forum.gif
patiik/dzeest/garlaiciigi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / patiik/dzeest/garlaiciigi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.07.08 12:28
 citēt
ei, a kads nezina, kur leti iegadat guljammaisus, savienojamos?
vajag siltam vasaras naktim, tapec nekadus superpuper nemaz nepiedavat - tadu nopirkt nav maksla.
Publicēts: 18.07.08 12:38
 citēt
Lunis:versatile : Tu ar šito uz "bičpārtiju kādu ķolku iecelt" vakar man atkal gadijās superdīvaina kliente kuru atkal cita jocīgā bij ieteikusi. Atbrauc 2 gab "Jaunietes" ar kārtējo Kajenu un riktīgā Bīčpartijas prikidā , vaigot viņām krutās plikbildes uz paskatu nju ~25 gadiņi ABĀM. Skuķi izmetās kā mēteli novelk figūrīnas kā barbijām vai EU standarttomātiem un par Bičpartiju vien tarkšķ kā dzekiem tur tusēšot Be kautkā tā viena man likās aizdomīga nju kautkā bix pārspēlēja laikam es šām davai zaķīši pasītes vai tiesībiņas bix papīriņi jasaraksta sākumā šīs O jā jā , uzbildesimies tad sarakstīsim piķīti jau ar izvilka. Ot tad man jau tas viss palika galīg aizdomīgi tomēr daudz kontaktējos ār šitādu klientūru. Saku nē mīļās PAPĪRĪŠI šākumā foto un piķits pēc tam. Nju jūtu kautkas īsti nav riktīgi jo tā aizdomīgā sāk riktīgi raustīties Viena izvelk tiesības un sāk rakstīt a otra "Mājās" visus papīrus esot aizmirsusi. Kā saproti saku O.k mājās tad mājās tā kas sarakstijā to mēs bildējam kā grib bet to kuri mājās Tikai drēbītēs nju skuķi tur tā negribīgi bet O.k beibe saģerbjās es tur sabildēju tā un šitā abas bet to kas drēbītēs nju tā "Salonfoto" stilā. Beigās viss bija jautri , pēc sjomkas pirmā beibe dušā be aizdomīgā sagrib ielīst Draugos atļauju šai no blakus kompja , pats lādēju bildes beigas skatoss ko ši tur darās un saku "Tu kurā klasē iesi nākamgad" ši tā iepazēs un saka Ot man 13 pats izrēķini kurā :):):) Es bij bez iekšam tas bij PIEAUGUŠĀKAIS PĒC SKATA sievišķis 13 gados ko gadijies sastapt! Saku a kur tu tā sagribēji pafočīties pie manis ? A ši ar automātā godīgi atbild "Mammas draudzene teica ka kopā bildēs viņa jaunāka izssktišoties" Tam sievišķim bija pēc PK 33 gadi bet pēc skata ~25 :):) Otā taka uzmanies ar to "uz bičpārtiju ķolku iecelt" gan jau tur netrūks 13-14-15 gadīgu kas issktās uz visiem 30 :):)

Es arī šitā pagāšvasar iedīvojos girlfriendē, kas nav pilngadīga. Kad iepazinos, nodomāju, tāda pajauna, bet nedomāju, ka nepilngadīga, spriedu, ka varētu būt kādi 19-22 gadi. Un pēc runāšanas (negvelza viņa visādus sviestus par bīčpārtijiem utt) arī likās gana saprātīga un pieaugusi, nekas nelika domāt, ka šai vēl nav pat 18. Kad skaitļi tika atklāti, bija jau par vēlu un bija sākusies love. Es pat pārtraucu savus sakarus ar pārējām dāmām, ar ko tai laikā niekojos. :) Tā nu es joprojām esmu kopā ar viņu. Nepatīk jau tie pārmetumi no apkārtējiem utt utjp. Bet, kamēr neviens nepainteresējas par mūsu vecumiem, nevienam neliekas nekas aizdomīgs vai nepiedienīgs. Pat viņas vecākiem es sākumā likos jauks un tā. Kad uzzināja vecumu, tad vairs nē. :)
Publicēts: 18.07.08 12:48
 citēt
versatile:
NilsS:
toč kreisais džeks :D tu gaidīji, ka šaurpierainie/šaurfilminieki nāks slānīt platos ?:D:D:D:D Nesajauci ar Latgales zaļumballi, to pasākumu ?:D Gulētejot piščiks vienmēr zem spilvena un dūcītis pa rokai ?:D:D:D:D:D:D

