Labrīt tauta!!! Ir vajadzīgi pāris brīvprātīgie (prātīgās kā palīgi pasākuma organizācijai uz vietas Alūksnē. Vēlams cilvēki, kuri ieradīsies piektdien laikus Pieteikties lūdzu pie manis , tel. 26765031 vai e pasts (labāk..) slisans@gmail.com, noteikti norādot savus kontaktus . Ceru, ka būsit atsaucīgi! Un vēl ja kādam, kurš piektdien laikus izbrauc no Rīgas ir kādas pāris brīvas vietas autiņā .. dariet zināmu arī to
Lunis:Man taka ir laikam viss brivss un varetu palidzeties BET nezinu ka man buss ar pavesjanu sjobrid , kaa Fridiss no Ogres tiks.
Uz večiem nespecializējos, tādēļ diez vai varu Luni pavest... Bet ar aizvešanu ir tā, ka 1.aug man dežūra līdz 2.aug. 8:30 un, pat ja nolemju riskēt un braukt ar ātruma pārsniegšanu, ātrāk par 11 Alūksnē netikt. Vai ir vērts?....
pienemsim, ka tu brauc ar atlautajiem 90km/h. Radars ir uzstadits uztvert un BILDEET visu, kas kustas atrak par 100km. Kads varbut var aprekinat, cik garsh apdzishanas celsh nepiecieshams lai apdzitu priekšā braucošu mašiinu kas parvietojas ar atrumu 80kmh, pasham nepārsniedzot 100km/h?
Shadow:pienemsim, ka tu brauc ar atlautajiem 90km/h. Radars ir uzstadits uztvert un BILDEET visu, kas kustas atrak par 100km. Kads varbut var aprekinat, cik garsh apdzishanas celsh nepiecieshams lai apdzitu priekšā braucošu mašiinu kas parvietojas ar atrumu 80kmh, pasham nepārsniedzot 100km/h?
Ja tu brauc ar 100kmph un apdzenama masina ar 80kmph, tad tu parvietojies par 5.6 metriem sekunde atrak par otro masinu. Nemaz tik liela distance nav janobrauc, lai veiksmigi apdzitu to stulbeni kas velkas ar 80kmph.
nezinu man kaut ka shkiet ka policisti ar stalkeru +-1km erroru jau ir slikti a bezjuutiigs radars novietots tur kur tas nav vajadzigs un tu vinu negaidi, taa ir katastrofa. tas ir pilnigakais The Tabula un panoptikums. :hate:
Shadow:pienemsim, ka tu brauc ar atlautajiem 90km/h. Radars ir uzstadits uztvert un BILDEET visu, kas kustas atrak par 100km. Kads varbut var aprekinat, cik garsh apdzishanas celsh nepiecieshams lai apdzitu priekšā braucošu mašiinu kas parvietojas ar atrumu 80kmh, pasham nepārsniedzot 100km/h?
Ievērojot noteikumus, tu vari šamējam mest ar gaismām un pīpināt, bet apdzīt nee...
Ievērojot noteikumus, tu vari šamējam mest ar gaismām un pīpināt, bet apdzīt nee...
Lasot šo izcilo topiku, ienāca prātā supervecs dzejolītis: ...Pa Misisipi kuģīts brauc, Tam pretī brauc vien gos', Tas kuģīts noiet dibenā, Lai garām tiek tā gos'...))