forum.gif
8.8.8 kāzas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 8.8.8 kāzas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.08 18:35
 citēt
Kādam fotogrāfam ir brīvs 8.8.8 ?
Man vieni potecinālie precinieki paziņoja, ka 300Ls (tajā skaitā ceļš) ir pa dārgu priekš fotogrāfa... (whatever, nākamie jau bija rindā, un pagrāba - laimīgi)

Ja kādam ir interese par mazāku naudu fočēt kāzas, moš atzīmejaties kaut kā (PM) - padošu tālāk
Publicēts: 18.07.08 19:29
 citēt
shis datums jau man personiigi tika aizsists pus gadu ieprieksh! :D
Publicēts: 18.07.08 20:08
 citēt
oi oi oi oi :D
Publicēts: 18.07.08 20:54
 citēt
Billy:shis datums jau man personiigi tika aizsists pus gadu ieprieksh! :D

Ja kādam ir interese par mazāku naudu fočēt kāzas, moš atzīmejaties kaut kā (PM) - padošu tālāk

viņš prasiija kam ir briivs nevis pirms cik ilga laika jums tika aizsists šis datums... :D
Publicēts: 19.07.08 00:20
 citēt
tas tikai tika rakstīts lai saprastu to ka šis datums ļōōti lielai daļai fotogrāfu jau būs aizņemts.. klau pesix vai tiešām tev kkadas klapes uz acīm, ka uztver visu tik tieši?
Publicēts: 20.07.08 08:29
 citēt
G
REZ:Kādam fotogrāfam ir brīvs 8.8.8 ?
Man vieni potecinālie precinieki paziņoja, ka 300Ls (tajā skaitā ceļš) ir pa dārgu priekš fotogrāfa... (whatever, nākamie jau bija rindā, un pagrāba - laimīgi)

Izskatas, ka viņi to bija domājuši personīgi- ka TEV viņi 300 negribētu maksāt.
Publicēts: 20.07.08 15:25
 citēt
Billy:shis datums jau man personiigi tika aizsists pus gadu ieprieksh! :D

Zīmuļi :face-grin:
Publicēts: 20.07.08 17:46
 citēt
es saakumaa bildeeju pa 70Ls... kaadam nepatiik 300... nu nu ...
Publicēts: 20.07.08 22:34
 citēt
andre:es saakumaa bildeeju pa 70Ls... kaadam nepatiik 300... nu nu ...

katrs ar kaut ko sak.
Publicēts: 21.07.08 03:53
 citēt
Portreti:G
REZ:Kādam fotogrāfam ir brīvs 8.8.8 ?

Izskatas, ka viņi to bija domājuši personīgi- ka TEV viņi 300 negribētu maksāt.

Oj, ierunājās ... kāzu foto guru...:face-monkey:
Man ir pilnīgi pie vienas vietas vai viņi man negrib maksāt vai kādam citam... principā nebildēšu lētāk, lai sūkā ledu...
Publicēts: 21.07.08 13:43
 citēt
Billy:tas tikai tika rakstīts lai saprastu to ka šis datums ļōōti lielai daļai fotogrāfu jau būs aizņemts.. klau pesix vai tiešām tev kkadas klapes uz acīm, ka uztver visu tik tieši?

tad taa uzreiz arii vareeji teikt.
man bija jaaasaprot, ka ja tev 8ais ir aizņemts tad paareejiem arii vinsh ir? nejau vienmeer visu uztveru tieši.
Publicēts: 21.07.08 14:15
 citēt

Negribu Tev pārmest, bet pirms apm. 2viem gadiem cilvēkiem vidējā alga bia 200 - 250 Ls, tagad vidējā ir apm 500.
Publicēts: 21.07.08 15:51
 citēt
taads kazino datuminsh :) prasiet 888EUR!!! ja pa daargu tad $ >:)
Publicēts: 23.07.08 19:31
 citēt
Lutums:

Negribu Tev pārmest, bet pirms apm. 2viem gadiem cilvēkiem vidējā alga bia 200 - 250 Ls, tagad vidējā ir apm 500.

a kur tu dzīvo ? LV min. mēnešalga ir 160 LS mēnesī. Ne 400 un ne 500 LS. Ir gana daudz ļaužu, kuri tik daudz ( izklausās debīli šajā kontekstā - daudz ) saņem un ar to iztiek.

