forum.gif
Skeneris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Skeneris
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.07.08 09:30
 citēt
Varbūt man kāds urķis var palīdzēt vienā jautājienā.
Vienoju skeneri (hp scanjet 7400c) klāt, bet reakcija pavisam savdabīga (izlec lightroom un tālāk nekas nenotiek).
Eju tad caur to programmu, kas nāca klāt tam aparātam, un saka man tā "Sorry, scanner could not be initalized. (Scanner not found.)"

1. jautājums - kāpēc neatpazīst?
2. jautājums- kāpēc vispār lightroom izlec laukā?

P.S. Kad es uz otra datōra saslēdzu visu, sainstalēju utt. Nu izdarīju tā pat kā šitam datōram - viss aizgāja un bija ļoti labi.
P.P.S. Bez urķu jokiem. Ir jēga čakarēties vai jāskenē uz otra datōra?
Publicēts: 21.07.08 10:40 labots
 citēt
`laitrūms` izlec, jo jaunais devaiss tika atpazīts kā media/skaneris (varēja izelkt gan fainrīders un dajebkas cits, kas ir piereģistrējis sevi)

pamēģini ielikt citā USB portā. Tev viņam jārādās pie USB devaisiem.
Publicēts: 21.07.08 11:36
 citēt
Pēdējā laikā prasība ir sākumā uzinstalēt draiverus, un pēc tam spraust klāt ierīci. Jo sistēma to ierīci var nepareizi noteikt un pati salikt nepareizus draiverus. Lai vēlāk piespiestu to ierīci pareizi strādāt, ir gadījies diezgan daudz pačakarēties. Reizēm pat sistēmu pārlikt :(
Publicēts: 21.07.08 12:36
 citēt
Visi USB porti izmēģināti, bet nevienā neparādās vispār kā USB savienojums.

Varbūt arī esmu tad iespraudis par ātru.

A izinstalēt kaut kā ir iespējams?

Ēu. Bet vispār - es paspēju noskenēt jau arī vienu lapu, bet tad viņš sāka draņķus dzīt.

Jāpamēģina pārinstalēt tad laika ka.
Publicēts: 21.07.08 12:42
 citēt
Karoč, vajag manuāli lasīt kā instalēt :)
Ja darīji visu pēc soļiem, tad nu kkas kompī gļuho..
Publicēts: 21.07.08 13:18
 citēt
Jea. Tagad man arī uz otra datōra izmeta kaut kādu kļūdu un vairs arī te skenēt nevaru, jo nevar atrast.
Publicēts: 21.07.08 13:54
 citēt
imbacile, skeneri neatradis, ja kads cits devaiss ar vinju stradas.
aizver laitruumu un visu citu, kas inicializee TWAINus lai butu droshs. un tad liec drivakus.
sistemas parisntaleshana ir reti veicama darbiba - kaut vai es kad pirms gaa pedejoreiz isntaleju kompi uzliku tadu pagaidu variantu, tjip, tapat atri nonesishu un parlikshu. ruuc vel shodien...
Publicēts: 21.07.08 14:08 labots
 citēt
Vo, vo - "čitaiķe instrukciju, tam fsjo napisano", jebšu RTFM.
Mūsdienās tieši tā arī ir - daudzu iekārtu driveri ir jāinstalē PIRMS aparāta pievienošanas compim. Parasti tas ir ierakstīts maņuāli ar mega izmēra bold šriftu, jo citādi compis to var atpazīt ne tā, kā domājis ražotājs, vai arī jau iepriekš uzinstalēts softs ātri pieteikt savas tiesības uz to devici... Ar izrietošajām gļukainajām sekām...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):