Ko labāk nopirkt pa 220 Ls- lietotu golfu vai lietotu mopēdu? Kā mēs to varam zināt?...
Ja nopietni- no Tevis minētajiem ne viens ne otrs nedos pārāk labus rezultātus. Ja nav izvēles, tad tomēr 1.variants. Bet arī tas ātri apniks un gribēsies ko labāku. Par putnu bildēšanu šeit laikam viens no spečukiem ir "aģents" ak34...
ir varianti iz PSRS arsenāla -teļiki Rubinar un MTO ar 500, 1000mm.tādi mazi teleskopiņi. meklēt vajag ar uguni, bet domāju,ieliks visām 300mm sigmām kā nemetās.pats tādu labprāt dabūtu.vienīgais-bez pārejas gan neiztikt.
martini74:ir varianti iz PSRS arsenāla -teļiki Rubinar un MTO ar 500, 1000mm.tādi mazi teleskopiņi. meklēt vajag ar uguni, bet domāju,ieliks visām 300mm sigmām kā nemetās.pats tādu labprāt dabūtu.vienīgais-bez pārejas gan neiztikt.
martini74:ir varianti iz PSRS arsenāla -teļiki Rubinar un MTO ar 500, 1000mm.tādi mazi teleskopiņi. meklēt vajag ar uguni, bet domāju,ieliks visām 300mm sigmām kā nemetās.pats tādu labprāt dabūtu.vienīgais-bez pārejas gan neiztikt.
shvaboc:MTO 1000 tirgojās pa 145ls kādu laiku,bet liekas,ka notirgoja beigās.
Pa tādu cenu es savu laikam arī atdotu- tāpat uz dSLR čakars ar viņu un vairāk put plauktā, nekā lietojas. Man gan nav MTO-1000, bet jaunāka versija - MC-MTO-11CA 10/1000. Stāvoklis labs- lēcas ideālas, korpusam minimālas skrambiņas. PM vai tel.26332850. Atrodas Ogrē.
shvaboc:MTO 1000 tirgojās pa 145ls kādu laiku,bet liekas,ka notirgoja beigās.
Pa tādu cenu es savu laikam arī atdotu- tāpat uz dSLR čakars ar viņu un vairāk put plauktā, nekā lietojas. Man gan nav MTO-1000, bet jaunāka versija - MC-MTO-11CA 10/1000. Stāvoklis labs- lēcas ideālas, korpusam minimālas skrambiņas. PM vai tel.26332850. Atrodas Ogrē.
sitto shauttram vari piedaavaat
Speciāli neuzplīšos- ja kādam vajag, lai mani meklē. Ēst viņš neprasa, dažreiz var paspēlēties, kaut gan vietu skapī aizņem diezgan prāvu- pamatīgs bundulis 12 cm diametrā un 24 cm garumā (gandrīz 3-litru burkas gabarīts)..
Vai putniem 300mm (35mm) nebuus buus pa iisu? cik esmu meegjinaajis putnus bildeet, peec tam baigi jaakropo un tad taa bilde sanaak taada kaada nu sanaak.
MTO ziimee nu ljoti nesmuku fonu, ljoti jau specifisks.
300 mm ir minimums,ar praktiski tikai no slēpņa.Paskaties putni.lv,vai caur putni ieej Ainara Mankusa lapā paskaties bildes,viņam gan liekas uz 40D ir 70-300 sigma,vēl ir mans "vecītis -putekļsūcējs" 135-400 tikai man uz Oly,Canon versijā visi līdz šim dzirdētie baigie sū.. bijuši,Sigmas jāskatās individuāli!Ziepi neiesaku.Nu un protams labs monopods,statīvs,citādi tikai spļaudīsies.
Kā mani nesen apgaismoja attiecīgās jomas speci - putna bildē svarīgākā lieta ir lai putnam acī būtu baltais punktiņš redzams, citādi bilde ir izmetama