PS Annir šodien ir uzdevuma augstumos, reāli ierēcu par fišku - es te biju, Alvils :D

diezmehl platfilmas saieta nebushu, jabrauc uz bičpārtiju kādu ķolku iecelt un jaunajām trennūzenēm pahvastaķsa.
tad vaig tos urlas vai nee?

Kruts scenārijs, karoče - vsjo puķom :D
Publicēts: 18.07.08 12:52
 citēt
puikas un zeltenes, ko te jemaas? shodien jaasvin - 40miljonais kjiinietis kas izstaajies no kompartijas!!! :)
Publicēts: 18.07.08 13:22
 citēt
Foruma tēma pavilkta garāka kā saites moto: PATĪK savas bildes DZĒST, bet lai nebūtu GARLAICĪGI, iespamoju forumā. :face-wink:
Publicēts: 18.07.08 13:28
 citēt
Runaajot par patiik/dzeest, piekriitu Droperidol, ka vareetu arii pie apskatei domaatajaam bildeem ieviest pogu "Izcili".

Bet ar tiem vecumiem taa ne tikai muusdienaas notiek. Tas laikam vairaak no geeniem atkariigs vai kaa. Kad man pashai bija 12 gadi, cilveekiem no malas likaas, ka ir kaadi 18. Un kad bija 18, domaaja, ka kaadi 25. Laikam dikti nopietna biju savam vecumam. Tagad daudzi paarsvaraa domaa, ka man ir mazaak gadu nekaa patiesiibaa. Laikam uz vecumu kljuustu nenopietna :D
Publicēts: 18.07.08 13:43
 citēt
versatile:ei, a kads nezina, kur leti iegadat guljammaisus, savienojamos?
vajag siltam vasaras naktim, tapec nekadus superpuper nemaz nepiedavat - tadu nopirkt nav maksla.

JYSKā vari mēģināt ;)
Publicēts: 18.07.08 16:37
 citēt
Antiikaa, ak dies, kaa tu mani apsauci!?!??! kas es par korifeju!?!? taapat kaa citi fotografeeeju, maacos, mokos, ciinos ar domu, ka nekas nesanaak utt...;-)

Billy, nu komentaari ...... nu negribu teereet laiku, rakstot komentaarus pie garlaiciigama bildeem, jo ar to neko neliidzees.Ir vienkarshi jaaaizmirst par taadu bildi un jaafotografee kaut kas cits. Bet nopsiezhot podzinju "garlaiciigi" - viss buutu skaidrs;-)

:face-crying:
Publicēts: 18.07.08 18:10 labots
 citēt
dansiga: ... Bet nopsiezhot podzinju "garlaiciigi" - viss buutu skaidrs;-) :face-crying:

