forum.gif
Canon ixus70 lens error remonts paša spēkiem - ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon ixus70 lens error remonts paša spēkiem - ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.08 14:24
 citēt
čau foto tauta,
mans mazais kabatas aparātiņš nu ir atņirdzies, slēdzot iekšā met ārā paziņojumu "lens error, restart" un protams nekas nelīdz. cik saprotu, objektīvs neizbīdās līdz galam. tas noteikti noticis dēļ putekļiem, netīrumiem utt ko canon serviss loģiski norakstīs uz manu vainu un būs jāpiķo.. :face-glasses:

kāda pieredze, mož man viņu pašam atskrūvēt un iztīrīt un būs okei? jeb tomēr tur smalkākas lietas, tipa programmatūras atjaunošana ut.t. :face-plain:
Publicēts: 25.07.08 14:37
 citēt
izjauc un paskatirs :)
Esmu labojis vienu HP. itkā strādā :)
Publicēts: 25.07.08 14:39
 citēt
jāiepērk to smalko krusta skrūvgriezīti..
Publicēts: 25.07.08 14:50
 citēt
un kvalitatīvu. citādi `norausi` galbvas skrīvītēm. Jābūt arī ar attiecīgu dziļumu. šamos sabojāt ir kā 2 pirkstus saslapināt :)
Publicēts: 25.07.08 14:59
 citēt
varbūt vari ieteikt kur pirkt?
Publicēts: 25.07.08 21:26
 citēt
man uz galda staav sony ar taada pat vaina, jaajauc viss objektiivs ... tuliit saakshu :face-grin:
Publicēts: 25.07.08 21:32
 citēt
Unijas ielaa ir kaut kaads veikals (es tur pirku mashiinas antenu) kur bija fantastisks mazo skruuvgrieziishu komplekts!
Publicēts: 25.07.08 21:36
 citēt
ja pa 3Ls tad nekas labs nebuus esmu padarbojies ar paaris leetuchiem - negribu redzeet vairs...
Publicēts: 26.07.08 19:00
 citēt
meegini ar roku atveert to leecas aizsardzinju sleedzot iekshaa, man tas paliidzeeja, kad fochis bija paviesojies juurmalas smiltis. arii raadija erroru, bet tad pachakareeju to vaacinju un aizgaaja
Publicēts: 26.07.08 22:16
 citēt
Paroc googlē,būs remonta tehnoloģija,ietaupīsi nervus!Skrūvgriežņu cenas lietošanai pēc nozīmes sākas no 5 lati un uz...:):face-grin:
Publicēts: 26.07.08 23:28
 citēt
ja jaukšanas procesā kaut ko sačakarēsi tik tālu, ka jāregulē, tad jāņem vērā, ka latvijā tādas iekārtas nav[pirms gadiem diviem vēl nebija].Sony tuvākā vieta bija Francijā un tas joks maksāja~170ls.Rīgā var izjaukt, iztīrīt un salikt~70ls+ja neiet un jāregulē-Francija~170ls.man Sony ziepenei čakarējās izsarglapiņas objektīvam, tad arī painteresējos.finālā no piedāvātajiem variantiem atteicos, ieķīlāju vāciņu atvērtā variantā[0ls] un var fotografēt vēl šodien
Publicēts: 26.07.08 23:38
 citēt
P.S. Tavā gadījumā putekļi var arī nebūt vainīgi, var līdzēt elektroniski-mehāniska iejaukšanās piekļūstot shemai-zinu gadījumu[objektīvs pumpējās un nefiksējās]. kļūmi novērsa Elkor servisā 5 min. laikā par simbolisku[neoficiālu] samaksu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):