Gribēju pajautāt kur jūs nesat attīstīt savus slaidus? Jautājums radies, jo savus nesu uz Elizabetes ielu pretīm Vērmanītim(laikam saucas Rīgas foto), taču tur diezgan ilgi viņi tīsta ,pēdējo tīstija 5 dienas(laikam sūta kautkur citur attīstīt) un par 35mm filmu jābleķo 3ls. Domāju varbūt ir kāds ja ne lētāks tad vismaz ātrāks variants? Uz BFS neesmu nesis- daudzi sūdzas par kvalitāti
bezfilmu zinu, filmas raada pa tv, bet kas the %$# ir slaidi?? bet ja nopietni, vai tad ir jeega vairs no 35mm filmas. lielais formaats tur nav ko saliidiznat, bet 35mm?
waldis:bezfilmu zinu, filmas raada pa tv, bet kas the %$# ir slaidi?? bet ja nopietni, vai tad ir jeega vairs no 35mm filmas. lielais formaats tur nav ko saliidiznat, bet 35mm?
Protams, ka nav jēgas Mēs to daram, jo nav kur citur izgāzt naudu, ja ne filmiņās, attīstīšanā, skenēšana
Sarkasms nevietaa. es nopietni - kaapeec 2008. gada beigaas buutu jaanjemaas ar 35mm filminjaam? mani varianti - 1) atradu beeninjos visaadus foto kraamus, gribu pameegjinaat kas tur sanaaks 2) gribaas pasham attistit filmu 3) tavs otrs fochuks ir 35mm kamera ar kadu 10mm platlenkji
Man kaut kur 35mm Rollei ziepis nobaazts, atceros, bildes bija labas, bet vai labaakas par saakuma liimenja DSLR?
4) cilvēks nav tik bagāts, lai uzreiz atļautos DSLR (mammas zenīts pagaidām noderēs) 5.1) tas ir stilīgi, bildēt ar tādu stilīgu vecu aparātu (nu bet protams)
ok, paarliecinaajaat! :P esmu Canon eos 630 laimiigais iipashnieks, pashlaik mekleeju leeto platlenjkji (a taadu nemaz naf! ). liidz vanninjaam un b/w filmai veel man augt un augt.
Lai netaisiitu jaunu topicu, varbuut varat ieteikt kaadu platlenkji, Canon EF sisteemai? es it kaa skatos uz 20..35mm f3.5-4.5...
Waldis ok, paarliecinaajaat! :P esmu Canon eos 630 laimiigais iipashnieks, pashlaik mekleeju leeto platlenjkji (a taadu nemaz naf! ). liidz vanninjaam un b/w filmai veel man augt un augt.
Apsveicu ar pievienošanos analogajai ticībai!
Lunis:Nuu gan VIENIGA vieta kur tisTa E-6 LV ir BFS visji parejie VED UZ TURIENI
Luni, madonā redzēju rimčikā fotobodei cenrādi - E-6 3ls Domā no turienes arī ved uz BFS?