man patiktos, ka nebūtu izvēles, kādu balsojumu likt (apkatīt/kritikai), bet būtu tikai viens ar trīs pogām ar sekojošu nozīmi:
1. nu, nav diez ko labi 2. ir o.k. 3. ļoti labi, malacis
plus, ar konkrētu limitu katrai no pogām. piemēram, ja nobalso 5 reizes nr.3, atkal varēsi balsot par nr.3 tikai tad, kad būsi nobalsojis pa piecām reizēm atlikušās divas.
bet tā ir tikai mana vīzija par labāku dzīvi un mazāk domstarpībām. admiņiem ir sava vīzija, kas sakņojas ilgā pieredzē utt utjp, ir jau arī labi tā, kā ir. ja nebūtu, arī neviena no mums te nebūtu, vai ne?
Dansiga - vai Tev ir garlaicīgi? Man arī ir priekšlikums. Atstāt tikai pogu 'patīk'. Ja nepatīk, iet garām, jo tas tāpat nozīmē garlaicīgi, Vai varbūt arī tā: 555 vērtēšanas sistēma pazūd un paliek tikai pogas: izcili, patīk, garlaicīgi un dzēst.
Linkman, bet tad autors nezinas ma nu viedokli! Ir bildes, kuras es neuzskatu, ka buutu jadzesh, jo vinjas ir it kaa kvalitatiivi ok, bet manaa skatiijumaa garlaiciiigas!
Taa jau es arii daru - garlaiciigaam bildeem eju garaam .. un taapat arii kads maneejam iet garaam, bet es varbuut domaaju, ka mana bilde ir super, tikai civleeks nav pamanijis;-))))
vai arī pogu - var labāk! citādi šīsnakts iespaidā redzu, ka vismaz vienam tas reitings baigi mākslīgi sacelts. nav jau obidna, bet tam cilvēkam deguns baigi mākoņos! līdz ar to rodas , nē! ne neadekvāts slēdziens, bet gan pašam skāde, jo liekas, ka ir baigais FOTOGRĀFS!
dansiga:Linkman, bet tad autors nezinas ma nu viedokli! Ir bildes, kuras es neuzskatu, ka buutu jadzesh, jo vinjas ir it kaa kvalitatiivi ok, bet manaa skatiijumaa garlaiciiigas! [..]
Esi pamanījusi, ka tur pašā apakšā ir tāda neliela kastītes kurā var ierakstīt tekstu? :face-monkey:
Man ir vstrečnoje predložēņije! Ieviest pogu "neapskatītās manu favorītu bildes" Jo gadās (man piemēram) nepaspēju ikdienas simtiem salikto bilžu šļurā apskatīt pat savu iemīļoto autoru veikumu. Pēc tam, kā piemēram Dansiga, man jautā: atceries, manā bildē ar zirgiem... un tad man jāsecina sev par kaunu... neesmu ievērojis...
es par to ka komenteshanas logu vajag vispar aizvakt un atstat tikai 555 vai patik pogu! un ka diena var 1x nobalsot 2x patik par vienu bildi! a nafig man tie jusu pargudrie komenti par taisnajiem horizontiem/?????!!!!1 ka mreinis senak teica - nekadus komentaurs, tikai atzimes ludzu no tiem komentiem reitings nepieaug!@!!!!!!! un dzest vispar stulba poga - ka kadm atsaldenim var but tiesibas noradit ka mana bilde jadzehs???? es gribu un lieku!!!!
oi kas par kaislībām saulainajā piektdienas rītā! Man arī pietrūkst trešās- vidusceļa opcijas. Protams, ja bilde liekas garlaicīga, es apskatos un "izmantoju iespēju paklusēt" Personīgi man reitings absolūti nav svarīgs, daudz būtiskāk ir sarunas (arī ne pa tēmu) Ir vairāki cilvēki, kuru vērtējums man būtu nozīmīgs. Bet Dansigas un dažu citu korifeju bildes izvairos vērtēt aiz lielas bijāšanas
Tas tādēļ, ka "Balsojums Dzēst ir iespējams tikai 1 reizi dienā!"
Un, cik esmu pamanījis, 90% no bildēm, kuras esmu novērtējis ar "Dzēst" tiek arī izdzēstas un attiecīgi šāds balsojums nav tik bieži pamanāms kā "Patīk" ...
KAC:Manuprāt pietiktu ar pogu "Patīk", tāpat "Dzēst" tikai retu reizi kāds ieliek
ko es izplatu? izlasiet manu tekstu uzmaniigi tikai pienjemums. bez tabu atvainojas, jo cilveks saka ka nav darijis. kakjiitis liida uz suni, zem kajas trapijas nejaushi, un vispar bija piedzeries. tapat ka paradu piedzineji - ja ljaunpratigs nemaksatajs apstrid paradu, lietu sleedz, pat nepainteresejoties, vai apstridejums ir pamatots. ne visi, protams, bet dzhi tadi ir. un tad nu sedi un doma ko darit. labi jau ka visi paraksti un ziimogi savas vietaas...
man, diemzhel, pazistami shadi cilveki - tadi, kas uz to ir spejigi. un parak jau nu DD uzvediba atgadina tos cilvecinjus... ja policijas riciba butu paskaidrojums, kas sakristu ar DD teikto BT, tas jau sen butu pazinjots, right? vakardienas BT neredzeju, dzirdeju tikai atstastu. nevienu netiesaju. aaa, balozha dedzinatajus kads atceras? uin vispar. vel neviena 555 shodien! kamoon tauta, sanjemaas!
