forum.gif
Jautājums kam ir pieredze strādājot ballītēs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jautājums kam ir pieredze strādājot ballītēs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.07.08 15:43
 citēt
Nekad neesmu bildējis ballītes telpās ar grupām utt. Gribētos uzzināt, kādi ir knifiņi vai ieteikumi šāda veida bildēšanai? :face-glasses:
Publicēts: 19.07.08 17:29
 citēt
balliitee nestraadaa balliitees atpuushaas. principa varu deret ka tev vai nu bus vajadzigs ljoti gaishss stikls un kamera kurai pie augstiem iso ir salidzinoshi mazs troksnis vai arii aareejaa zibspuldze. nee nu ar iebuuveeto jau ari var bet tas nav nopietni.
Publicēts: 19.07.08 17:30
 citēt
jaa telpas biezi vien var buut mazas/sauras. drosvien stiklu vajadzees taadu paplataaku
Publicēts: 19.07.08 17:42
 citēt
Musdienu ballītēs topā auxsti ISO plati stikli un pāršķobīti ģīmji:) KĀDA GRUPA nav jau simpozijs vai konference bet DZERŠTIŅŠ:) Jā piķi ņem uz prieķšu jo musdienās paši viens otru šķiļ gadoties ka aizmirst iesācējiem samaksāt PĒC BALLES:):) Būtībā bai atšķuras kā to bildē PIE MUMS un CITUR. Pie mumss tas IR SAŠVILPTS SABUTIĻŅĪKS tik viss jāsaknipsēts tāpat šķibi greiz "Atraktīvi" ja tas ir ARPUS tad tur kā likums tā ir ZOLĪDA reportāža KLASISKĀ STILĀ :):) Atškirā kultūras ļimenis un izpratne par to kas SKAISTI , pie mums nav krutāku bilžu kā kāds piedzēries vai paršķobijis ģīmi lai ir ko atcerēties "Kā MĒS PIELĒJĀMIES visi pūta un krita zem galda" citur tas ir "Kā mēs pieklājīgi atpūtāmies" :):)
Publicēts: 20.07.08 10:45
 citēt
Luni - Tas tiešām ir pareizi teikts. To arī es esmu ievērojis. Nu par to divejādo izprati domāju.

Nu lab, tad vnk jāņem zipene un jātiek kādā ballītē :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):