forum.gif
Kāzas 08.08.08.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzas 08.08.08.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.07.08 22:31
 citēt
Lunim super izklāsts par notiekošo tirgū. Pilnīgi vai manas cenas pieminētas un ar maniem aprēķiniem sakrīt. Lunis - ja man kāds zvanītu un jautātu par kāzām, es drīkstētu Tavu tirgus izklāstu atstāstīt? :face-wink:
Publicēts: 21.07.08 22:43
 citēt
Luni - paldies par izklaastu... :)
Publicēts: 22.07.08 08:10
 citēt
portiz:Man tiesham slinkums rakaties, tikai tadel, lai kaut ko pieraditu:D Bet dazas vecas bildes, kas uznjemtas 2006.var redzet te - www.precos.lv... Vismaz nebus jaliek:D
Man uz kompja bildes neglabajas, tad man jasledzas klat, jamekle un jazog laiks kaut kam citam.Ziemaa, kad mazak bus darama un klusaks(es parasti novembros atpushos un neko nedaru), tad sabazishu kaut ko.Jo nedaudz mans bildeshanas stils ar mainas tomer visu laiku.

Līga arī te parādijusies.. :)
Publicēts: 22.07.08 12:59 labots
 citēt
Tajā precos.lv saitē ir aptauja par kāzu fotogrāfu izcenojumiem:
1. līdz 100 Ls - 30%
2. 101-150 Ls - 15%
3. 151-200 Ls - 17%
1-3: kopā vairāk kā 60% aptaujāto līdz 200 Ls nolīguši fotogrāfu.
4. 201-250 Ls - 13%
5. 251-300 Ls - 9%
1-5: jau vairāk kā 80% aptaujāto līdz 300Ls.
Vienīgi nav informācijas, cik piedalījušies šajā aptaujā.:face-wink:
Publicēts: 23.07.08 21:42 labots
 citēt
1. draugos kāds/a nebija ar mieru maksāt 300 Ls, pieteicos par 299,74, bet tas tā vairāk tā kā joks laikam.
nu, neko nelīdz tas augstās izšķiršanas video, ja skatās uz prastā glūniķa.
Publicēts: 23.07.08 21:45
 citēt
un cik prasīt pārim, kas šķirās (tur vajag bildēt tiesu sēdes norises)? :)
Publicēts: 23.07.08 21:51
 citēt
Un kam orģinālu, kam kopiju tirgosi? :D
Publicēts: 23.07.08 21:54
 citēt
alvils:un cik prasīt pārim, kas šķiras (tur vajag bildēt tiesu sēdes norises)? :)
uz stundām rēķinot, daudz lētāk nevaidzētu. man gan parasti sievas pat uz šķiršanās balli neparakstās, kaut, kad ejam pieteikt laulības šķiršanu, mūs parasti notur par pilsoņiem, kuri nāk pieteikt laulības reģistrāciju.
Publicēts: 23.07.08 22:11
 citēt
1. jā
2. bildēju draugam, tā takā dāvana viņam no manis.
3. diez vai :face-monkey:
Publicēts: 23.07.08 22:31
 citēt
Iewar1jumZ:1. jā

es ta ilgi domaaju ka inflaacijas deel visiem kaazu fotograafiem shomeenes mazaak darba, izraadaas ka ir tik daudz fotograafu-hobijistu ka visi savaa starpaa kaaazu focheeshanu daavina saviem draugiem un pazinaam :D
Publicēts: 23.07.08 22:39
 citēt
Izklausaas, ka Haraldam bijis ljoti daudz sievu :face-grin:
Publicēts: 23.07.08 22:45
 citēt
ERA:Izklausaas, ka Haraldam bijis ljoti daudz sievu :face-grin:
nieka 3 vai 4, ja pareizi atceros.
Publicēts: 23.07.08 23:11
 citēt
haralds:

Kurās no tām bija algots fotogrāfs? Nevienā vai varbūt visās? :face-wink:
Publicēts: 24.07.08 00:45 labots
 citēt
nevienās, ja neskaita arteļa fotogrāfu vienās no pirmajām.
Publicēts: 24.07.08 08:40
 citēt
haralds:

pat īsti neatceries cik? baigi daudz plosto vai arī spraud batonus? :)
Publicēts: 24.07.08 09:10
 citēt
alvils:pat īsti neatceries cik?:)
ķikojos.
Publicēts: 24.07.08 09:14
 citēt
Samēra jauka diskusija :)
Viss kā pieklājas. maza replika.
Par „sliktajiem” klientiem..
Pirms vaimanāt par „sliktajiem” klientiem, kuri aizrunā „nabaga” fotogrāfu un tad pazūd, atļaušos pieminēt divus „cienījamus” blogerus kuri savukārt arī tika aizrunāti uz kāzām, un.. pazuda. Abi.
Cienījamie kolēģi pat necēla klausuli kāzu dienā un, protams, neko nebija savā vietā sarunājuši.
Atstāja cilvēkus bez bildēm un bez cita fotogrāfa. Ja nezinātu kuri tie bija pilnīgi konkrēti – nerunātu. Tā gadās.. vai ne?
Un abi nebūt nav pokemoni . Cienījami vīri. Ar tehniku un ar vārdu. :D :D :D
PS. Un tās nebija budžeta kāzas. Normālas kāzas.
Publicēts: 24.07.08 13:49
 citēt
Izskatās, ka tie divi vīri jau ir bez vārda :D
Publicēts: 24.07.08 14:36 labots
 citēt
andre:
Iewar1jumZ:1. jā

es ta ilgi domaaju ka inflaacijas deel visiem kaazu fotograafiem shomeenes mazaak darba, izraadaas ka ir tik daudz fotograafu-hobijistu ka visi savaa starpaa kaaazu focheeshanu daavina saviem draugiem un pazinaam :D

Nu.. tas kā kuram.. :)
Tās man ir 1mās kāzas kuras fotogrāfēšu.
Nu domāju laba dāvana labākajam draugam, pie tam viņi ir informēti par to, ka tās man ir 1mās foto kāzas etc.
Un viņi nebūtu ņēmuši nevienu PROfesionālu fotogrāfu eniiwei. (inflācija laikam :D) Un es droši varēšu fotogrāfēt brīvā režīmā, jo viņi negaida no šī mana fotopasākuma baigo ART'u.
Man tā būs laba skola.. lai gan nožēloju, ka netiku uz Taviem kursiem Andre, drošvien būtu ieguvis daudz vērtīgas informācijas.

Un jā, nēesmu no tiem cilvēka tipiem, kas par šiem maniem aukstakminetajiem argumentiem, iespejām, pieredzi un "(ne!)profesionalitāti" prasīs no labākā drauga 1000 ls.

Andre, tu vienmēr esi prasijis naudu? Nekad nēsi fotogrāfējis for fun vai kka cita vārdā..?
Publicēts: 24.07.08 21:25
 citēt
Hameleon:Izskatās, ka tie divi vīri jau ir bez vārda :D

beidzot pateici ko tiešām pareizu !
Publicēts: 25.07.08 00:12
 citēt
Iewar1jumZ:
andre:uote]

Nu.. tas kā kuram.. :)
Tās man ir 1mās kāzas kuras fotogrāfēšu.
Nu domāju laba dāvana labākajam draugam, pie tam viņi ir informēti par to, ka tās man ir 1mās foto kāzas etc.
Un viņi nebūtu ņēmuši nevienu PROfesionālu fotogrāfu eniiwei. (inflācija laikam :D) Un es droši varēšu fotogrāfēt brīvā režīmā, jo viņi negaida no šī mana fotopasākuma baigo ART'u.
Man tā būs laba skola.. lai gan nožēloju, ka netiku uz Taviem kursiem Andre, drošvien būtu ieguvis daudz vērtīgas informācijas.

Un jā, nēesmu no tiem cilvēka tipiem, kas par šiem maniem aukstakminetajiem argumentiem, iespejām, pieredzi un "(ne!)profesionalitāti" prasīs no labākā drauga 1000 ls.

Andre, tu vienmēr esi prasijis naudu? Nekad nēsi fotogrāfējis for fun vai kka cita vārdā..?m, tā takā dāvana viņam no manis.

...

