forum.gif
Arī reportāžai vajag balsojumu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Arī reportāžai vajag balsojumu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.08 22:26
 citēt
Būtu patiešām jauki, ja par reportāžām/fotosesijām būtu iespējams nobalsot ar vērtējumiem 5 ballu sistēmā vai Patīk/dzēst!

cilvēkiem taču patīk balsot. šāda iespēja izraisītu lielāku uzmanību reportāžām
:face-wink:
Publicēts: 22.07.08 22:34
 citēt
me too! iespējams, ka tad būtu nedaudz lielāka aktivitāte arī pie reportāžām, jo, zināms, ka te nevienam pliku komentāru rakstīšana neiet pie sirds, ja nav iespējas jebkādā veidā savu viedokli izteikt ciparos.
Publicēts: 22.07.08 23:10
 citēt
ai nu kur nu vēl lielāku aktivitāti pie reportāžām.
Ir labi kā ir.
Publicēts: 23.07.08 00:14
 citēt
vai tad pa daudz tās aktivitātes?
vēl jau arī tāds gods kādam tiks kā "labākais reportāžu fotogrāfs" :face-wink:

balsojumi, vērtējumi. atkal kasīšnās. bet vismaz nedaudz lielāka sajēga, kā pareizāk veidot reportāžas. ļoti iespējams reportāžu masteri vairāk pievērsīsies ar derīgiem padomiem. Mums tak vajag izaugsmi :face-glasses:
Publicēts: 23.07.08 00:47
 citēt
Belladona - zem bloga reportāžām ietilpst arī fotosesijas.
Publicēts: 23.07.08 08:13
 citēt
nu ja būtu šādā vertēšanas sistēma varētu vismaz atlasīt tās reportāžas kuras vispār ir vērts skatīties...
Publicēts: 23.07.08 08:34
 citēt
saiteuznabu:Pogu DZĒST. Un tikai. Un, ja uz tādas uzspiež 20 lietotāji, tad tā "reportāža" automātiski dzēšas.

pietiktu ar 5 vai maksimums 10. :) bet vēl labāk, lai reportāžas paliek tā kā ir, tikai ar komentāriem. ja kaut kas ļoti nepatīk, to var izteik arī komentārā, un, ja šādi nesajūsmas pilni komentāri būs kaut vai 5, lietotājs ja ne izdzēsīs šo reportāžu, tad vismaz līdzīga rakstura vēl kādu jaunu toč neliks. :) es esmu PRET balsojumu ieviešanu reportāžām.
Publicēts: 23.07.08 11:15
 citēt
Kur tik daudz staļinistu rodas? Ka tik kaut ko aizliegt, izdzēst, pasūtīt labi tālu:)))
Publicēts: 23.07.08 11:30
 citēt
Par! :)
Publicēts: 23.07.08 11:54
 citēt
automaatiskaas dzeeshanas nebuus!

bet balsot par reportaazhaam, blogiem, skolaam ir Shadow sapnis... kas zin varbuut piepildiisies :)
Publicēts: 23.07.08 11:59
 citēt
KO???

a dabvaj komentaru verteshanu veel! tjip, balosjam ar 555 par balsojumu 555.

kamoon!

tas njifig nav vajadzigs. reportazhai ir cita doma. gribi lai neliek sudigas tehniskaas kvalitates roeportazhu, jo baidas dabut 333, bet tas bildes, piemeram, ir VIENIGAS no kada notikuma? a?

kur var but shita saspiestas pokemonu galvinjas...
Publicēts: 23.07.08 12:03
 citēt
versatile:a dabvaj komentaru verteshanu veel!

galīgi neslikta doma! varētu forumā ielikt atzīmi katram labajam vai stulbajam komentāram! :D
Publicēts: 23.07.08 12:14
 citēt
un vēl vērtētāja vērtētāju vērtējumu :)
Publicēts: 23.07.08 12:15
 citēt
lieliski ieteikumi! :D
Publicēts: 23.07.08 12:33
 citēt
Annir:a tie shadow sapnji arii kaadreiz meedz piepildiities?

cerams, ka šis viens nebūs no tiem, kas piepildās! :)
Publicēts: 08.08.08 19:42
 citēt
par ko ne.
Publicēts: 08.08.08 20:37
 citēt
man liekas būtu diezgan bezjēdzīgi veidot tieši vērtējumu sistēmu reportāžām, jo varbūt, ka tur puse no tām bildēm ir kārtīgs fufelis, bet dažas ir vnk izcilas un kātad ielikt to vidējo? 333?
tādēļ es vairāk par PATĪK/DZĒST :)
Publicēts: 09.08.08 00:03
 citēt
dzhii:... varbūt, ka tur puse no tām bildēm ir kārtīgs fufelis, bet dažas ir vnk izcilas un kātad ielikt to vidējo? :)
nesadalu viedokli. vērtēt REPORTĀŽU, ne bildes, kuras to veido - saproti - nesaproti?
PATĪK/DZĒST par reportāžu var arī nozīmēt PATĪK paskatīt bildēs to, ko dabā neesmu redzējis un DZĒST to, ka man pie backsaides.
Publicēts: 09.08.08 13:13
 citēt
un kā tad tu iedomājies vērtēt reportāžu, nevērtējot bildes???
tajos 5niekos taču ietilpst ideja, izpildījums un sajūtas
saprotu
Publicēts: 09.08.08 14:11
 citēt
Atbalstu jebkura veida balsošanu, komentēšanu, kritiku.
Publicēts: 09.08.08 15:04
 citēt
Es arī PAR!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):