PS Shadow ir tiešām jēdzīga ideja :)
Publicēts: 23.07.08 19:55
 citēt
Dzīvoju LV. Tie (daudzie), kas pelna 160Ls neprecās un ja precās, tad fotogrāfs viņiem ir tante Klava.

Nekad neesmu kāzas bildējis, bet uzskatu, ka mūsdienās 300 Ls par kāzu bildēšanu ir daudz/maz ok.
Publicēts: 23.07.08 20:08
 citēt
Satiku šodien paziņu, kura rīko (organizē) kāzas kā reiz 08.08.08. Par godu šim datumam, par bildēšanu baznīcā + jaunais pāris kaut kur pie dabas + vēl kāda stunda, t.i., kopā ~3 stundas, fotogrāfs paprasījis 500 LVL. Žēl, bet fotogrāfs palika ne ar ko.
Publicēts: 23.07.08 20:39
 citēt
Ja ir tas variants, ka bildē jpg un uzreiz pēc mičošanas pārkopē kompī un izdrukā, 100 ir LIELA cena. bet, ja bildē tā, kā nākas un pēc tam nosēž pie tām bildēm, lai būtu kaut cik skatāmas, blenžot ekrānā un spaidot peli, vēl divas dienas, tad 300 lati galīgi nav par daudz. Toč nav!

UldisS, gan jau nepalika ne ar ko, atrada kādu citu pāri, kas to spēja atļauties! ;)
Publicēts: 23.07.08 20:45 labots
 citēt
ar mieru par 299,87 Ls!
Publicēts: 23.07.08 20:59
 citēt
alvils:Ja ir tas variants, ka bildē jpg un uzreiz pēc mičošanas pārkopē kompī un izdrukā, 100 ir LIELA cena. bet, ja bildē tā, kā nākas un pēc tam nosēž pie tām bildēm, lai būtu kaut cik skatāmas, blenžot ekrānā un spaidot peli, vēl divas dienas, tad 300 lati galīgi nav par daudz. Toč nav!

UldisS, gan jau nepalika ne ar ko, atrada kādu citu pāri, kas to spēja atļauties! ;)
Zini, tie konkrētie cilvēki atļauties to noteikti var, bet tie tad arī skaita naudu un tāpat vien nepārmaksā, jo sevišķi kaut kādas pilnīgi sviestainas ažiotāžas dēļ.
Publicēts: 24.07.08 14:07
 citēt
UldisS:
alvils:Ja ir tas variants, ka bildē jpg un uzreiz pēc mičošanas pārkopē kompī un izdrukā, 100 ir LIELA cena. bet, ja bildē tā, kā nākas un pēc tam nosēž pie tām bildēm, lai būtu kaut cik skatāmas, blenžot ekrānā un spaidot peli, vēl divas dienas, tad 300 lati galīgi nav par daudz. Toč nav!

Zini, tie konkrētie cilvēki atļauties to noteikti var, bet tie tad arī skaita naudu un tāpat vien nepārmaksā, jo sevišķi kaut kādas pilnīgi sviestainas ažiotāžas dēļ.

ja var atļauties, tad droši vien gribēja tādu fotogrāfu, kas viņiem patīk, nevis tādu, kuram pietiks naudiņas. Ja tas cilvēks ņemtu pa visu dienu no 800Ls, tad 500Ls par 3 stundām, ņemot vērā datumu, tad tā ir normāla cena.
Publicēts: 01.08.08 10:47
 citēt
ir vēl kādi piēdāvājumi šam datumam...?
Publicēts: 01.08.08 15:23
 citēt
ei tik tu nost! man ir brīvs!! :face-devil-grin:
Publicēts: 01.08.08 19:57 labots
 citēt
jāgaida 07.08.08. - tad visi būs aizsisti un cenrādis dubultosies! :face-grin:
Publicēts: 01.08.08 22:24
 citēt
09.08.08 jau rīta 1/2-sē bildēšana. nu labi, priekš-1/2-dienā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):