forum.gif
Alūksnes Foto bloga plenērs!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Alūksnes Foto bloga plenērs!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.07.08 08:29
 citēt
Labrīt tauta!!!
Ir vajadzīgi pāris brīvprātīgie (prātīgās :) kā palīgi pasākuma organizācijai uz vietas Alūksnē. Vēlams cilvēki, kuri ieradīsies piektdien laikus :) Pieteikties lūdzu pie manis , tel. 26765031 vai e pasts (labāk..) slisans@gmail.com, noteikti norādot savus kontaktus . Ceru, ka būsit atsaucīgi! Un vēl ja kādam, kurš piektdien laikus izbrauc no Rīgas ir kādas pāris brīvas vietas autiņā .. dariet zināmu arī to :D
Publicēts: 24.07.08 10:39
 citēt
Nu bet TAUTA :)
Publicēts: 24.07.08 11:16
 citēt
Es jau varetu pieteikties (ja tik neliksi 200 olas mizot) ;-pppp Bet pieteicos autinjaa pie Juzix - es nez cikos jams iz brauks.
Publicēts: 25.07.08 03:02
 citēt
Man taka ir laikam viss brivss un varetu palidzeties BET nezinu ka man buss ar pavesjanu sjobrid , kaa Fridiss no Ogres tiks.
Publicēts: 25.07.08 14:49
 citēt
Lunis:Man taka ir laikam viss brivss un varetu palidzeties BET nezinu ka man buss ar pavesjanu sjobrid , kaa Fridiss no Ogres tiks.

Uz večiem nespecializējos, tādēļ diez vai varu Luni pavest...:)
Bet ar aizvešanu ir tā, ka 1.aug man dežūra līdz 2.aug. 8:30 un, pat ja nolemju riskēt un braukt ar ātruma pārsniegšanu, ātrāk par 11 Alūksnē netikt. Vai ir vērts?....
Publicēts: 25.07.08 17:12
 citēt
no juglas statika lidz Vietai ir 2h braucot druscin atrak vai 2h30min braucot ieverotjot satiksmi. ROVNA 200km

tatad, ja gribat but ap 6-7 Aluksne, pie Rigas robezhas jabut ap 3-4
Publicēts: 25.07.08 17:13
 citēt
AAAAAAAAAAAAAA VEEEL

VISIEM VISIEM ŠOFERIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

155 kilometrā ir FOTORADARS!!!!!! (pļavas pašā fakin vidū)
Publicēts: 25.07.08 17:14
 citēt
Vai tad atruma ierobezojums nav jaievero? :face-plain:
Publicēts: 25.07.08 17:45 labots
 citēt
pienemsim, ka tu brauc ar atlautajiem 90km/h. Radars ir uzstadits uztvert un BILDEET visu, kas kustas atrak par 100km. Kads varbut var aprekinat, cik garsh apdzishanas celsh nepiecieshams lai apdzitu priekšā braucošu mašiinu kas parvietojas ar atrumu 80kmh, pasham nepārsniedzot 100km/h?
Publicēts: 25.07.08 17:57
 citēt
Friidis : O.k O.k Frižonkuls neraļo , es te jau saku lukoties pec alternativam kas kursēs no mana kraja uz Malēniju:):)

Z.G

Jebkura gadijuma man 1-2-3 visas dienas ir pilnībā izbrīvētas taka sjaka JA KAS es varu piemest ZIRGSPĒKU tik lidz vietai tad kautkā jātiek LAICĪGI:):)
Publicēts: 25.07.08 18:12
 citēt
Vispaar jau ZG luudza pieteikties telefoniski vai arii pa meilu, ja nu kaads to nepamaniija ;)
Publicēts: 25.07.08 18:57
 citēt
Shadow:pienemsim, ka tu brauc ar atlautajiem 90km/h. Radars ir uzstadits uztvert un BILDEET visu, kas kustas atrak par 100km. Kads varbut var aprekinat, cik garsh apdzishanas celsh nepiecieshams lai apdzitu priekšā braucošu mašiinu kas parvietojas ar atrumu 80kmh, pasham nepārsniedzot 100km/h?

Ja tu brauc ar 100kmph un apdzenama masina ar 80kmph, tad tu parvietojies par 5.6 metriem sekunde atrak par otro masinu. Nemaz tik liela distance nav janobrauc, lai veiksmigi apdzitu to stulbeni kas velkas ar 80kmph.
Publicēts: 25.07.08 19:17 labots
 citēt
Shadowam ir bumers. more questions?
Publicēts: 25.07.08 19:39
 citēt
versatile:Shadowam ir bumers. more questions?

Nu jā- bumeriem, imprezām utml jau satiksmes noteikumi nav uzrakstīti...:)
Publicēts: 25.07.08 19:48
 citēt
sasar: apdzīšanas sākumā apdzinējam arī ir 80km/h ;)
Publicēts: 25.07.08 19:51 labots
 citēt
Kamer ir 80kmh, tikmer tu nevienu neapdzen.

Palielinot atrumu lidz 100kmh, pietuvojies apdzenamajam automobilim un sac veikt apdzishanas manevru :)
Publicēts: 25.07.08 20:42 labots
 citēt
nuuu ne jau uz 80 braucot saaks apdzit taadu pashu. ietur distanci un redzot ka pretim nebrauc palielina atrumu un apdzen.
Publicēts: 25.07.08 20:45
 citēt
COMINGS SOON:
From Darvins, the DOF-revolutionist
the new blockbuster
TAKEOVER THEORY!
Publicēts: 25.07.08 20:47
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: aaaa norecos
Publicēts: 25.07.08 22:56
 citēt
nezinu man kaut ka shkiet ka policisti ar stalkeru +-1km erroru jau ir slikti a bezjuutiigs radars novietots tur kur tas nav vajadzigs un tu vinu negaidi, taa ir katastrofa. tas ir pilnigakais The Tabula un panoptikums. :hate:
Publicēts: 25.07.08 23:28
 citēt
Shadow:pienemsim, ka tu brauc ar atlautajiem 90km/h. Radars ir uzstadits uztvert un BILDEET visu, kas kustas atrak par 100km. Kads varbut var aprekinat, cik garsh apdzishanas celsh nepiecieshams lai apdzitu priekšā braucošu mašiinu kas parvietojas ar atrumu 80kmh, pasham nepārsniedzot 100km/h?
Ievērojot noteikumus, tu vari šamējam mest ar gaismām un pīpināt, bet apdzīt nee... :)
Publicēts: 25.07.08 23:38
 citēt
UldisS:
Ievērojot noteikumus, tu vari šamējam mest ar gaismām un pīpināt, bet apdzīt nee... :)

Lasot šo izcilo topiku, ienāca prātā supervecs dzejolītis:
...Pa Misisipi kuģīts brauc,
Tam pretī brauc vien gos',
Tas kuģīts noiet dibenā,
Lai garām tiek tā gos'...:)))
Publicēts: 28.07.08 20:34
 citēt
LUNI
atradu TEVI
:)
:Nemšu vērā..
DANSIGA TU arī esi pieskaitīta.. :D

Bet ERA ir taisnība .. tiešām bija lūgums dot ziņu uz e pastu vai telefonu..
Publicēts: 28.07.08 23:20
 citēt
Uraa, taisniiba ir manaa pusee :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):