Andre, tu vienmēr esi prasijis naudu? Nekad nēsi fotogrāfējis for fun vai kka cita vārdā..?

man katru nedeelu bildeeshana for fun vai ka citaaadi kur neprasu naudu, tikai taas nav kaazas... esmu gatavs arii kaazas par briivu sabildeet, ja kads preceesies kdaas no manaam sapnu zemeem. (manaa webaa tas rakstiits)
Publicēts: 25.07.08 00:26
 citēt
Īrija nav Tava sapņu zeme? Varētu atlidot par brīvu sabildēt un naudu es sev paņemtu :face-smile:
Publicēts: 25.07.08 01:21 labots
 citēt
ZG : Tas bij par tam kazam ko visji beig apsprieda un filasofeja un beigas ka jau es paredzeju kads KLUSU pieteicas ??:) Tadi "klusie" ari viesbiezjak uzmet:):)

Hameleon : Tici man tadu ir Daudz Daudz , vismaz spriezjot pec ta ko mums te zvana ar lugumiem SJODIEN PEDEJA BRIDI ATTEICA nevar SODIEN kadu fotografu dabut:):) Galvenais ka nekad neesmu dzirdejis ka uzmetejs butu bijis profss parasti tiesji tadi "Wikendos piepelnos" :)
Publicēts: 25.07.08 04:28
 citēt
Citu darbiņu vidū - jā - arī uzdāvināju viena pasākuma bildes. arī fotogrāmatu dāvināšu.
savukārt trīs nākamos pasākumus pilnīgi konkrēti un ar pilnīgi konkrēti atrunātu honorāru.
domāju - visam jābūt līdzsvarā..

