man uzkaras atminas karte un piedava tik format un man pateica kad var vinu atkacat ar kadu progu lai bildes nepazustu.tik ar kadu kur ko var ar ko palidzet vai kur var neta nokacat pa free.
Ar lielāko daļu softu var atjaunot tos datus no kartes, kuriem vēl nav paspēts pārakstīt pāri. Ātrā formatēšana tikai vienā mazā kartes daļā "pasaka", ka karte ir formatēta, bet standarta formatēšan pāraksta pāri visu ar 01010101 utt un parasti ar atgūšanu ir daudz, daudz grūtāk.
Laikam bija tā, ka Format uzreiz neko nepārraksta, bet atļauj pārrakstīt esošos datus ar jauniem. Ja mainītu failu struktūru (šīm kartēm tas gan laikam nav aktuāli), tad gan ir kirdik gemacht uzreiz. Par Kingston- ārprāts, līdz šim domāju, ka tās ir drošākās kartes
Tad vēl nav tik traki, softs nesaprot, kas pa faila tipu, ja tu zini, kas pa tipu, piem. cr2 , pārsauc ar visu palašinājumu, varbūt, bet tikai varbūt palīdzēs.
ox3r:Ar lielāko daļu softu var atjaunot tos datus no kartes, kuriem vēl nav paspēts pārakstīt pāri. Ātrā formatēšana tikai vienā mazā kartes daļā "pasaka", ka karte ir formatēta, bet standarta formatēšan pāraksta pāri visu ar 01010101 utt un parasti ar atgūšanu ir daudz, daudz grūtāk.
Ir pārbaudīts- parastais Format nemaz visus bitus nepārraksta...
Windows iebūvētais rīks tiešām visu neizdzēš tur Tev pilnīga taisnība, bet formatējot karti tiek pilnībā nopostīta failu struktūra ( failu nosaukumi, mapes) tad gan, šķiet, ka vairāk nevarēja dabūt. Būs 001.jpg 002.jpg utt.
nopērc jaunu SanDisc karti un tev līdzi iedos programmu, ar kuru var dabūt bildes, arī formatētās! un tas neprasa 6h bet gan pāris minūtes! es ar viņu no kartes dabuju ārā 3 mēnešus vecas bildes, nedaudz gan pakropļotas, bet bija!
nezinu kā citām bet Extreme III nāca tā programma līdz!
tāds mazs disks! kartes kaste gan bija paliela, nevis tikai plastmasa ar pliku karti un pamācību, iekšā gan pamācības, gan reklāmas, gan kartes maciņš utt! manai bija 2gb, varbūt mazākām nenāk!
dansiga:schn, nu wot - ja tu stundu apakalj mani ar shadu argumetnu aicinaatu - butu jei bogu aizbraukusi ... a tagad viinu ta iedzeerusi
piedod, biju aizņemts ar to, pie kā tu netiki
Atkārtojam vēlreiz, tavs softs, nezinu kurš, saprot, kas ir fails ar galu *.nef, bet nesaprot tos otrus. Atver savu karti vienkārši Windows Explorer un paskaties, kādi faili tev tur ir, kas viņiem galā, un tad domā tālāk
Kartei Extreme IV nāca līdz programma, kura no manas kartes izmakšķerēja gandrīz visas 2500 fotogrāfijas (8 gb karte). Ja netiec galā, dod ziņu, varbūt, ka šī programma var glābt arī Tavas fotogrāfijas.