pilniigi viss gan nebija. --- divas lietas ir bezgaliigas: visums un cilveeka stulbums, un es neesmu pārliecinaats par visumu (tas pats Alberts, ja jau par Albertu)
Šo atziņu žurnālisti mēdz piedēvēt Einšteinam, kaut gan visa relativitātes teorija balstās uz atziņu, ka gaismas ātrums ir absolūts! Bet man patīk šī Einšteina atziņa:"Mans suns ir ļoti gudrs. Viņam manis žēl, ka es saņemu tik daudz vēstuļu, tāpēc viņš cenšas sakost pastnieku." Bet par relativitāti:"Simts matu uz galvas ir nenormāli maz, bet viens mats zupā- daudz!"
GunarsII: Bet par relativitāti:"Simts matu uz galvas ir nenormāli maz, bet viens mats zupā- daudz!"
,
Izja: Klau Zjama, pie mums uz Odesu brauks slavenais Einšteins un šeit uzstāsies? Zjama: A kas viņš tāds? Izja: Kā, Tu nezini??? Tas taču ir tas džeks, kas relativitātes teoriju izdomāja!!! Zjama, Un kas? To var uz maizes uzsmērēt??? Izja, Nē, kā Tu nesaproti. Tas ir apmēram tā. Iedomājies, ka tu guli ar Sāru - tev vesela mūžība paskrien kā mirklis. Bet, ja Tu uzsēdies uz karstas plīts - tev viens mirklis vilksies kā mūžiba!!! Zjama: Un ko, tas Einšteins te uzstāsies ar abiem šitiem numurīem????
Einšteins par sevi:"Lieta tāda, ka es attīstījos ļoti lēnām. Jēdzieni par telpu un laiku vairumam cilvēku ir skaidri jau 4 gadu vecumā. Es sāku par to domāt, kad man jau bija 20, tāpēc arī aizdomājos tālāk par pārējiem."
Ja tu vakar izmazgāji zeķu pāri un izliki žāvēties uz radiatoriem, tad rīt ir svarīga diena. Bet, ja tu izmazgāji zeķu pāri un žāvē tās ar fēnu, tad svarīga diena ir šodien.