forum.gif
patiik/dzeest/garlaiciigi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / patiik/dzeest/garlaiciigi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.08 20:51 labots
 citēt
dansiga:... man shkjiet, ka vispaar nekad neki cildinoshu no Oskara neesmu dzirdeejusi, bet ...

Par cildināšanu vai pelšanu vispār nebija runa. Man šķiet, ka jautāju: vai tad Oskars ir teicis kaut ko nepatiesu par Tavām bildēm?
Bet par CILDINĀT Dansiga Tu raksti šo:
dansiga:... oskars, katram cilveekam tas ir nepiecieshams! jau no mazotnes! ...

Mhmm - bet vai nav pretruna? Cildināt būtu saistīts ar pogu izcili, bet poga GARLAICīGI ar cildināt nemaz nav saistīta, tas drīzāk izsaka pretējo - nopēlumu t.i. tas, kas cilvēkam laikam nemaz nav nepieciešams. Ja cilvēkiem tas nav nepieciešams, tad kāpēc to pogu garlaicīgi ieviest? :face-wink:
Publicēts: 22.07.08 23:10
 citēt
Linkman, "Ja cilvēkiem tas nav nepieciešams, tad kāpēc to pogu garlaicīgi ieviest?" - ir nepieciešams, jo tieši vairākuma bildēdēm deres poga "viduvēji" ("dzēst" un "patīk" ir maksimalisms)... "garlsicīgi" - pārāk neaptverams (strīdīgs) jēdziens. Командно-административную pogu "dzēst" derētu izlabot uz vienkāršо "nepatīk". :face-smile:
Publicēts: 22.07.08 23:32 labots
 citēt
Maksimālims būtu izcili un nepatīk, bet patīk un viduvēji atrastos starp tiem. :face-wink: Būtu arī kontrasti: izcili un viduvēji, patīk un nepatīk. :face-wink: Secība: izcili, patīk, viduvēji, nepatīk. :face-wink:
Publicēts: 23.07.08 00:07
 citēt
Linkman, nekur nekadas pretrunas ... ar to es gribeeju teikt, ka nevar tikai nepartraukti nopelt .. kadreiz arii jaapacildina ;-)
Vai Oskaras teicis kaut ko nepatiesu par manaam bildeem? Hmmm ..... nu zini - tad man jaamet fochuks taalaakajaa stuurii un jaaaizmirst par fotografeeshanu .. bet nu negribaas man taa!!!!

Oskars, tu kriiti galeejiibaas;-ppp;-) Tavs "izcili" pie spaares man shkjiet par taadu smiineeshanu ;-ppppp:-((((
Publicēts: 23.07.08 00:14
 citēt
dansiga:Tavs "izcili" pie spaares man shkjiet par taadu smiineeshanu ;-ppppp:-((((

vai tad tas arī nav tas, kam šimlīdzīgi izklaidējošie interneta portāli ir domāti? smaidiem, jautrībai!? :) nevajag virtuālo pasauli uztvert pārāk nopietni! ;)
Publicēts: 23.07.08 00:54
 citēt
alvils:
dansiga:Tavs "izcili" pie spaares man shkjiet par taadu smiineeshanu ;-ppppp:-((((

vai tad tas arī nav tas, kam šimlīdzīgi izklaidējošie interneta portāli ir domāti? smaidiem, jautrībai!? :) nevajag virtuālo pasauli uztvert pārāk nopietni! ;)

+++
Publicēts: 23.07.08 12:07
 citēt
alvils, vai tu buutu no tiem, kursh manus un oskara textus uztver nopietni!?!?!?!?:-))))))
Publicēts: 23.07.08 12:11
 citēt
dansiga:oskars, katram cilveekam tas ir nepiecieshams! jau no mazotnes! Bet vai mani vajaga ... to nu tev lemt

vēlreiz:

