forum.gif
Cēloņu nošķiršana no sekām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cēloņu nošķiršana no sekām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.08 13:14
 citēt
Annir:taapeec abstraktais skaistums zaudee savu jeegu, pietiek paskatiities, kas ir top bilde te blogaa nr1
www.fotoblog.lv...
kaa arii citas kreizii bildes
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
http://www.fotoblog.lv/img/68908/?cid=5456

man patīk visas zem šiem linkiem paslēptās bildes :)
Publicēts: 22.07.08 13:24
 citēt
nu, Alvilam visas bildes patīk :)
Interesantas bildes, starp citu linkos dotas :) Un kas tad ir ar paša Annir bildēm? Ar ko linkos dotās bildes ir sliktākas-labākas par paša? Vai nu es kaut ko nesaprotu, vai arī kaut kāda greizsirdības pazīme ir parādījusies...
Publicēts: 22.07.08 13:27
 citēt
Annir kkur miglā šauj... nesapratu, ko vēlējies pat teikt attiecībā ar tekstu uz minētajām bildēm... :face-monkey:
Publicēts: 22.07.08 13:47 labots
 citēt
Annir:briedi - a akugsheejo visu tekstu izlasiiji?

Izlasīju gan. Vnk pasaki, ko tu ar to gribēji pateikt..
Publicēts: 22.07.08 14:15
 citēt
riktīgo lauķi atradi, ar spoguleni (nenosakāms) un Tamronu :)
Publicēts: 22.07.08 14:24
 citēt
Annir:tieshi shajaa kontekstaa - iepriecina, ka taa zenzas bilde nav fotoshopaa samugjiita. pat izskataas, ka tai vispaar nekas nav dariits (un daudz kam var arii piesieties - saakot no baltaa balansa un beidzot ar asumu) TOTIES - ir ideja! a ja paskatās tās dabas smukbildes - neviena komentaara - tikai ... skaisti, !!! utt
Un vai nav ironiski, ka par to bildi nobalsojushi gandriiz VISI aktiivaakie blogeri (160!) iznjemot vienu dabas drachiitaaju lielaako un reitinga kachaataaju, vaardaa nesaukshu?

Tu tjipa par Alloxa vai ko? :face-monkey:
Publicēts: 22.07.08 14:35
 citēt
Annir:ui... pasarg Dievs, BRIEDI!!! Pats nobalsoji??? :face-wink:

:)
Bet es pats sevi arī pieskaitu pie DABAS DROČĪTĀJIEM :) man patīk bildēt dabu..tas nomierina.. relaksē.. un daba pati par sevi ir skaista :)
Publicēts: 22.07.08 14:40
 citēt
nelabais = Alloxa? :D
Publicēts: 22.07.08 14:46
 citēt
pļavu un saulrietu mājās neaizstiepsi... :) a bildi gan!
Publicēts: 22.07.08 15:01
 citēt
Belladonna:ne jau sevis pēc stiepj, bet lai parādītu to skaistumu ,paša redzēto...citiem un ja vēl uz skaistuma rēķina var nopelnīt kādu popularitāti..(ne sava)...:face-glasses:

Protams, patīkami te parādīt un vēl patikamāk ir gūt atzinību par rādāmo.
Bet principā to daru procesa dēļ, sevis dēļ. Atmiņa ta sūdīgā, daudz ātrāk kā bilde izdziest...
Publicēts: 22.07.08 15:02
 citēt
Drusku nesaprotu Juus te tagad taa kaa balsojiet par to ka sadalja daba jaadzeesh no fotogalerijas bilzhu kategorijaam? taa taa kaa buutu ne paaraak cienijama nodarboshanaas bildeet dabas ainavas???
Publicēts: 22.07.08 15:05
 citēt
Belladonna:ne jau sevis pēc stiepj, bet lai parādītu to skaistumu ,paša redzēto...citiem un ja vēl uz skaistuma rēķina var nopelnīt kādu popularitāti..(ne sava)...:face-glasses:

Tu ar to biji domājusi kaut ko no šī?
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.07.08 15:09
 citēt
Annir:alvil - a shitaa gan nevajag
vienmeer vajag kaut kur tiekties, uz izcilaam bildeem, piemeeram

es vaitad kaut ko pret to? :)

vnk jautri, ka persona, kam pašai galerijā ainavas, runā par to, ka ainavas nevajag bildēt, tikai vērot. :)
Publicēts: 22.07.08 15:16
 citēt
Jaaiesaka adminiem lai uztaisa fichu lai var atkekseet kuras kategorijas neraadiit tad jau taa probleema atkritiis kas negribees varees aizmirst par kailaam meiteneem cits varees neredzeet dabas foto citaadi te tagad sanaak gandriiz bezjeedziigs striids par to kursh no zhanriem krutaaks...
Publicēts: 22.07.08 15:18
 citēt
Belladonna:...dabas fotogrāfēšāna, salīdzinot šo sadaļu: daba ar citām, tiek uzskatīta par pārak cienījamu nodarbi, to es gribēju teikt...
Kut kā man daba, tomēr labāk, tik biezā slānī patīk dabā, ne te iekš bloga galerijām...

te ir viens tāds čalītis (personiski nepazīstu, tik spriežu pēc bildēm) kachello, šķiet, ka viņam visas bildes, kurās nav muskuļoti tēvaiņi, liekas nevajadzīgas un izmetamas mēslainē. :) mēs esam tik dažādi! es pieļauju, ka te ir arī tādi, kam interesē tikai un vienīgi dabas skatu bildes. nevajag tak visu vilkt tikai uz savu pusi, nea? :)
Publicēts: 22.07.08 15:28
 citēt
godīgi sakot, nesapratu, ko Tu ar šo pēdējo komentāru biji domājusi... :)
Publicēts: 22.07.08 15:29 labots
 citēt
Belladonna: PS

tas, kā tu gribētu redzēt bloga galerijas - bez ainavām
Publicēts: 22.07.08 15:35
 citēt
Belladonna:nu tur es nevaru palīdzēt...manuprāt viss skaidri un gaiši pateikts. :) es tik gribēju zināt, kura ir tā puse uz kuru es velkot...nu katrā gadījumā, jā, labāk velku kā sekoju. :D
oi, spamerim alvils piebiedrojusies spamere belladonna...:D...tikai nav gan tas spams, vienkārši saku, ko domāju.

man ChrisTaps solīja uzdāvināt kreklu ar uzdruku "spam", viņam pašām tāds jau sen ir. :)
Publicēts: 22.07.08 15:39 labots
 citēt
saiteuznabu:bez f1,4 nav ko iesākt: www.angelplace.com...

ieraugot tik daudz pe**s, acu zīlītes paplašinās, un līdz ar to - arī fragma, līdz pat f/1.4! :D
Publicēts: 22.07.08 15:45
 citēt
aaah, nespēju izsekot visam spama, izrakstos no šīs disku(spam)sijas :face-monkey:
Publicēts: 22.07.08 16:03
 citēt
saiteuznabu:Izvilkumi no utt.

Un kāds ir tavs viedoklis? Ko tu mums ar to gribēji pateikt? :)
Publicēts: 22.07.08 16:13
 citēt
Tā kā ģimenē biju trešais tēva dēls, pārjautāju kāds bija jautājums uz kuru man jāatbild. :)

Ja jūties vientuļš un gribi parunāties, lūdzu, es jau jūtos globāli vīlies fotogrāfijās, kas tiek radītas ar vienu vienīgu mērķi - ievietošanai fotoportālos. Taču neprotestēju, katrs drīkst izklaidēties kā viņam patīk, ar varu mani neviens nespiež to skatīties. :)
Publicēts: 22.07.08 16:16
 citēt
te forumā jau arī bildes neliek, tikai spamo. :) tam jau forums ir domāts.
Publicēts: 22.07.08 16:25
 citēt
Alvil, vo! Tāpēc es to tā mīlu. :)
Publicēts: 22.07.08 17:45
 citēt
saiteuznabu, es arī tevi mīlu :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >