forum.gif
Profesionālisms
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Profesionālisms
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.08 14:55
 citēt
nespringsti. tie, kam tas nav interesanti, atmetiis. entuziasti iegus uz leti iegadatas tehnikas rekjina :)
Publicēts: 22.07.08 14:55
 citēt
Kurā veikalā ir tas sudrabs? :D
Publicēts: 22.07.08 14:57
 citēt
Nu un?...:)))
Domā, ka citiem ir laika pļāpāt (kult tukšus salmus) tālāk tādā pašā garā un daudzumā?
Publicēts: 22.07.08 15:03
 citēt
saiteuznabu:
Friidis:Nu un?...:)))
Domā, ka citiem ir laika pļāpāt (kult tukšus salmus) tālāk tādā pašā garā un daudzumā?

"Nu un" man beidzās 5. klasē. Citu vietā tu nerunā. Neizskaties spējīgs uz to.

Toties Tu muldi par desmitiem. Un gana daudz pa tukšo!..:)
Pa kuru laiku tad Tu paspēj "....citas lietas, kuras es protu izdarīt savlaicīgi, labi un atbildīgi.

..."?
Publicēts: 22.07.08 15:11
 citēt
saiteuznabu:

Ahā. To arī gribēji pateikt, tikai nezināji, kā?
Pajautā profesionāļiem, kā visu paspēt. Nav viegli, bet nereti sanāk tik daudz visa kā, ka pats jūties pārsteigts. Es ēdu rupjmaizi.

Profesionāls muldoņa?...:)))
Publicēts: 22.07.08 15:11
 citēt
saiteuznabu:

Ahā. To arī gribēji pateikt, tikai nezināji, kā?
Pajautā profesionāļiem, kā visu paspēt. Nav viegli, bet nereti sanāk tik daudz visa kā, ka pats jūties pārsteigts. Es ēdu rupjmaizi.

