forum.gif
Atziņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atziņa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.06 00:03
 citēt
Ir tikai divi veidi, kā dzīvot: viens - dzīvot it kā viss būtu brīnums; otrs - it kā brīnumu vispār nebūtu.

Alberts Einšteins
Publicēts: 10.10.06 08:17
 citēt
wtf!? :roll:
Publicēts: 10.10.06 09:23
 citēt

nezini einshteinu?! :mrgreen:
Publicēts: 10.10.06 10:21
 citēt

nezini einshteinu?! :mrgreen:

:lol: Einshteinu ta zinu! Bet kaada sunja peec shaads bezteemas posts/teema!? 8)
Publicēts: 10.10.06 14:29
 citēt

Šis patiesībā bija fotoblogs, kuru vēlāk pārlika šeit, jo tas neatbilst standartam! Thats why you need f***! :twisted:
Publicēts: 04.11.11 18:13
 citēt
Viss ir relatīvs, arī tā ir atziņa :)
Publicēts: 04.11.11 18:15 labots
 citēt
pilniigi viss gan nebija.
---
divas lietas ir bezgaliigas: visums un cilveeka stulbums, un es neesmu pārliecinaats par visumu (tas pats Alberts, ja jau par Albertu)
Publicēts: 04.11.11 18:21
 citēt
martins_goncars:pilniigi viss gan nebija

atkarībā kādā mērogā skaties, mikro - makro vai galaktikas/visuma mērogā :)
Publicēts: 04.11.11 18:28
 citēt
Man labāk patīk Dombura koriša teiciens: Ir 2 veidi. Vai nu tu esi zirgā vai arī esi zirgs :)
Publicēts: 04.11.11 19:05
 citēt
Einšteina teoriju taču nesen sāka apstrīdēt.Pierādīja,ka dabā ir iespējams pārvietoties ātrāk par gaismu!:face-glasses:
Publicēts: 04.11.11 19:11
 citēt
- Kas ir gaismas atrums? - Tas ir tad, kad jus pagustat no ledusskapja izvilkt alus pudeli, pirms taja iedegas lampina.
Publicēts: 04.11.11 19:31 labots
 citēt
sanktZeppelin:- Kas ir gaismas atrums? - Tas ir tad, kad jus pagustat no ledusskapja izvilkt alus pudeli, pirms taja iedegas lampina.

Jeeeeeeeeeeeee!!! :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

ArtursOzolins:Man labāk patīk Dombura koriša teiciens: Ir 2 veidi. Vai nu tu esi zirgā vai arī esi zirgs :)

Oi oi PATIESI!
Publicēts: 04.11.11 19:44 labots
 citēt
Hugo:Viss ir relatīvs, arī tā ir atziņa :)

Šo atziņu žurnālisti mēdz piedēvēt Einšteinam, kaut gan visa relativitātes teorija balstās uz atziņu, ka gaismas ātrums ir absolūts!
Bet man patīk šī Einšteina atziņa:"Mans suns ir ļoti gudrs. Viņam manis žēl, ka es saņemu tik daudz vēstuļu, tāpēc viņš cenšas sakost pastnieku."
Bet par relativitāti:"Simts matu uz galvas ir nenormāli maz, bet viens mats zupā- daudz!"
Publicēts: 04.11.11 20:09
 citēt
Hugo:Viss ir relatīvs, arī tā ir atziņa :)

nebūsi Einšteinu sapratis... :)
Publicēts: 04.11.11 20:15
 citēt
GunarsII:
Bet par relativitāti:"Simts matu uz galvas ir nenormāli maz, bet viens mats zupā- daudz!"
,

Izja: Klau Zjama, pie mums uz Odesu brauks slavenais Einšteins un šeit uzstāsies?
Zjama: A kas viņš tāds?
Izja: Kā, Tu nezini??? Tas taču ir tas džeks, kas relativitātes teoriju izdomāja!!!
Zjama, Un kas? To var uz maizes uzsmērēt???
Izja, Nē, kā Tu nesaproti. Tas ir apmēram tā. Iedomājies, ka tu guli ar Sāru - tev vesela mūžība paskrien kā mirklis. Bet, ja Tu uzsēdies uz karstas plīts - tev viens mirklis vilksies kā mūžiba!!!
Zjama: Un ko, tas Einšteins te uzstāsies ar abiem šitiem numurīem????
Publicēts: 04.11.11 20:18
 citēt
Saprāts ir visgodīgāk izdalītā lieta pasaulē. Neviens nesūdzas, ka būtu apdalīts.

Mišels de Montēņs. (Laikam)
Publicēts: 04.11.11 20:25
 citēt
RudeWolf:Saprāts ir visgodīgāk izdalītā lieta pasaulē. Neviens nesūdzas, ka būtu apdalīts.

