forum.gif
Metallica live in Riga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Metallica live in Riga
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.07.08 09:55
 citēt
vakardienas koncis bija līmenī ne tikai skaņas un izpildījuma ziņā, bet arī vizuāli. Baigi priecēja operatoru veikums. Ja kāds ievēroja, kā tika veidots live video!!! Kā kadrs (capture) tā šedevrs. Skaisti. Skatijos, un atmiņā Live, shit & purge video. Izskatās, ka viņiem ir sava, metallica video grupa, kas filmē tikai viņus :)
Publicēts: 21.07.08 10:43
 citēt
manuprāt skaņa varēja būt labāka bet nu Operātori un tie kas pārslēdz kur ko rādīs bija pašā augstākajā līmenī, tiešām var ņemt jebkuru kadru jebkurā brīdī un sanāks perfekta bilde!!!
Publicēts: 21.07.08 12:11
 citēt
Uz shito konci es nebiju, bet biju pagajusogad Tallinaa, tad arii atceros ka afigenna filmeeja uz vietas.....jau kaa gatavi videoklipi izskatijaas!!!!
Publicēts: 21.07.08 15:57
 citēt
Bij graujošs koncerts. Prieks uz tadu iet!
Gaidīsim atgriežamies Rīgā!
Publicēts: 21.07.08 16:08
 citēt
koncis bija da best.
kautinji un zhnjaudzejas arii :D
Publicēts: 23.07.08 11:09
 citēt
koncerts iespārdija, bet nu man sanaaca halwa nebiju ticis pie biljeteem gaaju uz 20 no spekulantien nopirksu :D jau gataws 50Ls atdot a tie spekulanti sapirksuesis taadas kaudzes un newar paardod 20,15 dabuuju biljet pa 10Ls kuras vērtība 30ls :D
Publicēts: 23.07.08 11:14
 citēt
kubarkoo:koncerts iespārdija, bet nu man sanaaca halwa nebiju ticis pie biljeteem gaaju uz 20 no spekulantien nopirksu :D jau gataws 50Ls atdot a tie spekulanti sapirksuesis taadas kaudzes un newar paardod 20,15 dabuuju biljet pa 10Ls kuras vērtība 30ls :D

būtu es šito zinājis, arī būtu aizgājis...

bet vienam manam čomam sanāca vēl foršāk. viņam bija biļete laicīgi nopirkta, bet koncertu neredzēja, jo tai laikā atradās pašvaldības policijas īslaicīgās aizturēšanas izolātorā par speršanu trolejbusam (tipa huligānisms). :D
Publicēts: 23.07.08 12:40
 citēt
Par lokācijas vietu nepainteresējos. Stāsts pats par sevi likās gana jautrs. :D Biļete kabatā, bet sēdi aiz restēm (un tā 12 stundas), domājot par koncertu, uz ko grasījies iet jau mēnešus 3 vai 4 atpakaļ. :) Un tas nebija miniMī, tas bija mans draugs, kuram vārds sākas ar R, nevis A. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):