lieta sekojosha: pafotografēju Gulbenes pilseetas sveetku tur striitbols un visaadi citaadi pigori. Gribas ielikt netaa taas bildes un tad, katrs kam patiik var Save As un draugiem el vee iekshaa. Bet gribas, lai man vaards uz bildiites ir. Ar kaadu programmu vareetu uzlikt 100 bildeem vienlaiciigi parakstu???? ja kaadam ir luudzu atsuuta man uz miller31@inbox.lv
karo4 pakaasu super kadru content7-foto.inbox.lv... shitie dzeki staav ar savaam alus glaazeem un skataas striitu, kad peeksnji viens uznesaas shiem virsuu alus pa gaisu, buutu perfekts kadrs bet kaa buutu ja buutu
Bergmanis : Kada sakara kas jaspaida? Palaid tik actions + batch un ej uz kino kamer visi tukstosji izmaljas cauri Janospiez tik vienreiz poga OK un viss notiek pats par sevi bez kadam papildus darbibam ar VUSU MAPI ko esi ieselektejis
tu jau vari uztaisit action kuru fotošopam pildīt dajebkādu, kautvai virsū 5us parakstus katrā malā un centrā. galvenais tik izveidot sev tīkamu darbību un tad jau piemērot to tavu darbību visam folderim.
Lunis:Bergmanis : Kada sakara kas jaspaida? Palaid tik actions + batch un ej uz kino kamer visi tukstosji izmaljas cauri Janospiez tik vienreiz poga OK un viss notiek pats par sevi bez kadam papildus darbibam ar VUSU MAPI ko esi ieselektejis
Nu nez - moš es kautko nezinu, bet man vienmēr prasa jpg settingus pie save/close!