Mišels de Montēņs. (Laikam)

Tipa- pasaule zaude savus genijus.Einsteins nomira,Bethovens kluva kurls,un man ari galva ta ka sak sapet
Publicēts: 04.11.11 20:38
 citēt
Einšteins par sevi:"Lieta tāda, ka es attīstījos ļoti lēnām. Jēdzieni par telpu un laiku vairumam cilvēku ir skaidri jau 4 gadu vecumā. Es sāku par to domāt, kad man jau bija 20, tāpēc arī aizdomājos tālāk par pārējiem."
Publicēts: 04.11.11 20:46 labots
 citēt

Publicēts: 04.11.11 20:52
 citēt
Ja par aatrumiem tad lielaakais iespeejamais aatrums esot tik aatri skriet ap stabu ka veel paspeet spert sev pa dibenu priekshaa :)
Publicēts: 04.11.11 22:55 labots
 citēt
Ja tu vakar izmazgāji zeķu pāri un izliki žāvēties uz radiatoriem, tad rīt ir svarīga diena. Bet, ja tu izmazgāji zeķu pāri un žāvē tās ar fēnu, tad svarīga diena ir šodien.

TAS nav Einšteins
Publicēts: 04.11.11 23:46
 citēt
Pretēji visiem fizikas likumiem, baumas izplatās ātrā nekā skaņa
Publicēts: 04.11.11 23:49
 citēt
smartins:Pretēji visiem fizikas likumiem, baumas izplatās ātrā nekā skaņa
tas ir atkarīgs par ko ir baumas! :bad_smile:
Publicēts: 05.11.11 00:17
 citēt
spartak87:Ir tikai divi veidi, kā dzīvot: viens - dzīvot it kā viss būtu brīnums; otrs - it kā brīnumu vispār nebūtu.

Alberts Einšteins

Ir tikai divi veidi, kā dzīvot: viens - dzīvot it kā viss būtu brīnums; otrs - it kā brīnumu ka vispār dzīvo.
Haiduks :D
Publicēts: 05.11.11 00:21
 citēt
Einšteina teorija vislabāk darbojas cietumā-
Uzraugs prasa zekam- ko dari
Zeks- stāvu
Uzraugs sminot- stāvi jaf gan, bet patiesībā tu sēdi
:D
Publicēts: 05.11.11 09:17
 citēt
ArtursOzolins:Man labāk patīk Dombura koriša teiciens: Ir 2 veidi. Vai nu tu esi zirgā vai arī esi zirgs :)
vai nu Tu straadaa par klaunu pie pideriem vai par pideru pie klauniem... Peljeevins (C)
Publicēts: 05.11.11 13:46
 citēt
Eliza_Lace:
vai nu Tu straadaa par klaunu pie pideriem vai par pideru pie klauniem... Peljeevins (C)

Respektīvi, vai nu tu esi pidars, pie kura strādā klauni, vai klauns, pie kura strādā pidari.... :)
Publicēts: 26.10.12 16:33
 citēt
Sapper:
Eliza_Lace:ai nu Tu straadaa par klaunu pie pideriem vai par pideru pie klauniem... Peljeevins (C)

Respektīvi, vai nu tu esi pidars, pie kura strādā klauni, vai klauns, pie kura strādā pidari.... :)

kas ir pidars?
daži domāja, ka pidari ir visi Sigmisti, bet vai tā ir?
nobody.lv...
Publicēts: 26.10.12 17:19
 citēt
Viens cenšas laika mašīnu izgudrot?
Publicēts: 26.10.12 19:24
 citēt
a kas ir HUGO!?!?!?!?
Publicēts: 26.10.12 19:26
 citēt
Ha es varu būt ātrāka par gaismu, kuru ieslēdzu savā istabā?
Kā?
Es vispirms ieeju istabā un tad ieslēdzu gaismu! :D
Publicēts: 26.10.12 19:39
 citēt
dolldia:Ha es varu būt ātrāka par gaismu, kuru ieslēdzu savā istabā?
Kā?
Es vispirms ieeju istabā un tad ieslēdzu gaismu! :D

a tev šamā VĒL ir!?!?!??!!;-ppp;_))))
Publicēts: 26.10.12 19:47
 citēt
Ja kādam nav eleptrijas, tādu pašu efektu var panākt, ieejot istabā un tad iededzot skalu.
Publicēts: 26.10.12 20:15
 citēt
Schneider:Ja kādam nav eleptrijas, tādu pašu efektu var panākt, ieejot istabā un tad iededzot skalu.

P:face-sad:ERFEKTA metode!!!! izdrukāju un pies[raudu pie sienas;-)))
Publicēts: 04.11.12 17:07
 citēt
Atziņa šovakar kavējas...
Publicēts: 04.11.12 18:35
 citēt

Если б я имел коня это был бы номер..
Если б конь имел меня - я б наверно помер...

Dzīve ir tāda, kādu mēs izvēlamies (reizēm spiesti) redzēt.
Publicēts: 04.11.12 18:53
 citēt
viecha:Einšteina teoriju taču nesen sāka apstrīdēt.Pierādīja,ka dabā ir iespējams pārvietoties ātrāk par gaismu!:face-glasses:

einšteina teoriju sāka apstrīdēt tajā pat brīdī, kad tā tika nopublicēta
vēlāk viņš pats atzina kļūdu savā 2.relativitātes teorijā.
Publicēts: 04.11.12 19:59
 citēt
Kāds zvanīja, bet tā nebija atziņa.
Publicēts: 05.11.12 23:16
 citēt
Šovakar neviens nezvanīja, bet atziņa tiek gaidīta.
Publicēts: 06.11.12 10:05
 citēt
Uz kaada nama sienas maniiju parupju, bet patiesu vaardu kombinaaciju - Nepadirs bērnību!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):