Ja citas lietas, kuras (sun) protu izdarīt savlaicīgi, labi un atbildīgi, tiek veiktas, spamojot blogā, nekas cits neatliek, kā ēst rupjmaizi. :D
Publicēts: 22.07.08 15:55
 citēt
!!! Kam profesionālisms, kam vnk neaizstājami ikdienas darbiņi. Ja fotogrāfam tā ir profesija, tad ir profesijas kur tā ir elementāra nepieciešamība, ´iešana līdzi laikam´- praast apieties ar fotoaparātu, datoru, P.S ... Tāda pati nepieciešamība kā autovadītāju tiesības.
Savā ziņā apskaužu to profesiju pārstāvjus kuru darbs ir vienas darbības atkārtošana n reizes, Bet katram savs.
Publicēts: 22.07.08 15:56 labots
 citēt
Oi vecīt te nu tu esi bix noklūdijies , vai Karlinskis nav sapratis to ko šim saka:) Es pieteiekami labi pazīstu visus trīs pieminētos Gvido Kajonu, Elmāru Rudzīti un Aivaru Liepiņu. Aivars jā tasnība tiešām ir apsalūts relikts ŽURNALISTOS SĀKA un viss notikās , savukārt Gvido ar Elmāru ir daudzus gadus pavadijuši VEF foto studijas paspārņe kura būtībā bija NOPIETNĀKĀ foto skola ar pasniedzējiem un tematiskiem pāris gadu kursiem ,lekciju cikliem un nodarbībām Latvijā! Elmārs vispār šo studiju ir sācis no liekas 14 gadu vecuma apmeklēt un 16 gados jau Rīgas Balsī bij ārštata autors. VEF studija un daudzas krievlaiku Fotos tudijas bij NOPIETNAS IZGLĪTĪBAS IESTĀDES kur nodarbības vadija auxsti PROFESIONĀLI pasniedzēji no Maklslas akadēmijas un muzejiem pieredzējuši preses fotogrāfi utt. Piemēram mana bijusī laulene pāris gadus pamācijās IZVESTIJE fotos skolā Maskavā nu tādi savdabīgi "Foto kursiņi" musdienu izpratnē BET nez kāpēc viņa skaitijās viena no prestīžākām foto žurnalistu skolām pasaulē KĀPĒC da tur vienkārši tos kursiņus pasniedza dzeki kam bij milzonīga pieredze konkretajā jomā un štābeļiem kadru kas bij apceļojuši vai visus pasaules lielāos izdevumus no godalgu kasiem kas sakrauti kā spaiņi stāveja uz skapja viņi šņabi dzēra:):) Istenībā Elmārs kuram "Itkā" nav nekādas izglītības izņemot 11 klases ir kādus 4-5 gadus sākot no kautkādiem 13-14 gadiem nopietni mācijies ļoti pieredzējuša preses fotogrāfa un bildredaktora mūsdienās viena no Target studijas dibinātjiem Andra Eglīša uzraudzībā , Andris vienkārši pamanija čalī talantu un NOPIETNI PIESTRĀDĀJA lai šis talants nesadomātu gurķoties. Vēlāk viņš savu aizbilstāmo nieka 16 gados paņema nopietnā PRESES darbā Preses namā kur katrs darbs tika nopietni analizēts un paspriests iemāciti preses foto nopietnākie principi un darba paņemieni un turpinājumā nodibinoties AFI kuru nodibināj tā laika jaunie bet jau pieredzējušie Liepiņš /Znotinš/Kalniņš un pirmais komandējums ar ko ši aģentūra sevi apliecināj PASAULĒ bij UZ KARABAXU!! Elmāram bij tik 18 gadi un tiko beigta vidussskola kad viņs pieredzējuša reportiera Kalniņa vadībā noķļuva Kalnu karabaxā kad tur reāli noritēja saucamais Karabaxas konflikts , jeb nopietns pilna mēroga pilsoņu karš. Par visām minmetēju apšaudēm un snaiperiem un lidošanu ļotenē kura piekruata ar munīciju un degvielu gruzaviku kamerās esmu pietiekami dzirdējis. Tāpat arī faantastisku armēņu konjaku baudijis no rūpnīcas no kuras apsšaudes rezultātā tik tukša vieta palikusi ,Ceru ka vņš kādreiz uzrakstīs memurārus par saviem slavenakajiem darbiem UN KARJĒRU. Taka nevaig uztvert ka visi šie cilvēki ir "Pašmācības ceļā" viņi ir ilgi un nopietni skolojušies pie pašiem nopietnākajiem skolotājiem un kopuši savus talantuss.
Publicēts: 22.07.08 16:13 labots
 citēt
saiteuznabu : Vienkārši Elmārs ir viens no dieviem maniem labākajiem draugiem turpat jau 20 gadus un zinu viņu tieši no VEF studijas laikiem un daudzus citus arī :):) Savulaik Rudzis bij vienīgais kurš bij jau tik aizņemts ka netika pamācīties 34 profenē jo viņs jau nopietni strādāja vēl skolas laikos , pārējos gan vairumā es sastūķēju tur iekšā un vairums manu čomu ir beiguši 34 kā "Papīra vietu" jo savādāk man bij grūti viņiem legāli pasūtijumus formēt un darbā ņemt kā FOTOGRĀFUS :):) Agrāk nevarēj ņemt darbā DA JEBKO bij jābūt konkretam diploma ŠOBRĪD AR jau vairumā LABU vietu tā atkal ir:):)

NEXT pozicionē visus kā "Amatieris no nekurienes" ņemot vērā viņu AUDITORIJU , istenībā tas tik daļeji ir taisnība:):)
Publicēts: 22.07.08 16:55
 citēt
Lunis:NEXT pozicionē visus kā "Amatieris no nekurienes"...

Nu ja, nopērc tik šito, vai šito aparātu, un pēc nedēļas tu bildēsi kā šie onkuļi!
Publicēts: 22.07.08 21:29
 citēt
saiteuznabu = ng?
Publicēts: 22.07.08 23:11
 citēt
Wizulis:saiteuznabu = ng?

Drīzāk viņa ļaunais dvīņubrālis, ng savādāk fotografēja. :)
Publicēts: 23.07.08 08:41
 citēt

godsbay.ru...
Publicēts: 23.07.08 08:44
 citēt
Friidis:

http://godsbay.ru/antique/images/antiq100.jpg

:D :D :D
Publicēts: 23.07.08 19:42
 citēt