Iekrita man šajās brivdienās fotogrāfēt kāzas, pirmās kāzas man, kur jafotografē. Draugam gan un par brīvu etc. etc. Bet nu atbildība eniweii. + vēl Lielvārdes svētki paša priekam. Tāpēc ļoti nepieciešama ir: * zibspuldze (430EX vai 580EX) * un soma (kur ielikt kameru (Canon 5D) + 2 objektivus (50mm + 24-105mm) un zibeni)
datumi uz kuriem man vajadzīgs ir 25,26,27 jūlijs, t.i. šī piektdiena un brīvdienas. Nomas iestādes ir apzvanītas, viņiem viss ir rezervēts(bik tomēr par vēlu es attapies..).. un cerību nekādu. Tāpēc, ja kādam ir iespēja, labprāt iznomātu šīs lietas, protams ja vajaga varu iemaksāt arī drošības naudu etc..
Paldies par piedāvājumiem. Zibeni man tām kāzām vajag tik daudz lai cik tur telpās pēcpusdien būs, lai nepietrūkst gaismas. Nedomāju ar viņu tur bliest tukstoš kadru.. jo zibeni praktiski neizmantoju, patīk dabīga gaisma.. bet telpās tas ir riskanti.. tāpēc drošības pec gribēju nodrošināties ar zibeni. Nez, moš max 100 kadrus izbliezīšu ar zibeni zaksā i sjo.
Friidis:Zibspuldze jau nav lēts prieks, bet fotosomu gan grēks īrēt, ja var pa pārdesmit Ls nopirkt: www.ss.lv...
Man pašam brīva ir tikai foto mugursoma.
Man jau uz LV ceļo Crumplers. Tāpēc īsti negribas 1nam pasākumam iepirkt somu, kuru pēc tam nevajadzēs un tā mētāsies stūrī un krās putekļus.
hm, šeit visi pat dārgāk nekā nomās izīrē, tas laikam tāpēc, ka pieprasījums Piedāvāju līdzvērtīgi fotonomas cenai: 430ex + lowepro Nova AW 4 = 15ls uz 3 dienām. Mantas jāsvāc Rīgā (pārdaugavā)