ir jau pagājis kāds laiciņš, kad esmu šīs kameras īpašnieks un jūtu, ka aķīts vairs nevelk - pats izlādējas divu dienu laikā un arī fotografējot tik ilgi "netur". laiks dara savu, nekas nav mūžīgs, protams, un domāju par jauna/u iegādi. dilemma - pirkt Canon orģinālo bateriju vai arī kādu itkā kreiso no ebay vai citas vietas. Gribētu dzirdēt atsauksmes par citu firmu aķīšiem! Paldies jau iepriekš!
wtf? kkas tad nav labi ar to aķi! es ar 350D + grips varu nodzīvot ar 2 oriģinālajām baterijām katru dienu bildējot pa 200 kadriem vismaz nedēļu!! Un man abas bačas ir vismaz 2 gadi vecas un piedzīvojušas daudz uzlādes..
KLau a tev moš kkads kreisais grips? Man lidziga problēma ar to bija..
manējai ir jau 3. gads. pieļauju, ka no nokrišanas zemē moš tur kkas izsities no vietas ( maz ticams, bet tomēr ) nu man ir Merkury grips un gripam līdz nāca 2 bačas - tās abas atņirdzās - viena pēc otras. un jā tgd jāmeklē jaunas! sasar un MK92 - paldies!
Labi. Man ir pilnīgi vienalga. Atlikšu šito nekonkrēto ceļojumu uz augusta sākumu kaut kad. (tikai dažas pirmās dienas nesanāks, jo tas fotobloga plenērs)
sasar - ierēķini piegādi + ja baterija pāris, uzsveru - PĀRIS reizes ir lādēta un izlādēta - tad jau iesildīta un kalpos labi - ja pa pāris latiem man vēl piegāde sanāk - viss kopā 10 - arī nemaz nav tik slikti