Lutums : Tici man vinji sai zinja ir AUXSTI PROFESIONALJI ,un JEBKUR kur tu vinju IERAUGI paradas REKINOTIES ar sjo iespeju. KUR NEREKINAS tur tu vinjus nekad neieraudzisji PAT NEJAUSJI NEE Krievi sai zinja ir tikpat spici ka Jenkji vai Anglji
Man nav skaidrss jusu cepiens. Jums ko garlaicigi vai darit nav ko? Man piemeram darbs sastitss ar lielu pasakumu servisa nodrosjinasjanu. Latvija REGULARI notiek naznedazjadu MILZIGU starptautisku kompaniju Oficiali un izkalides pasakumi nu tadi uz daudziem tukstosjiem faisu ar visadi jocigu konkretai kompanijai vai valtij no kuras nak konkreta kompanija ARTISTU piedalisjanos. Vinie beizji vein ir BEZGAUMIBAS un prastuma paraugs MUSUS IZPRATNE bet sjo pasakumu organizetaju izpratne LOTI AUXSTA LIMENJA. Man nav saprotams kapec man butu jaizrada intrese par kautkadu "Krievijas korporativu tussinju" da ve l jaisaka savs vertejums Tas pasakums ir KRIVIJAS Finasu /Showa BIZNESA elites KORPORATIVS PASAKUMS kada tur var but praoblema . Mums ko kada seviskaj intrese par Letam zem fonogramas izpilditiem balaganiem? Politikjus es saprotu jo sjiem tur intrese cupoeties ar dzekiem kur KATRAM personigais kapitals ka 2-3 Latvijas valsts gada budzjeti , sjie cer PIESUKTIES un kadu gabalu no "Bieza papus nokampt" bet MUMS KADA DALJA GAR TO ?? Vinu tac LTV /LNT un neviens cits VALSTS kanals nerada NEBAZ JUMS VIRSU ko tad pasji vinjam lienat virsu? Brazilija Praidss notiek AR INTRESEJIETIES kada dalja jums gar kautko ARZEMJU prieksj ARZEME Sjie lautinji IRE TELPAS izmanto SERVISSU un rar LV viniem nav nekadas dljas vinji tadus pasjus festus riko FRANCIJA / GRIEKIJA /ITALIJA un neviens vietejais iznemot policiju un veikalniekus par tiem neintresejas Latvija jau nez cik gadus riko savus MISS LATVIJA konkursus Afrija , Kipra , Turcija domajat kads VIETEJAIS par to irada kautkadu INTRESI ?? Piemeram ziemā ĻOTI LĪDZĪGS "Biezo krievu tuss" notiek francijas alpu miestiņā Courchevel ar pešņas pļaskas eleitāras maukas un "Ziņkārīgie" tai laikā Courchevel pilnībā pamet slepotāji no citām valstīm un tur izklaidējās tikai "Krievijas turīgā publika" savā stilā kas neatšķitas no jūrmalas vasarā a pārējā KRIEVIJA skandē sauki gluži tāpat kā to dara par jūrmalu tas ir "куршавелы - буржуи! красная Поляна - ПАТРИОТЫ))) KAS JUMS TUR BUTU PAR INTRESI darit nav ko?
negatIvs:vispār jau tas "Jaunais vilnis" tāds padebīls pasākums ar visām tizlajām slavenībām, bet naudu ienes.jautājums vienīgi, cik tālu par naudu iesim......
Viss ir relatīvs. Visticamāk, ka auditorijas ziņā tas ir daudz lielāks par, piemēram dziesmu svētkiem, rada daudz mazāk neērtību un pats par visu samaksā. Nav arī sliktāks mākslinieciski. Latvijas PRam un atpazītamībai dod daudz vairāk kā mūsu vietējo meģinājumi iziet ārpus robežām. Noorganizēts arī ir profesionāli. Izskatās, ka filmē krievi, tāpēc TV tiešraide ir OK. Visādā ziņā, tas ka kāds šādu pasākumu pie mums rīko ir atbalstāmi un visnotaļ pozitīvi.
Žēl, ka ir tik daudz īdētāju, kuri grib skraidelet pastalās, lepoties at tautiskumu, sūdzēties ka Šķēle un Lembergs visu ir nozadzis un saukt veiksmīgus cittautiešu darboņus, kuri ar savu darbu kaut ko ir sasnieguši, par urlām.
kalašņikovam žetons... Laikam jau tik drīz nekas nemainīsies... Pašu sūdi smaržo, bet citu smaržas smird... cerams, ka tas neiedzimst - vismaz ne vairākās paaudzēs...
blukjis : Pareiz pareiz , pietam tur sava zinja mistika jo KRIEVIEM BRUNOJUMA ir divu DAZJADU kalibru BAZES MODELJU Kalasnikovi ka attiecigi saucas AK-47 un AK-74 attiecigi 7.62 mm un 5.45 mm Eksportam un specialam vajadzibam gan tiek razjotas neeesakaitamas modifikacijas varaiacijas tai skaita ari uz NATO standarta 5.56mm patronu
Kaut kā nejauši pārslēdzās vakar uz LNT uz minūtēm 10-20, bet tagad es zinu, ka pirmā vieta, kura būtu jāapmeklē Latvijā ir šprotu rūpnīca, jo neviens nesaprot, kā tās šprotes tiek ar rokām liktas bundžiņās? Un pēc šārīta intervijas ar Zatleru, tagad zinu, lielākās Krievijas šovbiznesa zvaigznes ir Pauls un Vaikule, tāpēc arī Zatlers pats gāja uz koncertu un aicināja šos pie sevis... Zeme, atveries...
man šī vaidēšana par krievu urlām, briesmīgo sibīriju, sirpi un āmūru u.t.t. atgādina zurofa no vizentāla cenrtra nepārtraukto īdēšanu. Normāls pasākums, man nepatīk es neskatos.
saiteuznabu: neķer kreņki. vidusmēra latvietis ir mīkstais, kuram deguna galā sitīs citu latvieti, bet viņš neko nedarīs, jo negrib sabojāt attiecības ar sitējiem vai arī nav izdevīgi utt. šajā gadījumā paņirgājās par Latvjas himnu par vēl šo to, bet tos utainos vēl uz Rīgas pili uzaicina... igauņi nez kāpēc tirsā nelien, bet vienalga ir priekšā mums. un par to finansiālo ieguvumu runājot, Dzintaru koncertzāle izmaksā tikai 6 000 LVL dienā, arī šajā gadījumā. savukārt daudzas viesnīcas Jūrmalā pieder ne jau vietējiem.