forum.gif
Kuras firmas zibspuldzes jūs ieteiktu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kuras firmas zibspuldzes jūs ieteiktu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.08 21:21
 citēt
Esmu galīgi apjucis no piedāvājumu klāsta tapēc vēršos pie cilvēkiem, kas kaut ko no tām lampām saprot! Ir doma iegādāties kādu! (:
Publicēts: 25.07.08 21:22
 citēt
aareejaas zibspuldzes vai varbuut tu domaa studijas monoblokus?
Publicēts: 25.07.08 21:28
 citēt
Studijas! (:
Publicēts: 25.07.08 21:31
 citēt
nu re. tagad jautaajums daudz skaidraaks. pats gan neko iipashi pateikt nevareeshu jo taas visas shtelles baigi sveshaas.
Publicēts: 25.07.08 21:37
 citēt
:D Nu jā, vismaz labi, ka jautājums skaidrs... (: tas jau ir liels solis!!! :D
Publicēts: 25.07.08 21:44
 citēt
Es ar neko daudz nerubīju, bet parunājoties ar gudru cilvēku (cerams, ka viņš gudrs) sapratu, ka lielākās atšķirības (ja salīdzina vienādas jaudas gaismas) ir, vārds, pārlādes laiks un aksesuāru pieejamība... Viņš stāstīja, ka pazīst daudzus keksus, kas savās nelielajās studijās sapirkuši ļoti lētās gaismas no e-bay (ap 200 zaļajiem par 500 - 600 vatu monogalvu) un lieto jau vairākus gadus un nekādas problēmas... Pēc šīs sarunas apmulsu, jo itkā negribas iegrābties sūdā, bet tai pat laikā pārmaksāt 3 līdz 5 reizes vairāk arī negribas...
Jautājums joprojām atvērts:)
Publicēts: 25.07.08 21:47
 citēt
Senders:Es ar neko daudz nerubīju, bet parunājoties ar gudru cilvēku (cerams, ka viņš gudrs) sapratu, ka lielākās atšķirības (ja salīdzina vienādas jaudas gaismas) ir, vārds, pārlādes laiks un aksesuāru pieejamība... Viņš stāstīja, ka pazīst daudzus keksus, kas savās nelielajās studijās sapirkuši ļoti lētās gaismas no e-bay (ap 200 zaļajiem par 500 - 600 vatu monogalvu) un lieto jau vairākus gadus un nekādas problēmas... Pēc šīs sarunas apmulsu, jo itkā negribas iegrābties sūdā, bet tai pat laikā pārmaksāt 3 līdz 5 reizes vairāk arī negribas...
Jautājums joprojām atvērts:)

Nu re- tad kad vajag spamot vai tautu provocēt uz muldēšanu- portreti lv. ir klāt, bet šis ir tas gadījiens, kad viņa padoms būtu viens no lietderīgākajiem...:)
Varbūt uzjautā šim privāti?
Publicēts: 25.07.08 21:50
 citēt
turpinot spamot - a cik es lasu, tad izskatās, ka viņš pieturas pie principa ne sašam, ne pašam... spamot jau nav grūti, kaut ko prātīgu ir grūtāk... redziet, tas bija pavisam vienkārši...
Publicēts: 25.07.08 21:57
 citēt
ProFoto! ;)
Publicēts: 25.07.08 22:01
 citēt
Pofig kas pašam, galvenais, ka sašam tiek.:face-kiss:
Publicēts: 25.07.08 22:56
 citēt
sasar:Pofig kas pašam, galvenais, ka sašam tiek.:face-kiss:

:face-grin::face-grin: šis bij labs! :face-grin:
Publicēts: 25.07.08 23:10 labots
 citēt
Lielaka jusus probelam ka jus NEZINAT NESAPROTAT nafig jums VISPAR tas bilces vajadzigas. Nu nevarat iasti izdomat KO TAD BILDES un kados apjomis tas viss ir butisks faktorss izvele:) Man piemeram nirga nak kad man stasta ka ar ar GALVAM BILDE 8h diena Liela studija :):) Pie tadiem apjomiem tas galvas sen butu sadalujusjas GABALOS :):) Lidz ar to primarais ir JOZIN ko gribi darit STUDIJA tikai tad var izveleties PIEMEROTU tehniku a taa vart teikt BOWENs ak papec BOWEN da tapac ka tads VISIEM IRA a kapc ir vsiiem da tapec ka SONY ari kluasas visi ja klausas SONY bilde ar SONY ALFA :):) Kad pirmo reiz ta istti padzivojis rietumos sanaca ka pirma veita kur bidiju biznesu bij kantoris varda "SENNHEISER" un tur man loti popurai paradija no nodemonstreja ka SONY tas ir DZILJA TAUTAS KLASE it visos raditajos , BET vinju KLAUSAS /LIETO visi un butiba ko LIETO VISSI DER VSIIEM isti TEICAMI neder nakam tapat ari ar ko lieto visis BOWENs a kapec TO LIETO VISSI :):)

Tadam vajadzibam un tadiem apjomiem ka 90% Jusu velas pirkt BLICES , studijas blices VISPAR NAV NEPIECIESJAMAS vai ari der PASJAS LETAKAS NO NAME razojuma:):)
Publicēts: 25.07.08 23:18
 citēt
Luni, runa šobrīd neiet par to ar ko bildē visi un vēl jo mazāk par sony. Vai varbūt man vajadzēja arī pierakstīt par to, ka es zinu ar kādu fotoaparātu taisos turpmāk bildēt un tas nav sony? Lai nevajadzētu rakstīt par tautas klasi un tml.
Man ar studijas gaismām ir pavisam neliela pieredze un, manuprāt, tas, ka uzdodu jautājumus ir pavisam normāli - kuram gan gribas iegrābties izmetot lielu naudu un neiegūstūt labu mantu? (:
Publicēts: 25.07.08 23:21
 citēt
CIK BIEZJI , CIK INTESIVI kaut vai cik lielus OBJEKTUS , Cilveki prieksmeti , kautkas liels kautkas mass kautkas KUSTIGS , nekustigs maza talpa LIELA TELPA 100m2 studija ar 5m griestiem vai 20m studija ar 2m griestiem?:)

Nu piemeram BILDESJU 1000 Meitenes pa vienai 20m2 studijas pie baltas zsienas vai bildesju 100 meitenes KOPA aktu zale uz aizkaru fona.
Publicēts: 25.07.08 23:29
 citēt
info nodots! (:
Publicēts: 25.07.08 23:29 labots
 citēt
Piemeram atvelkas ZOS ar tekstu mums 200 cilvekus vaig nobildet Garagramatai visu kolektivu steidzami ritaa mums telpa it konferencju zale O.K buss. LABI. Iekramejam bussa Genratoru 4 galvas 2 lieli boxsi 2 lietusargi kaudze stativu lielais fona turetajs , Linhofs 6x9 + Ds Canons . ATBRAUCAM uz Juglu IENAKAM! A tur VEIKALA KOLEKTIVS janobilde PA VIENAM pases formata bildites kautkas lidzigs Vinjetei 200 fesi uz fona ar pareju KA UZ PASI :) Butu pieticis ar VIENU DURAKU ar 20.D CANON ar 28-200 Stiklu un viena maza studijas blice 250w kas plecu soma iet ieksja vai vispar ar vienu 580 uz staiva ar palaideju un 2-3h stundas butu visus uzskilis VIENS :):)
Publicēts: 25.07.08 23:42
 citēt
:D :D Nu darbā man līdzīgi asistēju vienam fotogrāfam un arī tā devāmies pie notāriem. Un tur dienā 40 cilvēki jānobildē. mājaslapai un apliecībām. tā laikam 3 dienas. Trakums, ar dabīgo dienasgaismu izlīdzējāmies... (: Nu re, netika ņemts tikdaudz kas līdzi, bet tomēr nesamais bija! :D
Publicēts: 26.07.08 00:00
 citēt
ProFoto, starp citu, viena daļa modeļu ir made in Latvia. tobiš, salikti in Latvia.
Publicēts: 26.07.08 00:19 labots
 citēt
versatile : Vari meinet motivaciju kapec tev patik NE DIGIATALS arhaisks ProFoto salidzinajuma ar Elinchrom Style FX Cena viena tika iespejas un precizitate un axsesuaru izvele un kvaliatate Elinchrom daudz auxstaka:):)

www.adorama.com...
www.foto-mueller.at...
Publicēts: 26.07.08 00:31 labots
 citēt
jā,pats tos ProFoto arī lieku kopā :D ko lai saka,rekomendēju :D
bet liekam mēs tikai Compact 600 vai 800 laikam... palaidējus gan lielā daudzumā.
Publicēts: 26.07.08 00:40
 citēt
Es principā uz Elinchromiem sliecos - manuprāt, kaut kas pa vidu starp ļoti dārgi un labi... vienīgi vēl nedaudz jāpagaida. Gaismas man 3. pēc prioritātes. Es Romā 42m2 dzīvoklītī iztieku ar 580 blici:)
Publicēts: 26.07.08 00:45
 citēt
Lunis, es par ProFoto neko neesmu teicis, ar studijas zibeenm vispar njerozbirajusj, vien zinu ka ieksh LV taisa.
to, ludzams, Billijam jautaa.
Publicēts: 26.07.08 01:25
 citēt
versatile : ProFoto ir loti reti sastopama firma uz monoblokiem vismaz EIROPA noteikti nav populara kur nu vel pieprasita nemot vera neadakvati auxsto cenu un pieticiga iespejas. Generatori un vsidas citadas PRO fisjkas gan ir KRUTAS bet mums sjo segmentu tapat PRAKTISKI ar retiem iznemumiem kads izmanto un tad ar tik leto galu Bowen vai Elinchrom generatorus vel retak Broncolor un tadas dargas mantas ka piemeram sjis www.profoto.com... es godigi sakot vispar Austrumeiropa nevienam nesmu redzejis:)

Gribi teikt ka LV kautkur razjo sjos dargo modeli ?www.profoto.com... ??
Publicēts: 26.07.08 02:46
 citēt
konkretus modeljus nezinu, bet ja shvaboc saka ka jaa, man nav iemesla apshaubit.
detaljas un shemas nak no citurienes, tikai samontets, salodets un kopa salikts tiek te.
Publicēts: 26.07.08 10:46 labots
 citēt
versatile : Es vienkarsji saku , ka konkreta kantora isstradajumi ir 2-3x dargaki par analogiem citu razotaju modeljiem:)
Piemeram ProFoto Generatori vismaz 2-3x dargaki par tadas pasjas jaudas un iespejam ka piemeram Bowens vai Elinchrom
www.tanala-store.com...

Reku: ProFoto D4/2400WS = 6,717.55 EUR
Elinchrom Digital 2400 RX = EUR 1.799,00 PIETAM sai cena ietilps ari viena Digital SEE GALVA!!
Bowens QUAD 2400 Generator = 2.259,81 €

Taka domaju ka par ProFoto pie mums galig neatainojas ja nu vienigi ka kadreiz Hameleons vipendrijās "Sony nav daudziem tapec tas ir MAN!"
Publicēts: 26.07.08 12:18
 citēt
7A un 7S vakar kādu kaudzīti saskrūvēju... vēl mums ir uz salikšanu laikam arī B2 un 7B
aber jā,nu liekam mēs kopā tos Compact 600,ne es gan,tur mums cita brigāde dabojās.
Publicēts: 26.07.08 14:16
 citēt
shvaboc : Gribi teikt ka Zviedri savu ProFoto rupnicu no Zviedrijas uz Latviju parcelusji? Nebutu jau nekads brinums jo cenas tiem daiktiem bija APSALUTI nekonkurentespejigas:)
Publicēts: 26.07.08 14:19
 citēt
Nē,mēs izpildam tikai daļu viņu pasūtījumu,turklāt skaitamies atsevišķa firma,kas tikai ražo viņiem.Jaunākos modeļus nevaram likt,jo nav atbilstošas lodēšanas līnijas.
Publicēts: 26.07.08 14:55
 citēt
Mjaa , ko tik šeit neražo lai būtu lētāk :):) šiem jau monoblokiem nemaz nav necik jaunu modeļu vismaz cik esmu redzejis katalogos. Visai šaura nomenklatūra. ģereratori un baču ģenerātori gan baaig liela izvēle bet DRAUSMĪG DARGI kā jau teicu 2-3x dargāki nekā tādi paši konkurentiem:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):