Autoram būtu skaidrs, ka Tev ir garlaicīgi, ka bilde Tevi neuzrunā. Taču tas vēl nekādi nenozīmē, ka bilde ir garlaicīga. Jo par bildi nekas vispār netiek pateikts. Kas tad autoram būtu skaidrs? Kā gan autors ar savu fotodarbu var ietekmēt skatītāja garlaicību vai izraisīt interesi par savu darbu? :face-wink:
Publicēts: 18.07.08 18:17
 citēt
Linkman, nu ja autoram tas ruup - tad vinjsh uzraxta mailinju ar jautaajumu ;-) (taadus esmu shad tad sanjeemusi un tad arii uzraxtu) ;-)
Publicēts: 18.07.08 18:23 labots
 citēt
dansiga:Linkman, nu ja autoram tas ruup - tad vinjsh uzraxta mailinju ar jautaajumu ;-) (taadus esmu shad tad sanjeemusi un tad arii uzraxtu) ;-)
Tas ir skaidrs, man tāda prakse ir zināma - gan man ir rakstījuši, gan es arī kādam esmu rakstījis, bet jautājums ir tāds - kā gan autors ar savu fotodarbu var ietekmēt skatītāja garlaicību vai izraisīt interesi par savu darbu? :face-wink:
Publicēts: 18.07.08 20:11
 citēt
Linkman, nu ja es tai bildee neredzu neko taadu, kas mani aizkustinaatu ..... ja paskataas uz bildi - ir ok i kompoziicija, i kvalitaate, bet nekas nepiesaista tai bildee .... Kaa lielie spicie prasa : Kaapec juus to vispar fotografeejaat? To es saucu par garlaiciigu bildi (tai skaitaa arii ar perfekti pareizaam gaismaam portretus, kuros nav ne emociju ne modelja raxtura)
Publicēts: 18.07.08 20:51 labots
 citēt
Pieņemsim, ka ir kāds autors, kas vēlas izraisīt interesi un censtos negarlaikot Tevi ar savu fotodarbu. Viss pieņēmumu veidā, tīri hipotētiski. Viņš uztaisa bildi - tur ir kompozīcija, ir apstrādes kvalitāte, Bet tomēr garlacīga. Bet kas ir garlaicīgs? Vai autors vispār zina, kas izraisa Tavu interesi un kas Tevi garlaiko? Kas notiks, ja bilde, kas Tevi garlaiko, citam izrādīsies ļoti interesanta. Vai pilnīgi otrādi - autors uztaisīs bildi, kas Tev liksies interesanta, bet citiem - nu pavisam garlaicīga. Kādu bildi autoram taisīt? Mhmm. Tā arī nav skaidrs, kā autors var zināt, kura bilde kuram skatītājam liksies garlaicīga, bet citos izsauks pastiprinātu interesi. Un cik būtiski autoram ir zināt, kas kuram ir garlaicīgs un kāpēc. Ko darīt? :face-wink:
Publicēts: 18.07.08 21:15
 citēt
Nu luuk .... viss no tiek pa "svara" kategorijaam ... kuraam praktiski pamazaam visi iziet cauri (ja domaa un veelaas izaugt) ;-) Man ir svariigi konkretu cilveeku viedoklji - vai vinjiem ir/nav garlaiciigi ... ja ,piemeraam, alvilu (citus nesaukshu vardos) garlaiko manas bildes - mani tas pilniigi neuztrauc ;-) Ja autoru neintesee mans viedoklis - vinjsh manam balsojumam "garlaiciigi" nepieveersiis uzmaniibu, bet autoram, kuram mans viedoklis ir butisks - saaks domaat pec mana balsojuma .. :-) Nu taa kaut kaa;-)
Publicēts: 18.07.08 21:27
 citēt
dansiga:Man radas priekshlikums .... pie patiik un dzset pogama pielikt tresho - (nesilkti, bet) garlaiciig ;-)

Dansiga - es ar tevi. Ma jau sen ir filings, ka vertesana, kritika te isti neatbilst tam ko lietotajs grib izteikt.
Katram kurs skolaa ir sanemis atzimes - 2, 5, 7, 9, u.c., jau genu limeni ieprogrameta atieksme pret atzimju sanemsanu. Nu nepatik laudim tada lieta, kaa atzimes! Kur Fotoblogaa ir bildes ar vertejumu 1;1;1?

Labaka butu vertejumu skala, kas demonstree savas sajutas.
Iespeja komentet noderes. Taa veidojas gan izglitojosas, gan smiegligas sarunas. :face-smile:
Publicēts: 18.07.08 21:33
 citēt
Mhmm - bet tad jau autors sāks ietekmēties no balsojuma un sāks, kā lai to saka, dancot pēc intereses stabules. Vai plašāk to redzot - vai autors darbus nesāks veidot pēc interešu konjunktūras pieprasījuma? Kā gan autors var zināt, kādā virzienā viņu dancinās šī interešu stabule? Vai tā būs autoram izaugsme, bet varbūt tā būs tieši pretējais - gremdēšana? :face-wink:
Publicēts: 19.07.08 01:10
 citēt
Visi mees no kaut kaa iespaidojamies! Es arii iespaidojos no tiem autoriem, kuru bildes man patiik! Man ir dazhi autori photodomaa, kuru bilzhu deelj es "gjiipstu un elshu";-))) Kaut ko meegjinu liidziigu, bet veel augt un augt un augt. Tad kad man beidzot arii taa izdosies - vareesi mieriigi teikt : "Nu jaa - dansiga jau kopee XXX";-ppp;-))))

Lai ne noekaa neiespaidotos - tad jaadziivo mezhaa un nekadaa gadiijumaa nav jaaliek bildes fotoblogaa!
Publicēts: 19.07.08 02:28 labots
 citēt
Tam es Tev pilnīgi piekrītu, ka mēs iespaidojamies. Bet jautājums kā - vai mūs iespaido un pakļaujamies šim iespaidam vai pakļaujamies tam, kas mums pašiem patīk un kas mums pašus interesē? Tu skaties uz bildēm no sava viedokļa 'ģībstu un elšu'. Ar savu šādu skatījumu, es varbūt pat izteikšu pārdrošu apgalvojumu, Tu iespaido arī topošo autoru no sava viedokļa. Ja autors nav pārliecināts par to, ko viņš grib fotogrāfēt un kāds žanrs vai stils patīk, tad viņš no šādiem interesantiem vai garlaicības vērtējumiem ļoti iespaidosies. Tā sakot, viņš domās par to, kā kādam izpatikt, nevis par to, kas viņam pašam patīk fotoprocesā un gala rezultātā. Es nesaku, ka visi ir tik viegli iespadojami, bet katram vajadzētu saprast, cik pats grib iespaidoties, no kā (kādiem komentāriem un vērtējumiem) un kāpēc, kam sekot un ko sasniegt. Ja es dzirdu kādam sakām vai rakstām, ka manas bildes ir garlaicīgas, tad es varu atbildēt uz to, ka es netaisu savas bldes, lai kādu izklaidētu. Es meklēju savu stilu, savu rokrakstu, ar ko šajā milzīgajā foto straumē varētu būt atpazīstams un kaut cik pamanāms. Ja jau bildes tiek atpazītas pēc šī rokraksta (vai stila), tad jau vēl jo vairāk nozīmē, kas esmu uz pareizā ceļa. Iespeājms, ka kādam tas arī nepatīk. Taču tas vēl galīgi nenozīmē, ka esmu sasniedzis man kaut cik pieņemamu perfekciju. Tā kā mans iesāktais stils turpināsies, vienalga cik garlaicīgi tas kādam liktos. Un pareizi ir arī tas, ko Tu Dansiga piemini, ka vajag kopēt, bet vajag skatīties un mēģināt kopēt meistarus. Kad spēsi kopēt ne sliktāk kā meistars - lieliski, bet beigu beigās (kur es nesen lasīju un piekrītu šim viedoklim) svarīgākais būtu tomēr saprast, kā šis meistars skatās. Un tas esot grūtākais - iemācities skatīties un saprast, kā meistars skatās. :)
Publicēts: 19.07.08 09:56
 citēt
Linkman, tad tu piedaavaa, ka autoram nekas no citiem nav jaalsa un jaavaaraas savaa sulaa!?!?!? Nu nee tachu! lai autors neiespaidotos no pilniigi visiem, taapec arii piedaavaaju sho pogu "garlaiciigi" nevis komentara raxtiishanu. Jau autoram mana garlaiciiba neintesees - vinsjh neko variaak arii nedariis, bet autors, kuram mans viedoklis interesee, tas gan painteseesies, kas man shkjiet garlaiciigi - lai tad varetu piestradaat un pilnveidoties.
Taadi, kuriem nav vajadziigs pilniigi nekaads padoms , kuri piedzimst Maaxlinieki, ir viens 100 gados;-)
Publicēts: 19.07.08 09:57
 citēt
Jaa - un iemaaciities skatiities ar otr aaciim, lai visu muuzhu tikai nekopeetu taa autora darbus - tas ir garsh pardomu pilns celjsh ;-)
Publicēts: 19.07.08 13:11
 citēt
Izmantojot lielisko iespēju - paklusēt - ir iespējams parādīt, ka tas tev ir garlaicīgi. Ja bilde ieinteresē kādus 5 skatītājus - tas jau ir pamats autoram padomāt par garlaicību. Bet koments - garlaicīgi - pie bildes, kādu kāds vienkārši nesaprot vai tā tēma nav tuva - izraisa nevis vēlmi ko labot, bet tikai dusmas uz apkērtējiem kretīb\niem ar savādāku dzīves uztveri:)
Publicēts: 19.07.08 13:56 labots
 citēt
dansiga:Linkman, tad tu piedāvā, ka autoram nekas no citiem nav jālasa un jāvārās savā sulā!?!?!?

Es gan nesaprotu, kurš mans teksts ir izraisījis Tevī tādas domas, tāpēc es vēlreiz atkārtošos, bet ar būtiskāko manā izpratnē:
1. katram vajadzētu saprast, cik pats grib iespaidoties, no kā (kādiem komentāriem un vērtējumiem) un kāpēc, kam sekot un ko sasniegt.
2. Kad spēsi kopēt ne sliktāk kā meistars - lieliski, bet beigu beigās (kur es nesen lasīju un piekrītu šim viedoklim) svarīgākais būtu tomēr saprast, kā šis meistars skatās. Un tas esot grūtākais - iemācities skatīties un saprast, kā meistars skatās. :face-smile:
Piemēram, man patīk Adamsa mb dabas ainavas. It sevišķi, ja var apkatīt kāda iespiestā reālā albumā bildes (ne tikai virtuālā bildē). Tas manā uztverē ir meistars un es būtu ļoti priecīgs, ja spētu radīt ne sliktākus foto. Šī fotoalbuma iespaidā esmu dažus foto mēģinājis, piemēram, kas man pašam patīk vislabāk ir šis: www.fotoblog.lv... :face-smile:
Tā kā es nekur neesmu piedāvājis, ka no citiem nekas nebūtu jālasa, tieši otrādi - lasi, bet vēl jo vairāk no meistariem. Vārīties savā sulā - manā izpratnē tas būtu - nevienam savas bildes nerādīt. Bet tieši tāpēc vajadzētu vārīties fotobloga (erfoto vai shutter vai photodom vai vēl kādā citā) sulā, lai varētu salīdzināt ar citiem, ko pats spēj radīt. Es neesmu teicis - neliec savas bildes, bet tieši otrādi - fotogrāfē ar to, kas ir katra rīcībā un rādi savas bildes pēc iespējas labākās, kādas uz attiecīgo attīstības mirkli spēj pats radīt. :face-wink:
Publicēts: 19.07.08 14:32
 citēt
Linkman, mees laikam runaajam par vienu un to pashu, tikai dazhaadiem vardiem :-)

droperidol, to tresho pogu es piedaavaaju ar domu, lai autors nedomaa, ka es bildi neesmu pamaniijusi!
Publicēts: 19.07.08 14:34
 citēt
man jau nu šķiet, ka nepamanīta un garlaicīga (kāda skatījumā) bilde ir viens un tas pats:)
Publicēts: 19.07.08 15:43
 citēt
droperidol, nu taa iisti nav - var vienkarshi nepamaniit darbu guuzmaa... kad iekriitu darbos, tad jau nu nespeeju visaam ieliktajaam bildeem iziet cauri ...
Publicēts: 19.07.08 16:45
 citēt
nu redzi, daudz patīkamāk ir domāt, ka ja pie bildes nav tava komentārā, tātad Tu bijusi iekritusi darbos, nevis bilde galīgi garlaicīga:)
Publicēts: 20.07.08 00:42
 citēt
Trešā poga varētu saukties " ne šis, ne tas "
Publicēts: 20.07.08 12:00
 citēt
"ne šis, ne tas, nepiesaista, garlaicīīga, neintersanta, banāla"... precīzāks vārds tam visam ir "viduvēja" - atbalstu šo vērtīgu densiga(s) ieteikumu!
Bet vel labāk būtu anonīmais posts. Bet, man liekas, vis paliks pa vecam... :face-plain:
Publicēts: 20.07.08 14:08
 citēt
droperidol, man netiik maldinaat cilveekus;-ppppp;-)
Publicēts: 20.07.08 18:57
 citēt
Oskar, nekjer lashus!;-pppp:-)
Publicēts: 20.07.08 19:16 labots
 citēt
OskarsLudvigs: Dansiga, Tavas bildes ir garlaiciigas un pa lielam, dikti zaljas. Liekas, to esmu teicis. Vai tas ko maina? Vai Tev gribas buut Mis Bloga kosmoss? :)

