Tātad, piedāvājums sekojošs: Šaurfilams EOSs man guļ stūrī, jo ir citi šaurie un platie aparāti. Autofokuss ir labi, bet man ir vajadz;igs normāls eksponometrs, kas jēdz arī bildēt, un G9 atbilst tām prasībām. Ko es piedāvāju maiņai:
* Canon EOS 300v - analogā spoguļkamera, 7 izgaismoti fokusa punkti, metāla bajonete, izgaismots LCD, utt. sīkāka info: photonotes.org...=* * Canon EF 50/1.8 - objektīvs pirkts, ja nemaldos, decembrī, Sia ELEKTRON i-veikalā, ir, attiecīgi, garantija. Pāris putekļi aiz lēcas ir, bet netraucē. Koplektā neoriģinālā blende. * Tokina 19-35/3.5-4.5 platleņķis. Uz 35mm filmas 19mm ir ļoti plats leņķis. Asums uz filmas arī labs; kā jau platleņķim, ir aberācijas, bet ar to nav grūti cīnīties.
Vēl piemetīšu: pulti ar vadu, gredzenu, lai objektīvus ar 52mm vītni var piestiprnāt pie kameras otrādi (labs makro!), pāreju no 52mm uz Cokin P, P sistēmas ND 8 filtru.
Ko gribu pretī: Canon G9, var bez kartes, kabeļiem un makulatūras, lietotu, bet labā stāvoklī. Naudu negribu - tb, nepārdodu!