dansiga:oskars, vai mani vajaga ... to nu tev lemt

šitādu sevis piedāvāšanu Oskaram Ludvigam ir grūti neuztvert nopietni! :D Un luchiks droši vien tagad cītīgi domā, vajag vai nē... :)
Publicēts: 23.07.08 12:51
 citēt
alvils, tas nekas - lai tik domaa - tas dazhreiz ir veseliigi ;-ppp;-)
Publicēts: 23.07.08 23:13 labots
 citēt
Dansiga - un kāds rezumē par pogas ieviešanu? Būs vai nebūs tā(s) poga(s)? :face-smile:
Publicēts: 24.07.08 01:58
 citēt
Linkman, nebuus! jo cilveeki nesaprata manu ideju :-(
Publicēts: 04.08.08 22:41
 citēt
Kurš tad ievieš tās pogas, kad un kāpēc? Tas jau līdzīgi kā pie Satversmes grozījumiem - gribi ieviest - savāc pietiekoši daudz atbalstītāju, kam tas noderētu un būtu vajadzīgs. ;)
Publicēts: 04.08.08 22:42
 citēt
Linkman, ai - nav jau dziivibas un naaves jautaajums ..... taas jau bija tikai taadas paardomas;-)
Publicēts: 05.08.08 20:08
 citēt
Ai, Dansiga - kā Tev nepatīk lasīt manus jautājumus un uz tiem atbildēt, vai ne? Jautājums bija - kurš ievieš tās pogas, kad un kāpēc? Es apmēram iedomājos, bet skaidrība man par to nav. Vai Tev ir? :face-wink:
Publicēts: 05.08.08 20:26
 citēt
Linkman, man arii iisti nav .... man aizdomas ka Glukz:-)
Publicēts: 05.08.08 20:34
 citēt
Dansiga - vispār ir tāda foruma sadaļa kā ieteikumi. Tā kā šo tēmu drīzāk vajadzētu tur pievienot? :face-wink:
Publicēts: 05.08.08 21:24
 citēt
Linkman, pievienoshu, kad parvareshu slinkumu :-)
Publicēts: 05.08.08 22:38
 citēt
Šogad laikam tas nenotiks ... :face-wink:
Publicēts: 05.08.08 22:54
 citēt
Linkman, domaa, ka es TIK slinka!?!?!?!?!?;-((((
Publicēts: 05.08.08 22:56 labots
 citēt
Kaut kā man Tevi jāiekustina ... :face-wink:
Publicēts: 05.08.08 22:59
 citēt
ak taa - kacinies akal , ja?;-p;-)
Publicēts: 05.08.08 23:07
 citēt
It nemaz ... :face-grin: Starp citu Tavai pogai es gribēju pievienot vēl vienu izcilu pogu, lai lielāka izvēle. ;)
Publicēts: 05.08.08 23:12
 citēt
kaadu ta? ("shedevrs"?) ;-)))))
Publicēts: 05.08.08 23:21
 citēt
dansiga:kaadu ta? ("shedevrs"?) ;-)))))
Izcili vai šedevrs - uz to pusi arī kaut ko vajadzētu. Vai tādu pogu Tu negribētu redzēt un ja vēl kāds to uzspiestu zem Tavas bildes - slinkums pastieptos par gadu vēl garāks ... :face-wink:
Publicēts: 06.08.08 01:00
 citēt
Linkman, nu tad gan pastieptos .... jo man vaig kritiku!!!!!!!! kritiku un veelreiz kritiku!!!!
Publicēts: 06.08.08 01:02
 citēt
es gan visvairaak veeleetos lai visi paarstaaj tikai balsot bet arii kko uzraksta, bet tas laikam bezceriigi. bus laikam jaregjistrejas dr.lv
Publicēts: 06.08.08 01:15
 citēt
zo, es raxtu! tiem , kam zinu, ka tas inteseee ..... ljoti daudzi vienkarshi uzmet luupu, kad uzraxtu savu viedokli .... taapec vairaak to nedaru (agraak dariiju ) ......
Publicēts: 06.08.08 01:21
 citēt
thats soooo wrooonngg
Publicēts: 06.08.08 10:23
 citēt
zo, kaapeec? 100tu gadu man vaig sa njemt dusmiigus mailus;-p;-)
Publicēts: 06.08.08 11:43
 citēt
oskars, veelme patiesiibu dzirdeet?;-ppp:face-smile: (vellos - nnupat pamaniiju apakshaa tos gjimiishus)
Publicēts: 06.08.08 18:32
 citēt
dansiga:zo, es raxtu! tiem , kam zinu, ka tas inteseee ..... ljoti daudzi vienkarshi uzmet luupu, kad uzraxtu savu viedokli .... taapec vairaak to nedaru (agraak dariiju ) ......

Es pat zinu gadījumus, kad uzrakstu diezgan gari un padiskutēju, bet autors pēc šādiem gariem komentāriem izdzēš bildi un tad ieguldītaiss laiks komentāros ir vējā. :face-wink: Tad man arī rodas jautājums, kāpēc man rakstīt komentārus, ja tos ar visu bildi izdzēš? :face-wink:
Publicēts: 06.08.08 23:40
 citēt
Linkman, nu nesaki ka paliek bez peedaaam ... gan jau autora smadzenees noguljas;-)
Publicēts: 06.08.08 23:59 labots
 citēt
Pēdas paliek autora smadzenēs? Mhmm - interesants skatījums tev, Dansiga. Nez ko Oskars par šo teiktu, jo dažas viņa bildes es komentēju, bet viņš ņem un izdzēš savu bildi. Viss prieks man pazūd komentēt. Bet ja tomēr manas pēdas paliktu Oskara atmiņā - man vismaz neliels gandarījums. :)
Publicēts: 07.08.08 00:19
 citēt
Linkman, nu par Oskaru es esmu parliecinaata pa visiem 99% :-))))))))
Publicēts: 07.08.08 15:13
 citēt
sandijs:Es gan gribētu vairākas reizes dienā balsot ar "dzēst" ... Dažreiz baigi sīvā konkurence, ne tā kā par "Izcili" balsojumu ...
:face-grin:
Publicēts: 07.08.08 22:58
 citēt
Vispār jau tā komanfda 'dzēst' diezgan stulbi izklausās. Kas tu tāds esi, ka tu man norādīsi, ka vajag dzēst bildi? Patīk vai nepatīk - tas norādītu skatītāja attieksmi par bildi. Kāds jau par to iepriekš bija pieminājis, es tikai atkārtojos. :face-wink:
Publicēts: 08.08.08 19:34
 citēt
patīk - sangviniķiem, dzēst - holeriķiem, garlaicīgi - flegmatiķiem. ehhh..- kas tad paliek melanholiķiem...
Publicēts: 08.08.08 19:38 labots
 citēt
Linkman:Vispār jau tā komanda 'dzēst' diezgan stulbi izklausās. ... :face-wink:
nu, "dzēst" varbūt saīsinājums no "nav jau varbūt tik traki, ka jāiet pakārties un jāatmet fotografēšana uz mūžīgiem laikiem, bet diez kas nav un man domāt, prātīgāk būtu to bildi DZĒST".
Publicēts: 08.08.08 20:38
 citēt
tādiem, kas tik kruti sevi iedomājuši, varbūt ir par maz iesācējiem pateikt "dzēst", gibas uzbērt sāli uz brūces arī par to, ka ir garlaicīgi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas