forum.gif
Mainu Canon SLR komplektinu pret Canon G9
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Mainu Canon SLR komplektinu pret Canon G9
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.08 12:49
 citēt
Tātad, piedāvājums sekojošs:
Šaurfilams EOSs man guļ stūrī, jo ir citi šaurie un platie aparāti. Autofokuss ir labi, bet man ir vajadz;igs normāls eksponometrs, kas jēdz arī bildēt, un G9 atbilst tām prasībām.
Ko es piedāvāju maiņai:

* Canon EOS 300v - analogā spoguļkamera, 7 izgaismoti fokusa punkti, metāla bajonete, izgaismots LCD, utt.
sīkāka info: photonotes.org...=*
* Canon EF 50/1.8 - objektīvs pirkts, ja nemaldos, decembrī, Sia ELEKTRON i-veikalā, ir, attiecīgi, garantija. Pāris putekļi aiz lēcas ir, bet netraucē. Koplektā neoriģinālā blende.
* Tokina 19-35/3.5-4.5 platleņķis. Uz 35mm filmas 19mm ir ļoti plats leņķis. Asums uz filmas arī labs; kā jau platleņķim, ir aberācijas, bet ar to nav grūti cīnīties.

Vēl piemetīšu: pulti ar vadu, gredzenu, lai objektīvus ar 52mm vītni var piestiprnāt pie kameras otrādi (labs makro!), pāreju no 52mm uz Cokin P, P sistēmas ND 8 filtru.

Ko gribu pretī:
Canon G9, var bez kartes, kabeļiem un makulatūras, lietotu, bet labā stāvoklī.
Naudu negribu - tb, nepārdodu!
Publicēts: 23.07.08 21:57
 citēt
G6 neatbilst Tavām prasībām?
Publicēts: 24.07.08 13:59
 citēt
G6 tomer mazliet par vecu bus gan. ja nu vienigi tad ar 100 LVL piemaksu, kas man butiba nav vajadziga.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):