Man ir bijis tikai viens suns, un to pashu panjeemaam pie sevis, jo saimnieks bija nomiris un suns izmests uz ielas. Bet suns mums bija gluzhi kaa gjimenes loceklis. Kad vinjsh nomira, citu vairs nespeejaam panjemt...
vot piekrītu Mandalay, šo pasācienu vajag visu gadu organizēt - fotogrāfiem (i amatieriem, i pro) būs uz ko trenēties un dzīvnieciņiem iespēja lielāka pie jauniem saimniekiem tikt.
Piem. Bildi drīkst publicēt tikai ar noteikumu, ka uz tās ir stūrītī norāde - bilde ir uzņemta tādā un tādā dzīvnieku patversmē un klāt vēlams pievienot datumu - ideja neslikta, ne?
Hmm... oktobris tāpēc, ka 4. oktobrī ir Pasaules dzīvnieku aizsardzības diena un tad arī tiks rīkota tā izstāde, bet jāfotografē pirms izstādes tāpēc, ka 2 mēnešus iepriekš fotografētie dzīvnieki pamazām nomainās patversmē un ir doma izstādīt tieši uz to brīdi patversmēs esošos dzīvniekus.
Hmm..bet, ja ir tik liela vēlēšanās, var jau izstādīt atsevišķi vēl arī vnk mirkļus no patversmēm un tā.
Es ļoti ceru, ka tā atsaucība nezudīs uz to brīdi, kad kaut ko reāli vajadzēs darīt
Un par to regulāro Juglas patversmes dzīvnieku fotografēšanu mājaslapai arī viss paliek spēkā, jo no septembra es atkal nevarēšu to darīt.
manai saprašanai par lietām un parādībām, pasaules uzskatam, attieksmei pret pasauli un dzīvesveidam vairāk košaki atbilst. bet tā nu gadījies, ka mans krustdēls ir suns. izskatās kā tie, kas viduslaiku meistaru gleznās zem galda kaulus grauž. simpatjaga, kad zagļi atnāk, laiza rokas un ģīmi no priekiem. no suņu bāriņu patversmes paņemts.
morgen! ir dzīvnieki, kuri iet noslēpties tikai fotoaparātu ieraugot, pat izslēgtu (piem. mans suns). Būs kādu dienu jāiebrauc aplūrēt situāciju uz pāris testa bildēm. Ja būs vajadzība pēc papildus gaismas, tad uz pasākumu varu atvest arī pāris lielās lampas. tik nu elektrību gan vajadzēs Pieļauju, ka vēl te tautai ir pa pārītim pārvietojamo spuldzīšu, tākā ceru, ka uztraukties par tumsu nevajadzēs P.S. Animi - atsit info uz pm vai morsitis@gmail.com, kad es netraucēšu un tad jau sarunasim
Skatos, ka to pieteikties gribētāju kļūst arvien vairāk un vairāk. Ar tām testa fotogrāfijām ir tā, ka varu piedāvāt kādu dien izmēģināt roku safotografējot Juglas suņus mājaslapai [url=www.patversme.lv.]www.patversme.lv.[/url] Arī amatieriem atteikt negribētu, bet tad būs k-kas jāpadomā par tiem laikiem. Lai visi fotografētgribētāji nesaskrietu vienlaikus.
Ar gaismu ir tā, ka es parasti ar fotografēju bez zibenes un vnk cenšos izvēlēties saulaināku dienu, piem., šodien pēc pāris min dodos turp. Un jā, suņi netiek fotografēti ne būros, ne voljeros, viņus pie pavadiņas izved ārā, tā kā nav jācenšas nobildēt k-kur būdā noslēpies sunis. Kaķus gan ārā izvest nevar. Un es domāju, ka tā fotografēšana neko dzīvībai bīstamu nenodarīs
Paldies tiem jaukajiem un izpalīdzīgajiem cilvēkiem, kas jau bija iemūžināt Juglas patversmes iemītniekus :face-angel: Bet vēl vajadzētu apciemot arī tos suņus un kaķus, kas mīt Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Ličos. Jautāju meitenei, kas jūs tur varētu sagaidīt un viņa atbildēja, ka varetu vai nu shaja sestdiena ( 27. 09. 08. ) vai nu nakamo tresdien (01.10.08.) ap plkst. 16.00. . Tie varētu būt laiki, starp kuriem vajadzētu izvēlēties...
lasiju Jusu chatu.. un ir dazhas garamejoshas piezimes vai padomi : 1. kljudas tie, kuri uzskata, ka, uztaisot vienu vai divus kadrus, bus bilde, 2. dzivniekus ( tapat ka cilvekus) nekad nevajag bildet ar zibeni 3. kaut ka joprojam neredzu sabildeto materialu lapa patversme.lv ( par ko kaut ka nebrinos )...