saiteuznabu:versatile, tu kļūsti dīvains. Es jau to pamanīju pie savas tēmas par platfilmu fanu saietu, kad tu urlas pieminēji nevietā.
nekljustu. esmu tads bijis. urlas bija vietaa, jo tur razborkas brieda, ja pareizi atceros. dafaaaaaaaaj!!!! gaidu 5555555!!!!
toč kreisais džeks tu gaidīji, ka šaurpierainie/šaurfilminieki nāks slānīt platos ? Nesajauci ar Latgales zaļumballi, to pasākumu ? Gulētejot piščiks vienmēr zem spilvena un dūcītis pa rokai ?
PS Annir šodien ir uzdevuma augstumos, reāli ierēcu par fišku - es te biju, Alvils
Skumji, ka pat nopietni (it kā) coilvēki iesaistās kārtējā neauglīgā diskusijā par vērtēšanu - cik var?
Bet ja baigi vajag - man arī ir priekšlikums.
Bez "patīk" un "dzēst" ieviest trešo pogu "izcili". Reizēm gribas šādu vērtējumu dot bildei, kas nav izlikta kritikai, bet tikai apskatei. Nav jau loģikas, ja tikai apskatei - kāpēc tad ir iespēja vērtēt? Un ja ir iespēja vērtēt, tad kāpēc te nevarētu likt "izcili"?
nekljustu. esmu tads bijis. urlas bija vietaa, jo tur razborkas brieda, ja pareizi atceros. dafaaaaaaaaj!!!! gaidu 5555555!!!!
toč kreisais džeks tu gaidīji, ka šaurpierainie/šaurfilminieki nāks slānīt platos ? Nesajauci ar Latgales zaļumballi, to pasākumu ? Gulētejot piščiks vienmēr zem spilvena un dūcītis pa rokai ?
PS Annir šodien ir uzdevuma augstumos, reāli ierēcu par fišku - es te biju, Alvils
diezmehl platfilmas saieta nebushu, jabrauc uz bičpārtiju kādu ķolku iecelt un jaunajām trennūzenēm pahvastaķsa. tad vaig tos urlas vai nee?
zeme ir laapstas ari katafalku - a nafig urlaam? naudu - ja nositiisiet, es tak nedabushu maksat. iizii. moralais kaitejums - tiks kompensets ar iespeju kartigi izsportoties.
versatile : Tu ar šito uz "bičpārtiju kādu ķolku iecelt" vakar man atkal gadijās superdīvaina kliente kuru atkal cita jocīgā bij ieteikusi. Atbrauc 2 gab "Jaunietes" ar kārtējo Kajenu un riktīgā Bīčpartijas prikidā , vaigot viņām krutās plikbildes uz paskatu nju ~25 gadiņi ABĀM. Skuķi izmetās kā mēteli novelk figūrīnas kā barbijām vai EU standarttomātiem un par Bičpartiju vien tarkšķ kā dzekiem tur tusēšot Be kautkā tā viena man likās aizdomīga nju kautkā bix pārspēlēja laikam es šām davai zaķīši pasītes vai tiesībiņas bix papīriņi jasaraksta sākumā šīs O jā jā , uzbildesimies tad sarakstīsim piķīti jau ar izvilka. Ot tad man jau tas viss palika galīg aizdomīgi tomēr daudz kontaktējos ār šitādu klientūru. Saku nē mīļās PAPĪRĪŠI šākumā foto un piķits pēc tam. Nju jūtu kautkas īsti nav riktīgi jo tā aizdomīgā sāk riktīgi raustīties Viena izvelk tiesības un sāk rakstīt a otra "Mājās" visus papīrus esot aizmirsusi. Kā saproti saku O.k mājās tad mājās tā kas sarakstijā to mēs bildējam kā grib bet to kuri mājās Tikai drēbītēs nju skuķi tur tā negribīgi bet O.k beibe saģerbjās es tur sabildēju tā un šitā abas bet to kas drēbītēs nju tā "Salonfoto" stilā. Beigās viss bija jautri , pēc sjomkas pirmā beibe dušā be aizdomīgā sagrib ielīst Draugos atļauju šai no blakus kompja , pats lādēju bildes beigas skatoss ko ši tur darās un saku "Tu kurā klasē iesi nākamgad" ši tā iepazēs un saka Ot man 13 pats izrēķini kurā Es bij bez iekšam tas bij PIEAUGUŠĀKAIS PĒC SKATA sievišķis 13 gados ko gadijies sastapt! Saku a kur tu tā sagribēji pafočīties pie manis ? A ši ar automātā godīgi atbild "Mammas draudzene teica ka kopā bildēs viņa jaunāka izssktišoties" Tam sievišķim bija pēc PK 33 gadi bet pēc skata ~25 Otā taka uzmanies ar to "uz bičpārtiju ķolku iecelt" gan jau tur netrūks 13-14-15 gadīgu kas issktās uz visiem 30
Lunis, esmu redzejis tadas meichas - tiesa, bez kosmetjikas utt, vienkarshi 12 gaods pec 18gadiigas izskatijas. tapec partijos esmu Antons Aizkalnins, lai tad tik sien nabagam bumbas klaat.