forum.gif
Krāsu atšķirība starp dažādiem formātiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Krāsu atšķirība starp dažādiem formātiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.08 20:49
 citēt
Mans jautājums ir šāds:
nezinu, kā es to panācu, bet pēc photoshopa pārinstalācijas radās problēma ar krāsām:

darbība fotošopā: -> sekas bildei:
- atveru cr2 (canon row) formāta bildi un saseivoju jpg formātā -> fotogrāfijas krāsas samaitājas un pieņem zilganu nokrāsu,
- atveru tikko izveidoto jpg bildi fotoshopā -> krāsas ir normālas (tādas, kādas nu ir nobildēts),
- pielaboju trūkumus, saglabāju jpg vai tif formātā -> fotogrāfijas krāsas samaitājas un pieņem vēl zilganāku nokrāsu.

Vai Jums ir kādas idejas, kā no šīs fīčas tikt vaļā?
Publicēts: 22.07.08 20:57
 citēt
pamegini izdzest sekojosho folderi
C:\Documents and Settings\Default User\Application Data\Adobe\photoshop
Publicēts: 22.07.08 21:06
 citēt
Ja izdzēsīsi, nekas cits neatliks, kā te spamot ;)
Publicēts: 22.07.08 21:15
 citēt
Varbūt kādam ir zināšanas, ne tikai idejas? :)
Publicēts: 22.07.08 21:20
 citēt
Tavs pc nepareizi konvertē raw bildes jpg formātā. Kur to varēja izlabot, neatceros ;)
Nāks viedie, tie apgaismos. Labāk pamēģini sasar variantu, arī tiek galā ar zilajiem toņiem ;)
Publicēts: 22.07.08 21:32
 citēt
Cik secinu pagaidām ir, ka
1) photoshop ne visai saprot krāsas, kas ir cr2 forātā
2) efektu var mazināt mainot color space starp AdobeRGB1998 un sRGBIEC61966-1
Publicēts: 22.07.08 21:36
 citēt
darvins:Ja izdzēsīsi, nekas cits neatliks, kā te spamot ;)

Programma paliks, pazudis visi usera iestatijumi.
Publicēts: 22.07.08 22:25
 citēt
Jā, pie kam, ja photoshop kkādā brīdī šo mapi nevar atrast, tas tas nesagādā viņam grūtības to uzveidot no jauna :)
Man bija aizdomas, ka varbūt fails Color Settings.csf ir tas, kurā vajadzētu izdarīt kādas izmaiņas, bet laikam rokas par īsu, lai to izdarītu...

Bet paldies par idejām :)
Publicēts: 23.07.08 12:16
 citēt
a tev kameraa un shopaa vienaadi uzsatddijumi? abos, piemeram, AdobeRGB1998?
Publicēts: 23.07.08 20:29
 citēt
saiteuznabu, es ljooti daudz ko nezinu un tapec ar intesai palaos forumus! bet pashai bija shii probleema, kas sheit aprakstiita .... un man shkjiet ka tieshi ar sh es arii tiku no tas kaites!;-p
Spams saki? a spogulii paskatiijies?;-ppppp
Publicēts: 23.07.08 20:44
 citēt
dansīgai taisnība, domāju, ka problēma ir tieši tur... kaut kur krāsu profili ir nomainījušies, tāpēc arī ir citādāk nekā bija. Nekas jau nav sliktāk vai labāk, vienkārši citādāk...

Par jautājumu. Paņem bildi, paskaties properties, advanced, kādu krāsu profilu rāda. Dorši vien, ka sRGB ir tas, kas tev bija un apmierinās, ja būs, bet tagad varētu būt kaut kas cits. Paskaties un tad domāsim, ko tālāk.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):