
Publicēts: 17.07.08 21:23
 citēt
man arī patīk bildēt dzīvniekus....divkājainos gan tā biežāk pēdējā laikā nācies bildēt:))) tomēr mīļuprāt piesakos brīvprātīgo pulciņā:)
Publicēts: 17.07.08 22:10
 citēt
Re, izrādās, ka te ne mazums atsaucīgu cilvēku. Tādā gadījumā pie viena varu uzdot vēlvienu jautājumu. Vai kāds no jums pieteiktos regulāri (1x nedēļā/1x divās nedēļās) fotografēt Juglas suņus patversmes mājaslapai [url=www.patversme.lv.?
Pagaidām]www.patversme.lv.?
Pagaidām[/url] to daru pati, bet rudenī un ziemā īsti nesanāks laika, jo mācos Jelgavā vetos.
Publicēts: 17.07.08 22:14
 citēt
tik bieži būtu sarežģīti. bet, ja te kādi četri pieteiktos, un katram savā nedēļā bildējot sanāktu katram reizi mēnesī. tas nav nemaz baigais apgrūtinājums. tad arī es varētu būt viens no tiem četriem. :)
Publicēts: 17.07.08 22:19
 citēt
Tā doma ir laba. Es ar iedomājos, ka būtu forši, ja pamainītos. :face-smile:
Publicēts: 17.07.08 23:12
 citēt
Piedalītos kur? Fotografēšanā tam pasākumam vai arī tajā regulārajā fotografēšanā?
Publicēts: 17.07.08 23:55
 citēt
kad nāks tuvāk, es ceru, ka šo diskusiju atradīšu :)
Publicēts: 18.07.08 09:22
 citēt
Es ar kā dzīvniekmīlis labprāt piedlīšos šajā pasākumā :)
Publicēts: 18.07.08 10:11
 citēt
es arii veelos.
Publicēts: 18.07.08 12:46
 citēt
To rakstu lasīju un fotogrāfijas arī redzēju - necilvēcīgi.

It kā jau padaudz cilvēku pieteikušies un tomēr - patversmes ir divas, dzīvnieku - daudz un ne jau visi vienā laikā dosies fotografēt. Mans mērķis nav uztaisīt baru, kur viens otru stumda, lai tikai redzētu fotografējamo objektu. VAr jau tā pa mierīgo, pārdomāti.
Publicēts: 18.07.08 13:09
 citēt
Tās fotogrāfijas, kas septembra beigās/ oktobra pašā sākumā, es vēlos izstādīt pie sienas.
Tās, kas katru mēnesi mājaslapai, tās digitālas, ievietojamas [url=www.patversme.lv]www.patversme.lv[/url]
Publicēts: 18.07.08 13:25
 citēt
un???
Publicēts: 19.07.08 13:25
 citēt
Kautrīgs jautājums dzīvniekmīļiem - kad katrs no jums pēdējo reizi apciemoja savu vecmāmiņu un uzdavināja viņai ko jauku vai aizveda uz kino?
Publicēts: 19.07.08 13:31
 citēt
Animi, Tavas aktivitātes ir visnotaļ apsveicamas un atbalstāmas! Es tikai iedomājos par to, vai mēs bieži vien neaizmirstam parūpēties par saviem tuvajiem:)
Publicēts: 20.07.08 12:23
 citēt
Man diemžēl vairs nav vecmāmiņas.

Protams, ka vispirms jāpadomā par sev tuvajiem, bet nevajag aizmirst arī par tiem, kuriem nav tuvo, kas parūpēsies, kas atbalstīs, samīļos un mēģināt katram atrast savu cilvēku.
Publicēts: 20.07.08 12:24
 citēt
Ja par cilvēku, kas ir kā vecmāmiņa, tad ourms aotuveni stundas apciemoju. Kad aicināju uz kino, teica, ka kājas sāp un īsti nemaz negribas.
Publicēts: 20.07.08 16:59
 citēt
Piekrītu Tev, Animi, un lai Tev veicas!:)
Man vienkārši ir nācies pabūt vairākos pansionātos un bērnu namos, tādēļ tie iespaidi tādi savādāki.
Grūti izprast situāciju, kad kādam ir mīļš klēpju sunītis - nu no tiem, kurus tagad ir moderni safrizēt, sasiet bantes un staipīt līdzi, - bet māte ir nodota pansionātā:)
Publicēts: 21.07.08 12:14
 citēt
Un tajā pat laikā ir pāri, kuri viens otram apliecinādami savu mūžīgo mīlestību nopērk lielu, foršu suni, tad izdomā pašķirties un nevienam suni nevaag - izmet. Un ir arī vecāki, kuri savu bērneļu iegribām nopērk sunīti un kad sunītis paaugās un apnīk - izmet. Arī tas nemaz nav tik jauki.
Publicēts: 21.07.08 12:28
 citēt
Es ar labprāt gribētu pieteikties uz šo pasākumu!Gaidīšu precīzāku info!:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):