/p.s. - man šķiet - mūsu - cilvēku, kuri kaut ko vēlas pasākt ar foto kā hobiju/ienākumu avotu ir ļoti, ļoti, ļoti daudz.. bet pāru, kuri vēlas laulāties netop TIK mežonīgi daudzkārt vairāk.. te nu rodas produkcijas/kadru krikums/pāri palikums.. un ne vienmēr kvalitāte - daudzreiz labākas sarunu veņasnas spējas vai nekuatrīgāka niekošanās ar citu darbiem izšķir.. tā nu patiesi profesionāli strādājošam cilvēkam vēl dubulti jāinvestē sevī kā "brendā"/
Publicēts: 25.07.08 16:25 labots
 citēt
Reiz sezjot pie viena forša dzeka un vinja burvīgās kundzes viesistabā pašā EU stoļičas centrā ar skatu uz Eiropas māju un vecajām kazarmām kopīgi ar auxstaka ranga diplomātiskām un juridiskām amatpersonām neoficiālā gaisotnē risinājām pamatīgu PROBLĒMU. Viņi zināj ka man ir exskluzīvas LV nepieciešamas BILDES kuru bij nepieciešmas valst prezentācijāi TAČU viņiem nebija attiecīgu iespēju tās iegādāties , JO pirmkārt bij jārīko konkurss uz iepirkumu Otrkārt nedrīkstēj maksāt mazāk kā to paredz vietējā likumdošana , visa problēmas būtība slēpās vārdos NU KĀPĒC TU ESI PROFESIONĀLIS!!!:( Nebūtu tu oficiāls profs mēs tev KAUTKĀ KĀUTKO KAUTKAD SAMAKSATU un nebut ne mazak ka TU GRIBI SOBRID tacju problema slepjas ka OFICIALI NO PROFESIONALJA nopirkt kautko ir NOPIETNS REGLAMENTĒTS PASAKUMS kas pirmkart prasa BAIGAKO LAIKU otrkart sjausmigu birokratiju. Nemaksat mes tev ka PROFESIONALIM nevaram tad jasledz lidzums par Davinasjanu vai Bezatlidzibas izmantosjanu kas atkal ir BAIGA BIROKRATIJA sada limeni, Finals visma tam bij vienkarsj , dzeku privatajas kolekcijas IR VISS KO VELIES un vinji man to sad tad atgadina , BET nopirkt OFICIALI vinji to ta ari nevareja. NOLEMAM NECAKARETIES un aizmirst par sjo problemu. Turpmak sjis lietas notiek gauzji smiekligi VIENKARSJAK kaut ari 3x dargak sjos darbus ir nopirkt FRANCIJA no FRANCJU AGENTURAS nevis no atseviskja profesionalja bez konkursa un birokratijas:) PROFESIONALIS oficiali nevar stradat BEZ ATLIDZIBAS vinam jebkura gadijuma JASLEDZ LIGUMS kas paredz KONKRETU APMAKSU --NODOKLUS ja strada BEZ ATLIDZIBAS tas nozime ka lidzums tapatas jasledz tikai ATLIDZIBU NESANEM un lidz ar to var tasties problemas jau ar VID kuram tas skitis aidomigi utt:):) Taka tā PROFS VAR SPONSORET PIEMAKSAJOT bet stradat BEZ ATLIDZIBAS buss baig sarezgiti no likumdosjanas viedokla. Cilveki kas strada BEZ ATLIDZIBAS vai pa mazam summam 100% strada NELEGALI un nav starpiba NEM DAUDZ reizi pa reizem no katra otra nenem VISS TAS IR NELEGALI UN NELEIKUMIGI , nostucjiss kads BUS LIELAS ZIEPES:):) Taka tie kas parsti tiek UZMESTI no "Fotografu" puses 99% izmanto NELEGALUS pakalpojumus un rekinas ka JURIDISKI / PRAKTISKI vinam nav nekadas sastibas ar kautkadu nelegalu stradataju , nju NEATNACA UZ BILDESJANU uzmeta nu un tad KAPEC VINAM BUTU JANAK nekads ligums noligums tacju to neparedz , nekadas sankcijas par to nedraud un nekadas sudzibas par to nevar tikt nevienam eisniegtas:):) Saksi kadam sudzeties par KAUTKADU MISTISKU NEIZPILDITU DARBU a vins tevi iesudzes par nepamatotu apmelosjanu , jo NEKO PAR TADU DARBU NEZIN jo stradaju par PROGRAMMETAJU/SKOLOTAJU/MILICI kads sakars man ar kautkadu KAZU FOTO fociki gandriz katram majas KADS ES FOTOGRAFS ko man vispar piesjaties , liguma par kautko tadu nevienai no pussem nav KAPEC TAS VINAM BUTU JAPILDA?:) Ja darbss ar PROFU , Oficialu legalu fotografu tieks parakstits ligums sanemta rokasnauda PAMEGINI NEATNAC UZ DARBU un NEPILDI LIGUMU sudi un tiesas bus ska likts:):) A taa NAV PAIRA gribu naku nav gariga vai naudas pietiek vai kads psolija vairak NENAKU:):) Tiesji tas pats ir ar PRETEJO PUSI , sanemu piemeram pakalpojumu un NEMAKSASJU NAFIG neko nepdarisi jo KADS FOTOGRAFS mums tacju nav nekada LIGUMA par sjo pakalpojumu un vispar ka pac lai es PROGRAMMETAJAM / SKOLOTAJAM / MILICIM vispār maksatu naudu par kautkada FOTOGRAFA pakalpojumiem man tac vaidzej FOTOGRAFU bet te kautkads PROGRAMMETAJs/SKOLOTAJs/MILICIs uzbazjas man ar kautkadam jocigam velmem PEC NAUDAS par kautkadiem FOTOGRAFA PAKALPOJUMIEM kadaa sakara diez Kur PAPIRS ka esi Fotografs kur Nodoklu maksataja numurs kurt galu gala PATENTS ?? Staiga taisni vecit NEKO NEMAKSASJU ta jau es ar varu pateikt ka es GAISREGJIS un paredzeju tev NAKOTNI taga davai maksa NEKO NEZINU:):)
Publicēts: 26.07.08 23:58
 citēt
Lasu Luņa rakstīto un neko nesparotu, lai gan kā PROFESIONĀLIM šai jomā būtu jāsaprot !!!
Publicēts: 27.07.08 01:24
 citēt
stings:Lasu Luņa rakstīto un neko nesparotu, lai gan kā PROFESIONĀLIM šai jomā būtu jāsaprot !!!

kuraa jomaa esi profs ?:) Paarstaavi gaišo VID tēlu ?:D
Publicēts: 27.07.08 01:40
 citēt
:)
NilsS:
stings:Lasu Luņa rakstīto un neko nesparotu, lai gan kā PROFESIONĀLIM šai jomā būtu jāsaprot !!!

kuraa jomaa esi profs ?:) Paarstaavi gaišo VID tēlu ?:D

cīnos ar gaišo VID tēlu !!! profesionālis vai neprofesionālis ??? VID am kāda atšķirība ?
Publicēts: 27.07.08 12:50 labots
 citēt
Lunis:PROFESIONALIS oficiali nevar stradat BEZ ATLIDZIBAS vinam jebkura gadijuma JASLEDZ LIGUMS kas paredz KONKRETU APMAKSU:):)
nevar izlikties, ka profesionālis pēc darba bildē kā neprofesionālis? šopieris takš a, kad izkāpj no darba auto un ar personālo vāģi brauc mājā vai vizina zaļus ir autovadītājs.
Publicēts: 27.07.08 18:16
 citēt
ZG:Samēra jauka diskusija :)
Viss kā pieklājas. maza replika.
Par „sliktajiem” klientiem..
Pirms vaimanāt par „sliktajiem” klientiem, kuri aizrunā „nabaga” fotogrāfu un tad pazūd, atļaušos pieminēt divus „cienījamus” blogerus kuri savukārt arī tika aizrunāti uz kāzām, un.. pazuda. Abi.
Cienījamie kolēģi pat necēla klausuli kāzu dienā un, protams, neko nebija savā vietā sarunājuši.
Atstāja cilvēkus bez bildēm un bez cita fotogrāfa. Ja nezinātu kuri tie bija pilnīgi konkrēti – nerunātu. Tā gadās.. vai ne?
Un abi nebūt nav pokemoni . Cienījami vīri. Ar tehniku un ar vārdu. :D :D :D
PS. Un tās nebija budžeta kāzas. Normālas kāzas.

... nolīgts fotogrāfs ir no tā brīža, kad ir ienaksāts avans!!! garantija arī, ka pēdejā brīdi fotogrāfu nepasūta. Ja ir tikai bijušas sarunas, var gadīties, ka sarunu katrs uztvēris savādāk!!! bet avansa iemaksa ir tā, kas disciplinē abas puses.
Publicēts: 28.07.08 12:38
 citēt
pačolēju, ko 1 portālā iesaka uz kāzām. nevilšus nāca prātā profesora Jurija Lotmana gramata "kino semiotika". meitenei no laukiem iedevuši brīvdienu un iedāvājuši biļeti uz kino. pēcāk taujājuši, kā paticis. uz ko viņa: "ārprāts, šausmas, kā jūs to varat skatīties, tās nogrieztās rokas, nogrieztās galvas un nogrieztās kājas!".
Publicēts: 05.08.08 20:30
 citēt
andre: es ta ilgi domaaju ka inflaacijas deel visiem kaazu fotograafiem shomeenes mazaak darba, izraadaas ka ir tik daudz fotograafu-hobijistu ka visi savaa starpaa kaaazu focheeshanu daavina saviem draugiem un pazinaam :D

Andre - pēc dažām dienām ir astotais datums. Es pieņemu, ka fotogrāfē. Kā tad šoreiz ar šoferi?:face-wink:
Publicēts: 17.08.08 17:40
 citēt
es te tā parēķināju pa paradumam. tā uz aci sanāk, ka lai visi kāzu fotogrāfi no tiesas būtu tik aizņemti, kā izliekas esam, vienkāršajiem darbaļaudīm vajadzētu precēties minimums reizi trijos / piecos gados.
Publicēts: 20.08.08 03:25
 citēt
Billy:
portiz:Man tiesham slinkums rakaties, tikai tadel, lai kaut ko pieraditu:D Bet dazas vecas bildes, kas uznjemtas 2006.var redzet te - www.precos.lv... Vismaz nebus jaliek:D
Man uz kompja bildes neglabajas, tad man jasledzas klat, jamekle un jazog laiks kaut kam citam.Ziemaa, kad mazak bus darama un klusaks(es parasti novembros atpushos un neko nedaru), tad sabazishu kaut ko.Jo nedaudz mans bildeshanas stils ar mainas tomer visu laiku.

Līga arī te parādijusies.. :)

Manuprat un es tā domāju,es te esmu bijusi kopš sākuma, bet kopš fotoklubs.lv nomiršanas es nekur vairs aktīvi nediskuteju fotolapas.Uzpeldu periodiski un nozūdu.Lasīt lasu.Bet reti kad iesaistos diskusijās.Tamdēļ, es neparādos, es vienmēr esmu, tikai klusu novēroju.Tad es esmu.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):