Piedāvāju visa veida 35 un 120 filmu skanēšanu! Mūžīgais jautājums - cena: 35mm filmām 1ls par filmu, neatkarīgi no kadru skaita! 120 cenu sarunāsim
Skaneris CanoScan 8800F
Un jautājums - par kādām cenām jūs skanējat plarfilmas salonos, vai kādas cenas skanēšanai esat redzējuši? Tad varētu nonākt arī pie fiksētas cenas 120niecēm
heh .. pa 36 kadiriem veicī samaksāju 3.69ls .... ieskenēja ... nu 2058x3104 labi ,bet nu ar melnām malām .... pie tam 4 dienas gaidīju ... tā besī :@ ja būtu Rīgā labprāt pie musco pasūtītu
musco:Piedāvāju visa veida 35 un 120 filmu skanēšanu! Mūžīgais jautājums - cena: 35mm filmām 1ls par filmu, neatkarīgi no kadru skaita! 120 cenu sarunāsim
Skaneris CanoScan 8800F
Un jautājums - par kādām cenām jūs skanējat plarfilmas salonos, vai kādas cenas skanēšanai esat redzējuši? Tad varētu nonākt arī pie fiksētas cenas 120niecēm
kādā izšķirtspējā tiek iedigitalizētas tās 35mm filmas?
Andreass:ja pa latu, tad tiešām nav vērts pašam skaneri pirkt. Izdomā cenu 120mm un arī paziņo. Ja atmiņa neviļ, tad BFS vai JVK prasa 1ls par kadru ieskanēt.
lūk tiem kas grib zināt izšķirtspēju: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed_with_Film_Scanning/canoscan_8800f/index.asp
70 santīmi pa kadru? Wheeee, dārgi... Tu gribi teikt, ka vieglāk ir veseli filmu, PA DIVĀM sloksnēm saskenēt pa latu (viss tas čakars ar likšanu iekšā, kropošanu, skenēšanu, likšanu atkal iekšā - NENORMĀLS čakars), nekā ieskenēt piem. 10 kadrus no 120 filmas? Principā, man liekas, ka skenēšanas ātrums vispār neatšķiras. Viss atkarīgs tikai no DPI..
Nu jā, pats atrodos Cēsīs, bet nu var variēt ar pastu, norēķiniem aploksnēs vai bankā failu nogādāšanu elektroniski! Japaskanē būs filmiņas dažādās izšķirtspējās, lai redz cik lieli faili nāk ārā! Bet reizēm protams braucu uz Rīgu, tad filmiņas varu savākt, pēc iespējas ātrāk ieskanēt un bildes kaut kā nogādāt! Noteitki optimāls variants būtu CD +filma un vēstulē iekšā!
briedis:70 santīmi pa kadru? Wheeee, dārgi... Tu gribi teikt, ka vieglāk ir veseli filmu, PA DIVĀM sloksnēm saskenēt pa latu (viss tas čakars ar likšanu iekšā, kropošanu, skenēšanu, likšanu atkal iekšā - NENORMĀLS čakars), nekā ieskenēt piem. 10 kadrus no 120 filmas? Principā, man liekas, ka skenēšanas ātrums vispār neatšķiras. Viss atkarīgs tikai no DPI..
Protams, cenrādis pašam brīva izvēle
Nu kads kaut kas sāks kustēt, tad jau redzēs! Pēc Latvijas sistēmas jau būtu stilīgi uzlikt mazu cenu un tad celt augšā, bet ar mani laikam varētu notikt tikai pretējais!
Redz kaut tām 35niecēm es cenu nevaru likt 4ls, jo ir baigais čakars, bet salonos ir lētāk un nafig kādam pie manīm skanēt! Un ar tām 120niecēm tiešām ir tā - laiks rādīs!
Es arī esmu iepircis skaneri Epson V700 un arī bija doma mazliet atpelnīt ieskanējot kādam blogerim kādu filmu (Es pa dienu esmu rīgā )
Bet tas nav nopietni iedod linku uz speceni... Ja es skanētu maximālajā izšķirstējā ar 48 bit krāsām tad viens kadrs būtu lielāks kā 1GB un kuram tas ir nepieciešams? + kā ak34 jau rakstīta gan te, gan savā blogā nav jēgas no maksimālās izšķitspējas, jo ne stikls, ne filma bieži nedod tik daudz ārā + pēdējā pozīcija izvēlē bieži vien ir tikai marketiga triks.
sēdēt un ķīzgāties ar svešiem negatīviem pa 0.70 ar gaužām plāno 88ooF.... man būtu žēl gan savu laiku, gan apsvērtu iespēju vai es vēlos lai mani nomētā ar dārzos drīz ienākošām plūmēm... manuprāt lai ņemtos skanēt filmas par naudu tomēr ir vajadzīgas iemaņas to darīt, kā arī kko saprast no filmām.
Ah, pārsmieties var ... Biznesa plāns neizklausās gana pārdomāts
No 35mm filmiņas 1 kadra "peļņa" - 2.78 santīmi, bet ieskenēšanai, cropošanai, sūtīšanai utt. aizies vairākas minūtes Vēl tik vajag piedāvāt uz sava rēķina ierakstīt savā matricā, izdrukāt diskam smuku vāciņu un nosūtīt kā apdrošinātu paku )
Visi testi un paraugbildes tiek atliktas uz vēlāku laiku,jo dažādu apsvērumu dēļ skaneris varak netika nogādāts līdz manīm, jāgaida līdz nākamajai nedēļai, tad arī varēsim turpināt diskusiju!
bet saku uzreiz, ka ar planshetnieku skaneet 135 filmas bus gauzham slikts rezultaats. 120 filmas gan buus cieshami, bet ljoti daudz kas ir atkariigs no tainaam rokaam un iemanjaaam.
kamoon! dzheks vel skeneri nav pat sanjeemis, jau piedavajas skenet - bez pieredzes un taa. i cennjiks tads pats ka "pa draugam' salona. nununununununununu....
musco, redzi, interese buutu, BET lai par to naudu maksatu, pie tam tadu, kas maz atskiras no salona cenas, kur es tomer ar cheku varu pretenzijas celt, ja kas ne taa (ir darits un ne reizi vien), tad prasas vismaz salona kvalitate. a taa, ja tu varbut ar vienu roku popkronu grauz, ar otru liec filmu raamiitii, nu, kamoooon. + ar shito aparatu zajebjoshsja vairuma skenet.