tātad gribēju uzprasīt vai ir kāds softs vai paņēmiens kā apvienot vairākus gif`us. nu tb es te filminju taisu un sastaav no vairaakaam daljaam un izdomaaju ka katru jaataisa atsevishkji jo buus dazhaadi laiki tiem kadriem, dazhs atraks dazhs lenaks. nez muuvii meikerii to izdariit var? vai varbuut nechakareeties ar tiem gifiem un taisiit kkaadaa video monteeshanas programmaa? aa un vai var kkaa gif uz avi vai kaadu citu video failu paarveerst?
nuu man kkads gif creators ir programma kas taisa tos gifus. bet tur ir taa ka man ir vairakas epizodes taakaa un katraa buus dazhads tas kadru skaits sekundee tapec jataisa atsevishkji. jauzzin tik veids kaa peectam visu to kopaa dabuut.
mainas kadru skaits sekunde? piedublee tos kadrus un montee ar leilako fps. Maris, nevelies afterefektu uzdavat? mums ka reiz darba uz divam kastem vel vajadzetu, bet nu pagaidam iztiekam ar tiem dazhiem komplektiem kas iegadati.
Annir:da panjem vnk windows muuviimeikeru un met iekshaa kas pa rokai, jpg, gifi, mpegi, avji... stiep cik katru kadru ilgu gribi
vai tu maz zini cik tas process ir ilgs?
es zinu vienu meiteni, kas tādas bilžu filmiņas ar dziesmu fonā uztaisa (7 minūšu garu filmiņu), tam neveltot vairāk par pus stundu (ieskaitot bilžu izvēli, ko grūst iekšā).