Oskar - vai nu tā vajadzēja tik tieši? :face-wink: Dansiga visu nākošo nedēļu (un varbūt pat mēnešiem) domās, kuras ir tās garlaicīgās bildes un ko varētu darīt, lai tā nebūtu un jebkuram būtu tās interesanti aplūkot. Varbūt Dansiga nemaz nezin, kādas bildes Tev Oskar šķiet interesantas? :face-wink:
Publicēts: 20.07.08 19:53
 citēt
gan jau Dansigai, tie no kuriem tā ģībst, pateiks priekšā kuras ir garlaicīgas ...
Publicēts: 20.07.08 22:35
 citēt
:D ... man vairāk par 555 un Patīk interesē komentāri pie bildēm un diskusijas forumā. Nespēju pievienoties viedoklim ka tā ir "cepšanās". "vārīšanās" vai "zīmēšanās." Zinu, ka nav viegli uzklausīt skarbus vārdus par savu "radījumu", bet labāk tā nekā skatīties uz neko neizsakošiem, glaimojošiem 555 vai patīk!
Publicēts: 20.07.08 22:41
 citēt
es gan labāk skatos uz glaimojošiem 555 un patīk komplektā ar komentāru par vienu vai otru lietu, kas patīk vai ko vajadzēja citādāk (un KĀ citādāk, nevis vienkārši - citādāk). :)
Publicēts: 21.07.08 21:31
 citēt
Linkman, es meegjinu Oskara viedokli nenjemt galvaa .... censhos! ;-)

osakar, tas nav nekas jauns - viss ko es daru , Tev shkjiet garlaiciigi ;-ppppp
Publicēts: 21.07.08 22:25 labots
 citēt
dansiga:Linkman, es meegjinu Oskara viedokli nenjemt galvaa .... censhos! ;-)
osakar, tas nav nekas jauns - viss ko es daru, Tev shkjiet garlaiciigi ;-ppppp

Te nu man atkal sevi jācitē: - katram vajadzētu saprast, cik pats grib iespaidoties, no kā (kādiem komentāriem un vērtējumiem) un kāpēc, kam sekot un ko sasniegt. :face-wink:
Izskatās, ka Tu Dansiga nemaz neļaujies iespaidoties no Oskara, bet vai tad Oskars ir stāstījis kaut ko nepatiesu? Vai tad Oskars ir tik tendenciozs, ka visus Tavus darbus uzskata par garlaicīgiem? Bet kāpēc viņš tā uzskata - vai to Tu saproti? Iedomājies, ka tiktu realizēta poga un Oskars pie visiem Taviem darbiem saspaidīs 'garlaicīgi'. Vai Tev to tiešām vajag? :face-wink:
Publicēts: 22.07.08 14:32
 citēt
Linkman, nu zini ... man shkjiet, ka vispaar nekad neki cildinoshu no Oskara neesmu dzirdeejusi, bet nu ... katram savi miliulji ;-))) Un ja vinjsh saspietsu kluseejot "garlaiciigi" - man nebuutu jaalasa vinja komentaari, uz kuriem dabbiski, ka man niez pirxtelji at bildeet;-p;-)))

Oskars, nu par to manu fotomuuzhu eerkshkjaino tu nepartraukti ruupeejies;-pppppp;-)
Publicēts: 22.07.08 17:01
 citēt
kur pazudusi Dansingas un Oskara lielā mīla !!!! :))))
Publicēts: 22.07.08 17:34
 citēt
oskars, katram cilveekam tas ir nepiecieshams! jau no mazotnes! Bet vai mani vajaga ... to nu tev lemt ;-pppp:-)
Publicēts: 22.07.08 18:17
 citēt
tik pat labi varētu pielikt pogu Izcili, bet ... nevajag
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: