forum.gif
Kāds nolūks, jūsuprāt, varētu būt šādiem komentāriem?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds nolūks, jūsuprāt, varētu būt šādiem komentāriem?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.07.08 12:43 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...
Annir@89.201.123.122 | 10:28 21.07.2008

www.fotoblog.lv...
Annir@89.201.123.122 | 12:24 21.07.2008
Publicēts: 21.07.08 12:54
 citēt
da nekāds, vienkarši cilvekam patik suu rakstit
Publicēts: 21.07.08 13:12
 citēt
Annir: nemitiiga skuupstu suutiishana manai sievai - vai maz Tu zini, kas ir mana sieva? Absurds!

:D publiska attiecību skaidrošana. tipa, lai būtu liecinieki strīdam, kad pēc tam viens otram uzbruksiet ar cirvjiem un salātu nažiem? :D
Publicēts: 21.07.08 13:33 labots
 citēt
Tēma: "Kāds nolūks, jūsuprāt, varētu būt šādiem komentāriem?" - runa iet par tik daudz tukšumu.

P.S. Noskaidrot publisķi attiecības nemaz netaisos... lai viņš spamo vientulībā!!! :face-wink:
Publicēts: 21.07.08 13:34 labots
 citēt
Ja topika sākotnējais ieraksts ir tendēts uz spamu, tad lai jau kuļ pirkstus pa klavieri :D dažreiz smieklīgi palasīt..kāds humoriņš..

Alloxa, jopcik, iemācies - runa nevis IET(viņai nav kāju!) par.. , Bet gan IR par..!
Publicēts: 21.07.08 13:54
 citēt
briedis, o jopcik, paldies kā ienāci paspamot, bet "runa IET(bez kājām) par tik daudz tukšumu."!!! :face-wink:
Publicēts: 21.07.08 14:35
 citēt
Skatos- vēl viens "saldais pārītis"- bija "labākie draugi" Lunis&Dreef, nu vēl ienācās Alloxa&Annir...:)
Drīz jau varēs taisīt fotobloga čempionātu "cīņās bez noteikumiem" (vai ar statīviem"...:)))
Publicēts: 21.07.08 14:40
 citēt
Annir:nebuus nekaadas ciinjas. no shii mirklja izstaajos. pilniigs ignore

Nu tad pērkam vēl čipsus un alu un turpinam sekot "gigantu cīņai" Lunis-Dreef...:)))
Publicēts: 21.07.08 14:49
 citēt
djetskij sad.
Publicēts: 21.07.08 15:00
 citēt
Friidis:

Nu tad pērkam vēl čipsus un alu un turpinam sekot "gigantu cīņai" Lunis-Dreef...:)))

mož varam taisīt arī totalizātoru ar lielām likmēm, lai interesantāk?! :)
Publicēts: 21.07.08 15:12
 citēt
alvils:
Friidis:

mož varam taisīt arī totalizātoru ar lielām likmēm, lai interesantāk?! :)

Nevajag- šie sajutīs, ka tauta var "uzvārīties" un nolīdīs pagrīdē (uz PM) , jebšu vienkārši incognito izkausies aiz stūra ar statīviem)...:)))
Publicēts: 21.07.08 15:14
 citēt
Friidis : Oi nee es tik šo uzrezonēju un skatoss ņirdzu kā šis pašuzskrūvējās, BET ot nedēļām ilgos Vaards/Vaarna - Dreef mačus nekas neparspēs kautgan jau kādu laiku vismaz Vaarna tam metusi mieru vismaz kopš laika kad Dreef izbeidzās argumenti šis sāka visiem pa labi un kreis spamot par Oponentu privātās dzīves sīkumiem un problēmām:):) Man piemēram ņirga nāk ka Dreef cītīgi apziņo meičas uzmanīties no vecā modeļu biznesa dinozaura Abramenko Jura kurš darbojās MODEĻU BIZNESĀ turpat 20 gadus un kurš esot Dreefam uzrakstiji kautkādā modeļu forumā lai "Diletants aizveras" ja nerubī neko šai biznesā tam taga baigais Zobss uz Abramenko un šis nu skuķiem sūta tekstiņus lai uzmanties no Briesmīgā cīlvēka Luņa un modeļu granda Abramenko :):) Bijām ar čomiem bez iekšām no smiekliem ka skuķi mums šito Dreef tekstus sāka parsutit :):) Cik slikti jāzin sievietes lai nezinātu ka šām parasti nepatīk uzmācīgi un citus noliekoši autsaideri:):)
Publicēts: 21.07.08 17:12
 citēt
Tukšie Annir komenti ir anulēti - paldies adminiem...

Annir@212.93.97.165 | 19:37 20.07.2008
Balsojums anulēts
Annir@89.201.123.122 | 12:24 21.07.2008
Komentārs dzēsts

Tēmu vār slēgt...
P.S. Itogo: 0:6 !!! Annir, ej tu labāk dildē, tur tev būs vismaz k/k šans uz veiksmīgu rezultātu (1/1000). neaizmirsti :face-kiss: - viņa tevi pareizi brīdināja. :face-wink:
Publicēts: 21.07.08 17:20
 citēt
Pats dīvainākais ir tas, ka vīrieši gados, bet uzvedās, kā pacmitgadīgi puiši :)
Kur ir tie gudrie, kas māk paklusēt.. ? :)
Publicēts: 21.07.08 17:41
 citēt
SL:Pats dīvainākais ir tas, ka vīrieši gados, bet uzvedās, kā pacmitgadīgi puiši :)

SL, kādēļ gan pašiem nepapriecāties un citiem jautrību nesagādāt (sevišķi, ja priekšnieki darbu nedod un ir garlaicīgi bikses ofisā deldēt?...:)
Nezinu par Annir, bet, cik esmu lasījis, ar Alloxu diskutēt bīstami- nokodīs...:)))
Publicēts: 21.07.08 18:48
 citēt
vo vo- bernudarzs
Publicēts: 21.07.08 19:44
 citēt
aitinaa:vo vo- bernudarzs

Aitu (aunu) bars...:)))
Publicēts: 21.07.08 21:28
 citēt
Es Alloxas bildes sen kaa nekomenteeju/neverteeju ..... nu dikti juutiigi puisis uz to reagjee vai arii uzskata sevi par Lielo Guru un muus visus par zemes taarpiem , kueu viedoklim nav ne mazaakaas jeegas;-(
Publicēts: 21.07.08 22:01
 citēt
bērni!
Publicēts: 21.07.08 23:16
 citēt
dansiga:Es Alloxas bildes sen kaa nekomenteeju/neverteeju ..... nu dikti juutiigi puisis uz to reagjee vai arii uzskata sevi par Lielo Guru un muus visus par zemes taarpiem , kueu viedoklim nav ne mazaakaas jeegas;-(

Dārgā dansiga, pirmkārt - nerunā, lūdzu, par "muus visus(iem)"... dievs taču neesi, vai nē?
otrkārt, kad tu raxtiji komentus zem manām bildēm pēc lietas būtiba (по-существу)??? nu neatceros es tādus komentus... spamu atceros...:///
Vārbūt šeit - www.fotoblog.lv... te ir tavi pēdējie komenti man, cik atceros.
Par "guru" es sevi nekad neesmu nosaucis, bet tu gan sevī par "kompozīcijas guru" esi... pierādījumi vajadzīgi, vai jau pati atcerejies!? :face-wink:

"Что бы не застал врасплох cвой нечаянный пук, всегда гляди осуждающе на окружающих; и можешь не контролировать свою задницу." (Alloxa) :face-wink:
Publicēts: 22.07.08 00:39
 citēt
Friidis:
aitinaa:vo vo- bernudarzs

Aitu (aunu) bars...:)))

Pilnīgs bērnudārzs!!!
Publicēts: 22.07.08 00:48
 citēt
SL:Pats dīvainākais ir tas, ka vīrieši gados, bet uzvedās, kā pacmitgadīgi puiši :)

pie visa vainiigs internets
Publicēts: 22.07.08 00:55
 citēt
tā, lunis ar dref uz divcīņu negāja, un man kā pieteikušamies adjutantam šamajiem marku žēl palika, nez ko no šamiem diviem var dabūt:)) pa aci nepiedāvāt, nepieņemu:) kurš pirmais cimdu metīs, kurš pirmais šaus?:)) da jums kā skolā, bernudārzā, kladītē ielik 2niecinu i asaras??? kāds kaut ko pasaka, ko negrib dzirdēt otrs, un spalvas pa gaisu??? tie punkti, vai komentāri dolāros pārvēšas??? da pofig, katram cilvim gava uz pleciem, un, es ar ko gribu, to rakstu, ko gribu to vērtēju, un kaut 111 saliku, un??? kaut kas mainās??? alko paliek negardāks, sievietes nesmukākas, un miegs caurāks, pofig... spiid saulīte, smukas zilas debesis...tra la laa;))) a davai, varbūt jums konkursu alko lakšanā uzrīkot, i laiks būs sapazīties, i pa lielo fotomākslu parunāt::)) i sadraudzē tak alko:) priekā veči:)
Publicēts: 22.07.08 01:13 labots
 citēt
miller31:

pie visa vainiigs internets

Pie visa vainīga bērnišķīga vēlme uzskatīt citus par bērniem. ;)
Publicēts: 22.07.08 08:17
 citēt
Alloxa: Tukšie Annir komenti ir anulēti - paldies adminiem...

Cik man zināms, tad admini nedzēš komentārus, nelasa visus komentārus un nemēģina ko un kā katru jampampiņu varētu būt aizskāris. Annir pats ir izdzēsis, tā ka šitā izskatās Tev kā pirra uzvara.

Tas IR bērnudārzs - Annir ir problēmas ar savaldīšanos, Alloxa - ar elementāru ētiku un cieņu.

Klausos vecos Līvus: "daudz zābaku pa manu zemi staigā..."
Publicēts: 22.07.08 13:15
 citēt
griezeejs

"Cik man zināms," "Annir pats ir izdzēsis, tā ka šitā izskatās Tev kā pirra uzvara."

(Fotografēšanas pieredze: nav
Fotoaparāta modelis: Nav datu
Par sevi:
Pilsēta:
Reģistrācijas datums: 21.07.2008 :face-grin:
Pēdējo reizi fotOblog.lv: 08:08 22.07.2008
Autorsērija
fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0
fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0)

Annir = griezeejs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Annir ir problēmas ar muļķības savaldīšanos" - геройски погиб!!! :face-surprise: при попытке остановить ТРАХтор своей задницей АМИНЬ :face-crying:

:face-kiss: tu jau zini kam...

TĒMĀ IR SLĒGTA!!! - bet par bērniem - vienmēr laipni.... :face-wink:
Publicēts: 22.07.08 13:18
 citēt
Alloxa, man ļoti patīk Tavas bildes (TIEŠĀM!), bet teksti, ko Tu grūd laukā, gan ne visai... Vai nu Tev raksturā vai prātā ir pa pāris tārpiem, ko būtu vēlams iznīcināt vai vismaz no publiskas apskates paslēpt, vai arī - pārdomā, ko raksti! ;)
Publicēts: 22.07.08 13:22
 citēt
Puuu:tā, lunis ar dref uz divcīņu negāja, un man kā pieteikušamies adjutantam šamajiem marku žēl palika, nez ko no šamiem diviem var dabūt:)) pa aci nepiedāvāt, nepieņemu:) kurš pirmais cimdu metīs, kurš pirmais šaus?:)) da jums kā skolā, bernudārzā, kladītē ielik 2niecinu i asaras??? kāds kaut ko pasaka, ko negrib dzirdēt otrs, un spalvas pa gaisu??? tie punkti, vai komentāri dolāros pārvēšas??? da pofig, katram cilvim gava uz pleciem, un, es ar ko gribu, to rakstu, ko gribu to vērtēju, un kaut 111 saliku, un??? kaut kas mainās??? alko paliek negardāks, sievietes nesmukākas, un miegs caurāks, pofig... spiid saulīte, smukas zilas debesis...tra la laa;))) a davai, varbūt jums konkursu alko lakšanā uzrīkot, i laiks būs sapazīties, i pa lielo fotomākslu parunāt::)) i sadraudzē tak alko:) priekā veči:)
a ja nu caureja no kreņķiem... :):):)
Publicēts: 22.07.08 13:43
 citēt
Savdabiiga reklaama abiem... :)
Publicēts: 22.07.08 13:48
 citēt
Yess!:))) Beicot kaut kāds ekšens....:face-grin:
Publicēts: 22.07.08 14:35
 citēt
žēl, ka ārā no konteksta. šitā nevar saprast, par kādām "sudu kristieshu pasakām" tiek runāts.

un... kas ir urlaas?
Publicēts: 22.07.08 14:41
 citēt
man tas TIK ļoti neinteresē. :)
Publicēts: 22.07.08 14:55
 citēt
Ai nu jūsus - spamojiet savam priekam tālāk... es atturēšos - iešu labāk taisīt bildes. :face-wink:
Publicēts: 22.07.08 15:41
 citēt

vīrietis parasti atbild par saviem vārdiem - tas, protams, nav teikts par tevi. :face-kiss:

itogo: jau 7:0
Publicēts: 22.07.08 18:07
 citēt
arbūzi aug ātrāk, ja viņus osta... jau 8:0 :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: