forum.gif
Ūdenszīmju veidotājs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ūdenszīmju veidotājs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.07.08 17:56
 citēt
lieta sekojosha:
pafotografēju Gulbenes pilseetas sveetku tur striitbols un visaadi citaadi pigori. Gribas ielikt netaa taas bildes un tad, katrs kam patiik var Save As un draugiem el vee iekshaa. Bet gribas, lai man vaards uz bildiites ir. Ar kaadu programmu vareetu uzlikt 100 bildeem vienlaiciigi parakstu????
ja kaadam ir luudzu atsuuta man uz miller31@inbox.lv
Publicēts: 26.07.08 18:12
 citēt
tadu basic parakstu var ar bdsizer, ar to pashu var ari svaru un izmeru nomainit. ir batch funkcija, programma nemaz nav jainstale.
Publicēts: 26.07.08 18:19
 citēt
alksti peec slavas?
Publicēts: 26.07.08 18:38
 citēt
lielais paldies
Publicēts: 26.07.08 18:38
 citēt
zo:alksti peec slavas?

kaada tur slava, vnk, lai zin no kurienes taas bildes
Publicēts: 26.07.08 19:19
 citēt
karo4 pakaasu super kadru
content7-foto.inbox.lv...
shitie dzeki staav ar savaam alus glaazeem un skataas striitu, kad peeksnji viens uznesaas shiem virsuu alus pa gaisu, buutu perfekts kadrs
bet kaa buutu ja buutu
Publicēts: 26.07.08 21:44
 citēt
Kada problema fotoveikala uzlikt atseviskju slani visai mapei ar batch funkciju :)
Publicēts: 26.07.08 22:09
 citēt
pameklē fotoskolā Lunis bija aprakstijis kā lietot batch+actions
Publicēts: 26.07.08 22:12
 citēt
tik problēma tāda ka PS tev būs jāspaida save options podziņu vislaik :(
Publicēts: 27.07.08 03:26 labots
 citēt
Bergmanis : Kada sakara kas jaspaida? Palaid tik actions + batch un ej uz kino kamer visi tukstosji izmaljas cauri:) Janospiez tik vienreiz poga OK un viss notiek pats par sevi bez kadam papildus darbibam ar VUSU MAPI ko esi ieselektejis:)
Publicēts: 27.07.08 10:19
 citēt
tip var arī visu picture folderi šitā vienā reizē apzīmēt? bet "īstie" profiņi jau vēl izvēlās kurā malā to parakstu likt? :D
Publicēts: 27.07.08 10:47
 citēt
tu jau vari uztaisit action kuru fotošopam pildīt dajebkādu, kautvai virsū 5us parakstus katrā malā un centrā. :) galvenais tik izveidot sev tīkamu darbību un tad jau piemērot to tavu darbību visam folderim.
Publicēts: 27.07.08 12:44
 citēt
Pauliic, tad taa ir maaxla u tad apstadaa katru bildi atsevishkji ;-p;-)
Publicēts: 27.07.08 16:46
 citēt
bdsizer tādai lietai ideāla
Publicēts: 27.07.08 18:13
 citēt
Watermark Factory
Publicēts: 27.07.08 22:31
 citēt
Billy:Watermark Factory

jaa pameegjinaaju arii sho, tomeer Bdsizer, ir tik primitiivs, ka ideaalaak vairs nevar, ja vajadzees kaadreiz smukaaku parakstu uzlikt, tad jau PS
Publicēts: 28.07.08 10:33
 citēt
Joka pēc nokačāju bdsizer - nu ritīga šņaga :) toč, kā miller31 raksta - tik primitīvs :)
Publicēts: 30.07.08 19:50
 citēt
Lunis:Bergmanis : Kada sakara kas jaspaida? Palaid tik actions + batch un ej uz kino kamer visi tukstosji izmaljas cauri:) Janospiez tik vienreiz poga OK un viss notiek pats par sevi bez kadam papildus darbibam ar VUSU MAPI ko esi ieselektejis:)

Nu nez - moš es kautko nezinu, bet man vienmēr prasa jpg settingus pie save/close!
Publicēts: 31.07.08 00:48
 citēt
Schnircks:Vispār jau var uztaisīt Brushu pats- ar var ko līdzīgu ūdenszīmei panākt.

laba ideja :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):